Fotogaver

Se våre mange fotogaver

Skrivesaker

SKRIVESAKER

Lag dine egne personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat med dine favorittbilder. Utfordre kreativiteten din!
fra 129,00 kr*
Gaver fra hjertet!

DEKORASJON

Dekorative gaver med stemningsfulle effekter. Med egne bilder blir fotogavene både personlige og unike.
fra 79,00 kr*
SPILL OG LEKER

SPILL OG LEKER

Lag puslespill og kortspill for hele familien av dine egne bilder og gi bort myke kosedyr med ditt favorittmotiv på genseren!
fra 79,00 kr*
TEKSTILER

TEKSTILER

Med vår kundevennlige programvare kan du enkelt lage dine helt personlige fotogaver ut fra våre designmaler. Finn din favoritt, og slipp kreativiteten løs!
fra 59,00 kr*
Krus

KRUS

Du kan utsmykke kopper, krus og flasker med dine yndlingsbilder med attraktivt design, også i ekstra stort panoramaformat.
fra 89,00 kr*
Gavekort

GAVEKORT

Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom 6 forskjellige beløp. Gavekortet kan brukes på hele produktsortimentet fra CEWE FOTOBOK, invitasjoner, kalendere, fotogaver osv.
fra 100,00 kr*

Stort utvalg av fotoprodukter

Det er ikke alltid enkelt å finne en personlig gave til dem man er glad i. En flott fotogave som er laget med en av dine egne bilder er alltid en hit, uansett anledning.

Hos CEWE.dk finner du et stort utvalg av fotogaver til både unge og gamle, og som passer til enhver anledning. Du kan for eksempel lage personlige skriveartikler, deksler til smarttelefoner og nettbrett, dekorasjoner, ting til skolebruk eller kontoret, samt mye mer. Du kan designe alle produktene med dine egne bilder. Det er altså en god mulighet til å lage en unik og personlig gave til deg selv eller andre.

Sånn designer du dine personlige fotogaver

Du kan enkelt designe alle våre fotogaver med dine egne bilder. Sånn gjør du:

 • 1. Velg ditt ønskede fotoprodukt og trykk på ”Design her”

 • 2. Legg til ditt bilde og evt. en personlig tekst

 • 3. Når du er fornøyd med ditt design trykker du på ”Legg i handlekurv”

 • 4. Opprett en profil/Logg inn og gjennomfør din bestilling

 • 5. I løpet av 6 - 13 hverdager (avhengig av det valgte produkt) mottar du din fotogave i posten


 • Alle våre personlige gaver er foskjellige, og produksjonstiden varierer derfor også. For å være sikker på at din fotogave når frem i tide er det derfor en god ide og sjekke priser og leveringstider når du planlegger å gi en fotogave i en spesiell anledning.

  Spørsmål?

  Har du spørsmål om våre fotogaver, om designprosessen, din bestilling eller noe helt annet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kompetente kundetjeneste. Kundetjenesten sitter klar til å hjelpe deg med å lage din personlige gave fra mandag til fredag, mellom 8.30 og 18.00. Du kan kontakte kundetjenesten på e-mail: support@CEWE.no.

  Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.