Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotogaver

Se våre mange fotogaver

Fotogaver kategori slider

Fotogaver

Se våre mange fotogaver

Til produktoversikt
Fotogaver kategori slider

Fotogaver

Se våre mange fotogaver

Til produktoversikt
Spill slider

Fotopuslespill

Samle minner med hver brikke: Design ditt personlige Ravensburger-puslespill med ditt yndlingsmotiv.

Til produktoversikt
Dekorasjon slider

Dekorasjon

Gi minnene dine en plass i hverdagen – kreative dekorasjonsideer du kan utforme selv og gi som gave.

Til produktoversikt
Drikkebeholdere slider

Kopper og krus

Gi unike gaver som er til for å nytes: Velg et design, og utform kopper og krus av høy kvalitet med bildene dine!

Til produktoversikt

Populære fotogaver – raskt og enkelt å lage

Hvordan ønsker du å bestille din fotogave?

Vi anbefaler

Nettleser

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter

CEWE Fotoverden fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

Fotogaver - Lag en personlig gave til en du er glad i

Design selv flotte, personlige fotogaver

En perfekt gave er laget med kjærlighet og er valgt ut spesielt til den man er glad i. Se vårt store utvalg av flotte fotogaver, og velg en dine kjære vil bli veldig glad for. Vi har et stort utvalg, og pyntet med dine eller deres egne utvalgte bilder, blir gaven nesten ikke mer personlig.

Fotogaver før jul

Vi er raske til å produsere og tilbyr rask levering, innen 1-2 uker. Bestill nå og du mottar snart dine personlige fotogaver med posten. Vi jobber ekstra raskt fram mot jul, og kundeservicen vår sitter klar til å hjelpe deg hvis du skulle ha bruk for det.

Slik lager du fotogaver med dine egne bilder på

Det er raskt og enkelt å lage dine personlige fotogaver. Se her hvordan du gjør det:

 • Velg produktet ditt. Velg deretter enten å designe fotogaven din direkte på hjemmesiden vår, det er en enkel måte å gjøre det på, eller last ned vårt gratis fotoprogram. Programmet vårt gir deg et hav av designmuligheter, og du kan pynte produktet ditt på mange måter. Vær oppmerksom på at begge mulighetene ikke finnes på alle produktene.
 • Last opp bildet ditt og legg til cliparts og eventuelt tekst
 • Legg fotogaven i handlekurven og gjør ferdig bestillingen din.
 • Fotogaven er på vei, nå kan du bare glede deg til å motta den

Finn de beste fotogavene til mannen som har alt

Åh ja, det er alltid vanskelig, ikke sant? Hva gir man mannen som har alt? Mange kvinner synes det er vanskelig å finne på en personlig og flott gave til ham. Nå trenger du ikke lete mer, vi har helt sikkert en fotogave han blir glad for. Vurder følgende:

 • Skal han ha noe til kontoret? Det kunne være en god idé, hvis han jobber mye og ofte sitter på kontoret sitt. Krus med bilde på er en av klassikerne våre, og finnes i mange varianter. Tror du ikke han ville blitt glad for et lekkert krus med bilde av dere to sammen? Eller kanskje en flott spiralkalender til å holde styr på alle avtalene? Selvfølgelig med et flott bilde på som du har valgt
 • Vil du heller gi ham noe til hjemmet? Et kjempefint glassfoto med et bilde av hele familien samlet, vil glede både ham og resten av familien. Eller vårt helt unike dørskilt som du selv har designet, med bilde av familien på samt din egen tekst, pynt og farger? Det er det garantert ikke noen andre i gaten som har.

Fotogavene kan selvfølgelig brukes til mange anledninger, så nå er både julegaven og gaven til farsdag kanskje allerede på plass?

De beste fotogavene til dem du er glad i - krus, puslespill eller noe helt annet

Hvem skal du glede med flotte fotogaver? Vi tilbyr gaver med bilde på til både barn, voksne og alle der imellom. Se bare her:

 • Tryllekrus er den perfekte gaven i de kalde vintermånedene, hvor mange familier nyter å kose seg innendørs med varm kakao. Kruset er svart, men når du heller varm væske i, dukker motivet ditt opp. Når kruset avkjøles, forsvinner det igjen. Alle barn synes det er kjempegøy!
 • Har du funnet adventsgavene for i år? Lag et puslespill til datteren din med bilde av henne og bestevenninnen sammen. Eller gi et sett fargeblyanter til den unge mannen som er opphengt i å tegne monstre. Eller hva med en fellesgave til hele familien med et bilde av begge barna og den nye hundevalpen?
 • Pute med foto og bamser, spill og matbokser, vi har alt sammen!
 • Husk at du også kan lage fotobøker med oss

Leter du etter en spesielt morsom fotogave?

En gave som fungerer perfekt som et humoristisk innslag på gavebordet, er våre snøkuler med bilde. Her kan du sette inn bilder av vennene, av hovedpersonen selv eller for eksempel et av deg selv og gi til kjæresten. Det er garantert ikke en gave jubilanten allerede har fra før!

Som du kan se, finner du hos oss alltid et stort utvalg av fantastiske fotogaver til både barn og voksne, og det er en fotogave til enhver anledning. Alle produktene kan produseres med dine egne bilder, og dermed er det god mulighet for å lage en personlig fotogave i god kvalitet til dine kjære eller til deg selv.