CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bilder

Oppdag bildeutvalget fra CEWE: Bildekopier, Art prints eller Fotosett!

Til produktoversikt

Fremkalle bilder

Ta vare på opplevelsene og minnene

Ekspressbilder - Bestill på nett, print i butikk

Små kunstverk til hjemmet

Fremkall bildene dine med forskjellig design, filtre eller rammer

Ditt yndlingsmotiv i stort format

Oppdag våre fem profesjonelle fotopapir!

Ditt bilde på fotomagneter eller i stort format

Lag noe helt unikt med dine favorittmotiver
Cops5 flere fotoprodukter magnetbilder information card 03

Fotomagneter

Bruk dine beste minner og yndlingsmotiver som magneter. Fås som kvadrater, i hjerteform eller i retrostil.

fra 269.00 kr*
BildeboksBildeboks

Bildeboks

Denne pakken har alt: Få fremkalt opp til 100 av dine beste bilder og få dem levert i en bildeboks. En perfekt gaveidé!

fra 249.00 kr*
Cops5 flere fotoprodukter akrylbilder information card 02

Bilde på akrylglass Fantastiske kunstverk med god dybde

En elegant mulighet for å forevige dine bilder! Gjennom glasset får bildene dine en elegant utstråling med flott dybdeeffekt.

fra 179.00 kr*

Hvor vil du bestille dine bilder?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Bestill bilder online

 • Flere papirtyper og mange størrelser
 • Lag søte og kreative Art Prints
 • Velg f.eks. å ha farget kant på bildene dine

CEWE Fotoprogram

 • Flere papirtyper og mange størrelser
 • Lag søte og kreative Art Prints
 • Velg f.eks. å ha farget kan på bildene dine

CEWE app

 • Bestill enkelt og raskt, når og hvor du vil
 • Velg mellom 3 størrelser

Gratis lagring til ca. 5.000 bilder

Lagre bilder, videoer og bildeprosjekter trygt i vår bildelagringstjeneste CEWE myPhotos

Kjøp mer og spar mer!

Fyll handlekurven og få mer for pengene
ved kjøp for min. 999 kr med verdikode: 10PROSENT
ved kjøp for min. 1.999 kr med verdikode: 15PROSENT
ved kjøp for min. 2.999 kr med verdikode: 20PROSENT

Trustpilot anmeldelser

Fremkalling av bilder og foto

Få bildeminnene dine ut av kameraet og opp på veggen eller i et fotoalbum

Fremkall bildene dine hos CEWE

Gode bildeminner bør absolutt ikke bare lagres digitalt. Da forsvinner de ofte i en lang bildestrøm på mobilen eller PC-en din, og det kan være vanskelig å finne tilbake til de virkelig gode blinkskuddene. Og følelsen av å bla gjennom en fysisk bok fylt opp av gode opplevelser, eller å se tilbake på et uforglemmelige øyeblikk i stort format på veggen i stua er vel mye koseligere enn å scrolle, eller hva? Enten du ønsker å få dine egne bilder opp på veggen, lage en fotobok, scrap book eller kreative dekorasjonselementer: Hos oss har du mange muligheter for å fremkalle bildene dine. Her gir vi deg noen tips og idéer til hvordan du kan få dine digitalbilder fremkalt som flotte, fysiske objekter.

Slik kan du fremkalle bildene dine

 • Fremkall bildene på klassisk vis. Denne typen bildefremkalling passer kjempegodt for deg som liker å holde på med scrapbooking eller har lyst til å lage et tradisjonelt fotoalbum. Du kan også putte de fremkalte bildene inn i passende rammer, og bruke de til å lage en flott bildevegg i stua. Fremkalling av bilder bestiller du enkelt på nett.
 • Fremkall bildene dine i ekspressfart! Hvis du befinner deg i nærheten av en CEWE Japan Photo-butikk, kan du stikke innom og få bildene dine fremkalt på bare noen få minutter. Det kaller vi ekspressbilder! Ta med mobilen, minnepinnen eller minnebrikken med bildene dine på til fotobutikken, koble deg til en av våre CEWE Fotostasjoner, og print ut bildene du ønsker. Du kan også gjøre klart alt på forhånd ved hjelp av vår foto app CEWE Fotoverden.
 • Fremkall favorittbildet ditt i stort format. Med våre premium plakater kan du fremkalle bildet ditt i stort format på fotopapir av høy kvalitet. Disse kan du ramme inn, henge i plakatskinner eller bare henges opp med tegnestifter. Mange bilder blir ekstra stemningsfulle når de blir forstørret opp i plakatstørrelse for eksempel reisebildene dine.
 • Fremkall bildene dine som kreative Art prints. Våre Art prints er helt supre å bruke som dekorative elementer i hjemmet. Du kan legge på filtre, rammer og gjøre bildene dine til små kunstverk. Egner seg også godt som gave!
 • Lag en fotobok. Hvis du har lyst til å lage et fotoalbum uten at du trenger å fremkalle bildene først, vente på at disse skal dukke opp, og så plassere de i et album, så bør du lage en CEWE FOTOBOK! Her får du trykket bildene dine direkte på sidene, og du kan legge til tekst, rammer, cliparts og bakgrunner. Nesten som scrapbooking, bortsett fra at du gjør alt i vårt gratis fotoprogram.

Inspirasjon

Fremkall bilder i fotoprogrammet og på nett

Hos CEWE.no kan du få en bildefremkalling som passer dine ønsker, og som du garantert blir glad for i mange år fremover. Uansett om du er nybegynner eller erfaren med å bruke datamaskin, så er det veldig enkelt å bestille fremkalling av bilder på CEWE.no. Vi anbefaler at du bestiller via vårt gratis fotoprogram. Der får du mulighet til å optimere hvert enkelt bilde før bestilling, som bl.a. korrigering av røde øyne.

Du kan også bestille på nett på denne måten:

 1. Overfør dine digitale bilder til en datamaskin. Hvis du ikke allerede har overført bildene fra minnekortet til datamaskinen, så er dette det første du må gjøre.
 2. Gå inn på denne siden: Bildefremkalling og trykk på ”Design online”.
 3. Velg kvalitet og print. Under bestillingen kan du enkelt velge papirkvalitet, bildeformat og bildeoptimering m.m. Slik blir bildene dine akkurat som du ønsker.
 4. Bestill bildene. Når du er fornøyd med utformingen av bildene, kan du enkelt gjennomføre bestillingen.
 5. Få bestillingen levert hjem. Bildene dine mottar du i posten i løpet av 5-9 virkedager. Se alle priser og leveringstider her.

Når du bestiller fremkalling av bilder på CEWE.no, kan du velge mellom følgende formater: 10 cm, 11 cm, 13 cm, 15 cm og 20 cm. Du kan dessuten velge om du vil ha bildene printet med en farget kant. I så fall finnes det 38 forskjellige farger å velge mellom, så her finner du garantert en du liker.

Bilder printes på fotopapir

Alle formater printes på fotopapir. Du kan velge mellom to typer: standard eller økonomi kvalitet. Standardpapiret gir fantastiske farger og ekstra flotte kontraster. Det er fargeekte, tåler å bli tørket av med en klut og er dessuten værbestandig. Økonomipapiret gir stor fargepresisjon og lang levetid. Også her får du flotte farger og fine kontraster på bildene. En fotoindeks følger med uten ekstra omkostninger. Uansett hvilken papirtype du velger kan du være sikker på at bildene dine vil se flotte ut og vare i mange år framover.