Fotogaver

Se våre mange fotogaver

Skrivesaker

SKRIVESAKER

Lag dine egne personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat med dine favorittbilder. Utfordre kreativiteten din!
fra 129,00 kr*
Gaver fra hjertet!

DEKORASJON

Dekorative gaver med stemningsfulle effekter. Med egne bilder blir fotogavene både personlige og unike.
fra 79,00 kr*
SPILL OG LEKER

SPILL OG LEKER

Lag puslespill og kortspill for hele familien av dine egne bilder og gi bort myke kosedyr med ditt favorittmotiv på genseren!
fra 79,00 kr*
TEKSTILER

TEKSTILER

Med vår kundevennlige programvare kan du enkelt lage dine helt personlige fotogaver ut fra våre designmaler. Finn din favoritt, og slipp kreativiteten løs!
fra 59,00 kr*
Krus

KRUS

Du kan utsmykke kopper, krus og flasker med dine yndlingsbilder med attraktivt design, også i ekstra stort panoramaformat.
fra 89,00 kr*
Art prints

Art prints

De beste bildene dine som kreative kunstverk

Gavekort

GAVEKORT

Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom 6 forskjellige beløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOK, invitasjoner, kalendere, fotogaver osv.
fra 100,00 kr*

Design flotte og personlige gaver med bilder


Den perfekte gaven er lagd med kjærlighet og den er særlig utvalgt til den man er glad i. Se det store utvalget vårt med flotte fotogaver og velg en som dine kjære vil bli veldig glad for. Gaven kan nærmest ikke bli mer personlig når den er pyntet med bildene dine.

Fotogaver før jul


Vi er raske til å produsere og tilbyr deg levering innenfor 1-2 uker. Bestill nå og du vil motta de personlige fotogavene dine med posten. Vi jobber ekstra raskt opp mot julen og kundeservicen vår sitter alltid parat for å hjelpe deg hvis du har noen spørsmål.

Slik lager du fotogaver med bildene dine på


Det er nemlig ganske raskt og enkelt å lage dine egne fotogaver. Se her hvordan du kan gjøre det:

  • • Velg et produkt. Så kan du velge om du skal designe fotogaven direkte på hjemmesiden eller nedlaste den gratis programvaren vår, som ofte er en enkel måte å gjøre det på. Programvaren gir deg et hav av designmuligheter og du kan pynte produktet ditt på mange forskjellige måter. Du skal være oppmerksom på at det ikke er alle produkter som tilbyr begge disse mulighetene.

  • • Last opp bilde ditt og legg til både cliparts og tekst

  • • Legg fotogaven i handlekurven og gjennomfør bestillingen din

  • • Fotogaven er på vei og alt du trenger å gjøre er å glede deg.

Finn den beste fotogaven til han


Åh ja, det er alltid vanskelig. Hva gir man til mannen som har alt? Det er mange kvinner som synes at det er vanskelig å finne en flott og personlig gave til han. Nå trenger du faktisk ikke leter lenger fordi vi har helt garantert en fotogave som vil passe. Vurder følgende:

  • • Kanskje han skal ha noe til kontoret? Det kan være en god idé hvis han jobber mye. En kopp med et bilde på er en av våre klassikere og den finnes i mange forskjellige varianter. Kanskje han skal ha et krus med bilde av dere to sammen? Eller kanskje en flott spiralkalender til å holde oversikt over alle avtalene? Selvfølgelig med et flott bilde på som du har valgt.

  • • Vil du heller gi han noe til hjemmet? For eksempel et flott krystallfoto med et bilde av hele familien, det vil glede både han og resten av familien.

  • • Våre helt unike dørskilt er også en mulighet. Denne har du designet helt selv med kanskje et bilde av familien på og en egen tekst, pynt og farger? Det er nok ingen andre i gaten som har den samme.

Nå er kanskje både julegaven og farsdagsgaven på plass, da fotogavene våre kan passe til flere anledninger.

De beste fotogavene til dem du er glad i – krus, puslespill og mye mer


Hvem skal du glede med flotte fotogaver? Vi tilbyr gaver med bilde på til både barn og voksne. Bare se her:

  • Tryllekrus er den perfekte gaven nå i de kalde vintermånedene hvor mange familier elsker å sitte inne å nyte en kopp kakao. Kruset er svart, men når du fyller det med varm drikke i dukker bildet opp. Når kruset blir avkjølt igjen, forsvinner bildet. Alle barn synes dette er kjempeartig!

  • • Har du funnet alle gavene til adventskalenderen? Lag et puslespill til datteren din med bilde av henne og bestevenninnen sammen. Eller kanskje en fellesgave til hele familien med et bilde av begge barna og den nye hundevalpen?

  • • Puter og kosedyr, spill og matbokser. Vi har nesten alt.

Leter du etter en artig fotogave?


En gave som fungerer perfekt som et humoristisk innslag til gavebordet er snøkuler med bilde på. Her kan du sette inn et bilde av venner, av hovedpersonen selv eller for eksempel et bilde av deg selv for å gi til kjæresten. Det er garantert en gave man ikke har fra før av!

Som du ser, finner du alltid et stort utvalg av fotogaver hos oss som både er til barn og voksne. Det finnes en fotogave til enhver anledning. Alle produktene kan produseres med bildene dine, og er dermed en god mulighet for å gi personlige fotogaver i god kvalitet, til den du er glad i eller til deg selv.
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.