Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag fotogaver med dine egne bilder på nett Lag fotogaver med dine egne bilder på nett

Fotogaver

Se våre mange fotogaver

Til produktoversikt
Spill slider Spill slider

Puslespill

Samle minner med hver brikke: Design ditt personlige Ravensburger-puslespill med ditt yndlingsmotiv.

Til produktoversikt
Dekorasjon slider Dekorasjon slider

Dekorasjon

Gi minnene dine en plass i hverdagen – kreative dekorasjonsideer du kan utforme selv og gi som gave.

Til produktoversikt
Drikkebeholdere slider Drikkebeholdere slider

Krus

Gi unike gaver som er til for å nytes: Velg et design, og utform kopper og krus av høy kvalitet med bildene dine!

Til produktoversikt

Lag flotte fotogaver med dine egne bilder

Oppdag de siste nyhetene fra CEWE

Inspirasjon

Hvordan ønsker du å bestille din fotogave?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!

CEWE app

 • Design når som helst og hvor som helst
 • Rask nedlasting av appen
 • Lagre prosjekter i appen
Vi anbefaler

Nettleser

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

Trustpilot anmeldelser

Fotogaver fra CEWE

Ett bilde - så mange alternativer

Lag fotogaver med dine egne bilder hos CEWE

Synes du det kan være vanskelig å finne på gaver til venner og familie? Da bør du lese videre, for her får du noen gode idéer til hvilke fotogaver du kan lage med dine egne bilder. Finn inspirasjon til hva du kan gi i bursdagsgave, julegave, konfirmasjonsgave og gave til kjæresten – eller kanskje en morsom tullegave til venninnen din?

Topp 5 beste fotogaver du kan lage med eget bilde på nett

Finn gode forslag til flotte fotogaver du kan gi til din bedre halvdel, barna, venner og familie. Alle fotogavene våre lager du enkelt på nett.

 • Fotogaver til kjæresten: Den viktigste gaven kan også være den vanskeligste å finne. Men fortvil ikke! Dere har sikkert tatt mange fine bilder sammen, og de kan du bruke til å lage en unik fotogave. Hva med å lage en fotopute med bilde – av deg! Nei? Hva med et fint bilde til hjemmet deres? Hos oss kan du lage et flott veggbilde, for eksempel et bilde av dere to printet på ekte fotolerret.
 • Fotogaver til barna: Enten du har tenåringer eller små barn, så vil du garantert finne en fotogave som passer. De minste barna vil helt sikker elske bildelotto med bilder av dem selv og resten av familien, eller et puslespill med et bilde fra en spennende ferietur. Tenåringene derimot vil helt sikkert sette pris på et mobildeksel med et eget bilde, og dere foreldre kan vite at den kostbare mobiltelefonen tåler litt røffere behandling. Våre prisvinnende hexxas, åpner opp for å lage en kul veggdekorasjon satt sammen av flere bilder. Dette vil helt sikkert gjøre seg svært godt på tenåringsrommet!
 • Fotogave til besteforeldrene: Ja, det kan være litt vanskelig å finne på noe til de eldre i familien. Ofte har de alt de trenger, og du har helt sikkert lyst til å gi noe du vet de ikke har maken til fra før. Da vil vi gjerne tipse dere om noen flotte fotoprodukter dere kan lage med egne bilder! Lag et personlig krus med bilde av barnebarna, slik at bestemor og bestefar kan nye en kopp kaffe og samtidig ha sine kjære barnebarn med seg ved frokostbordet. En fotokalender med egne bilder er også en kjempegod idé. Så får den glade mottakeren et godt overblikk over gjøremålene og avtalene sine, og nye bilder å glede seg over hver måned.
 • Fotogaver til venner: Kanskje har du en venninne du har kjent i mange år, og som fortjener noe spesielt. En nøkkelring med eget bilde er en super fotogave til venninnen. Vår krystallnøkkelring er som et smykke til nøkkelknippet, og sørger for at venninnen alltid er i nærheten. Og hvis du har en moroklump i vennegjengen, så kan det være gøy å gi bort en T-skjorte med et artig bilde av kompisgjengen!
 • Den ultimate fotogaven: Den aller beste fotogaven vil nok alltid være vår populære og testvinnende CEWE FOTOBOK. Den fineste måten å ta vare på bildene dine er ved å lage denne moderne utgaven av et tradisjonelt fotoalbum: En ekte bok som du designer selv og fyller med alle favorittbildene dine. Fotoboken vil være til glede i mange år fremover, og er en fotogave som passer perfekt til både store og små. Få mer inspirasjon til unike gaver du lager selv, med dine egne bilder.

Alle fotogavene våre lager du på nett

Hos oss kan du enkelt lage en kreativ, hjemmelaget gave. Alle fotogavene våre er av høy kvalitet, og du kan lage dem på nettsiden vår eller i vårt gratis fotoprogram.

Lykke til med å finne den perfekte fotogaven, og god fornøyelse med den kreative prosessen!

Nyhetsbrev

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og spar 20% på din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder.
Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Takk for påmeldingen.

Du vil snart motta en bekreftelsesmail.

Sjekk e-posten din.

Vi beklager
Det har oppstått en feil.

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.