Fotogaver

Se våre mange fotogaver

Skrivesaker

SKRIVESAKER

Bruk kreativiteten og dine egne bilder til å lage egendesignede skrivesaker til skole, jobben eller privat.

fra 129,00 kr*
Gaver fra hjertet!

DEKORASJON

Dekorative gaver med stemningsfulle effekter. Med dine egne bilder på blir disse fotogavene både sjarmerende og unike.

fra 79,00 kr*
SPILL OG LEKER

SPILL OG LEKER

Bruk ditt fineste motiv til å lage puslespill og kortspill for hele familien eller gi bort myke kosedyr med selvvalgt bilde på genseren!
fra 79,00 kr*
TEKSTILER

TEKSTILER

I vårt kundevennlige fotoprogram kan du enkelt lage dine egne fotogaver ved hjelp av våre designmaler. Finn din favoritt og slipp kreativiteten løs!
fra 59,00 kr*
Krus

KRUS

Her finner du kopper, krus og flasker i mange variasjoner som du kan dekorere med dine egne bilder, både vanlige og i panoramaformat.
fra 89,00 kr*
Art prints

Art prints

Finn fram de fineste bildene du har og sett dem sammen til kreative kunstverk og dekorer hjemmet ditt med gode minner. Det blir veldig stilfullt og elegant!

Gavekort

GAVEKORT

Et gavekort er en god idé når du trenger noe å gi bort til en bursdag, et bryllup, et jubileum eller andre begivenheter. Velg mellom 6 ulike standardbeløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE.
fra 100,00 kr*

Design flotte og personlige gaver med bildene dine


De beste gavene er ofte nettopp de som er laget spesielt for den som skal motta dem. Se det store utvalget av flotte fotogaver og finn en som vil passe til noen du er glad i. Gaven blir både personlig og unik når den er laget med dine egne bilder.

Fotogaver før jul


Bildeproduksjonen vår er effektiv og rask, og vi leverer bestillinger i løpet av 1-2 uker. I tiden før jul jobber vi alltid ekstra hardt for å få levert alt i tide, og vår kundeservice sitter klar for å hjelpe alle kunder som har spørsmål.

Slik lager du fotogaver med bildene dine på


Det går faktisk ganske raskt og enkelt å lage dine egne fotogaver. Her følger en forklaring på hvordan du kan gjøre det:

  • Velg et produkt Når du har bestemt deg for hvilket produkt du vil ha, kan du velge om du vil lage det direkte på nettsiden vår eller ved hjelp av vår fotoprogramvare som du laster ned gratis. Fotoprogrammet gir deg et hav av muligheter når du skal utforme produkter.

  • Last opp bilde Last opp bildene du vil bruke, legg til cliparts og/eller tekst etter ønske

  • Bestilling Legg fotoproduktet i handlekurven og gjennomfør bestillingen

  • Levering Fotogaven leveres hjem til deg i løpet av 1-2 uker, og alt du nå behøver å gjøre er å glede deg!

Gavetips til han


Hva skal man gi til en mann som har det aller meste? Mange syns det er alt annet enn enkelt å finne en flott og personlig gave til far, ektemann, bror eller kjæreste.
Her har vi samlet noen gavetips, og forhåpentligvis kan du få gode ideer til både julegave og farsdagsgave:

Kanskje han behøver noe fint å ha på kontoret sitt? En kopp med bilde på er en av våre klassikere, og finnes i mange varianter. Et bilde av barna eller av dere to sammen kan være en hyggelig påminnelse i hverdagen. Eller kanskje en spiralkalender for avtaler og notater, en med et flott bilde på som du velger selv?

Eller hva med et vakkert krystallfoto med bilde av familien eller av et sted han er ekstra glad i?

Våre unike dørskilt er også en god mulighet. Dørskiltet designer du selv, med egenvalgte bilder, tekst, pynt og farger. Det blir garantert ingen i gata som har maken.

De beste fotogavene til dem du er glad i


Hvem vil du glede med en flott fotogave? Vi har gavetips som passer både til barn og voksne:

Et tryllekrus er perfekt i kalde vintermåneder hvor det frister ekstra med noe varmt i koppen. Kruset er i utgangspunktet svart, men når du fyller det med varm drikke kommer bildet til syne. Når kruset avkjøles, forsvinner bildet igjen. Artig for voksne, enda gøyere for barna!

Har du funnet gavene du trenger til årets adventskalender? Blant våre fotogaver finnes det mange gode tips som egner seg i kalendergave, som f.eks. pute, kosedyr, klistremerker, matboks eller drikkeflaske med eget bilde på.

Puslespill og memoryspill er fine gaver som hele familien kan få glede av. Velg bilder selv og gi bort en annerledes spillopplevelse.

Leter du etter en morsom fotogave?


Vi har mange fotogaver som vil utgjøre et artig innslag på gavebordet, som f.eks. en snøkuler med bilde. Sett inn et bilde av bursdagsbarnet, av familie eller venner, og du har garantert en gave som mottakeren ikke har fra før.
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.