Fotogaver

Hvorfor velge CEWE?

Dansk kundeservice

Hent i butikk

Få billigere frakt

100% tilfredshedsgaranti

100% fornøydgaranti

På alle CEWE fotoprodukter

100% tilfredshedsgaranti

Rask og grei levering

Flere leveringsmåter

100% tilfredshedsgaranti

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

Se våre mange fotogaver

Art Prints

Art Prints

De beste bildene dine vakkert iscenesatt

TEKSTILER

TEKSTILER

I vårt kundevennlige fotoprogram kan du enkelt lage dine egne fotogaver ved hjelp av våre designmaler. Finn din favoritt og slipp kreativiteten løs!
fra 139,00 kr*
Krus

KRUS

Her finner du kopper, krus og flasker i mange variasjoner som du kan dekorere med dine egne bilder, både vanlige og i panoramaformat.
fra 99,00 kr*
Gaver fra hjertet!

DEKORASJON

Dekorative gaver med stemningsfulle effekter. Med dine egne bilder på blir disse fotogavene både sjarmerende og unike.

fra 99,00 kr*
SPILL OG LEKER

SPILL OG LEKER

Bruk ditt fineste motiv til å lage puslespill og kortspill for hele familien eller gi bort myke kosedyr med selvvalgt bilde på genseren!
fra 109,00 kr*
Skrivesaker

SKRIVESAKER

Bruk kreativiteten og dine egne bilder til å lage egendesignede skrivesaker til skole, jobben eller privat.

fra 129,00 kr*
Art prints

Art prints

Finn fram de fineste bildene du har og sett dem sammen til kreative kunstverk og dekorer hjemmet ditt med gode minner. Det blir veldig stilfullt og elegant!

Gavekort

GAVEKORT

Et gavekort er en god idé når du trenger noe å gi bort til en bursdag, et bryllup, et jubileum eller andre begivenheter. Velg mellom 6 ulike standardbeløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE.
fra 100,00 kr*

Bestill 3
fotogaver -
Få 10% rabatt

Bruk verdikoden:

3GAVE10

Bestill 4
fotogaver -
Få 15% rabatt

Bruk verdikoden:

4GAVE15

Bestill 5
fotogaver -
Få 20% rabatt

Bruk verdikoden:

5GAVE20

stor ordrer
Har du en veldig stor ordre?
Har du en ordre på en verdi av minimum 5.000 kr., kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe med en god pris. Send mail til support@cewe.no eller ring på tlf. 66 82 26 60

Design selv flotte, personlige fotogaver


En perfekt gave er laget med kjærlighet og er valgt ut spesielt til den man er glad i. Se vårt store utvalg av flotte fotogaver, og velg en dine kjære vil bli veldig glad for. Vi har et stort utvalg, og pyntet med dine eller deres egne utvalgte bilder, blir gaven nesten ikke mer personlig.


Fotogaver før jul


Vi er raske til å produsere og tilbyr rask levering, innen 1-2 uker. Bestill nå og du mottar snart dine personlige fotogaver med posten. Vi jobber ekstra raskt fram mot jul, og kundeservicen vår sitter klar til å hjelpe deg hvis du skulle ha bruk for det.


Sånn lager du fotogaver med dine egne bilder på


Det er raskt og enkelt å lage dine personlige fotogaver. Se her hvordan du gjør det:

  • • Velg produktet ditt. Velg deretter enten å designe fotogaven din direkte på hjemmesiden vår, det er en enkel måte å gjøre det på, eller last ned vårt gratis fotoprogram. Programmet vårt gir deg et hav av designmuligheter, og du kan pynte produktet ditt på mange måter. Vær oppmerksom på at begge mulighetene ikke finnes på alle produktene.

  • • Last opp bildet ditt og legg til cliparts og eventuelt tekst

  • • Legg fotogaven i handlekurven og gjør ferdig bestillingen din.

  • • Fotogaven er på vei, nå kan du bare glede deg til å motta den


Finn de beste fotogavene til mannen som har alt


Åh ja, det er alltid vanskelig, ikke sant? Hva gir man mannen som har alt? Mange kvinner synes det er vanskelig å finne på en personlig og flott gave til ham. Nå trenger du ikke lete mer, vi har helt sikkert en fotogave han blir glad for. Vurder følgende:

  • • Skal han ha noe til kontoret? Det kunne være en god idé, hvis han jobber mye og ofte sitter på kontoret sitt. Krus med bilde på er en av klassikerne våre, og finnes i mange varianter. Tror du ikke han ville blitt glad for et lekkert krus med bilde av dere to sammen? Eller kanskje en flott spiralkalender til å holde styr på alle avtalene? Selvfølgelig med et flott bilde på som du har valgt

  • • Vil du heller gi ham noe til hjemmet? Et kjempefint krystallfoto med et bilde av hele familien samlet, vil glede både ham og resten av familien. Eller vårt helt unike dørskilt som du selv har designet, med bilde av familien på samt din egen tekst, pynt og farger? Det er det garantert ikke noen andre i gaten som har.

Fotogavene kan selvfølgelig brukes til mange anledninger, så nå er både julegaven og gaven til farsdag kanskje allerede på plass?


De beste fotogavene til dem du er glad i - krus, puslespill eller noe helt annet


Hvem skal du glede med flotte fotogaver? Vi tilbyr gaver med bilde på til både barn, voksne og alle der imellom. Se bare her:

  • Tryllekrus er den perfekte gaven i de kalde vintermånedene, hvor mange familier nyter å kose seg innendørs med varm kakao. Kruset er svart, men når du heller varm væske i, dukker motivet ditt opp. Når kruset avkjøles, forsvinner det igjen. Alle barn synes det er kjempegøy!

  • • Har du funnet adventsgavene for i år? Lag et puslespill til datteren din med bilde av henne og bestevenninnen sammen. Eller hva med en fellesgave til hele familien med et bilde av begge barna og den nye hundevalpen?

  • • Puter og kosedyr, spill og matbokser, vi har alt sammen!

  • • Husk at du også kan lage fotobøker med oss


Leter du etter en spesielt morsom fotogave?


En gave som fungerer perfekt som et humoristisk innslag på gavebordet, er våre snøkuler med bilde. Her kan du sette inn bilder av vennene, av hovedpersonen selv eller for eksempel et av deg selv og gi til kjæresten. Det er garantert ikke en gave jubilanten allerede har fra før!

Som du kan se, finner du hos oss alltid et stort utvalg av fantastiske fotogaver til både barn og voksne, og det er en fotogave til enhver anledning. Alle produktene kan produseres med dine egne bilder, og dermed er det god mulighet for å lage en personlig fotogave i god kvalitet til dine kjære eller til deg selv.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.