Bilder

Fotofremkalling - Fremkall bilder hos CEWE i mange størrelser, materialer og stil

Hvorfor velge CEWE?

Norsk kundeservice

Hent i butikk

Få billigere frakt

100% tilfredshedsgaranti

100% fornøydgaranti

På alle CEWE fotoprodukter

100% tilfredshedsgaranti

Rask og grei levering

Flere leveringsmåter

100% tilfredshedsgaranti

Testvinner

Vi vinner gang på gang!

fotofremkalling

BILDEFREMKALLING

Fremkalling av bilder online, fotosett, retro prints m.m

fra 0,79 kr*
Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesign har fått stor etterspørsel, og disse Retro Prints er utformet i denne stilen. Det vakre vintage-uttrykket blir et dekorativt innslag i hjemmet ditt.
fra 159,00 kr*
Forstørrelse på fotopapir

Forstørrelse på fotopapir

Bilder printet på fotopapir gir strålende farger, stor lysbestandighet og høy fremkallingskvalitet.
fra 14,99 kr*
Art Prints

Art Prints

De beste bildene dine vakkert iscenesatt

Flotte fotosett

FLOTTE FOTOSETT

Bilder printet i sett til søknader, lommeboken eller som en gave til en du er glad i. Fås i tre forskjellige formater, som hver inneholder 6 eller 8 bilder.
fra 19,00 kr*
Ditt bilde bak akrylglass

DITT BILDE BAK AKRYLGLASS

Opplev en spesiell glans og fargedybde og få printet ditt bilde bak akrylglass. Holderen som følger med gjør at bildet kan stilles opp akkurat hvor det måtte passe.
fra 119,00 kr*
Personlige fotoklistremerker

PERSONLIGE FOTOKLISTREMERKER

Fremkall bildene dine som klistremerker, som kan brukes overalt. Velg mellom ark av 4, 6 eller 8 fotoklistremerker. Lages på luksusfotopapir.
fra 49,00 kr*
Magnetbilder

MAGNETBILDER

Bruk dine personlige magnetbilder med dine egne fotografier på til å henge opp postkort på magnettavlen, eller som en flott dekorasjon på kjøleskapet.
fra 59,00 kr*
stor ordrer
Har du en veldig stor ordre?
Har du en ordre på en verdi av minimum 5.000 kr., kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe med en god pris. Send mail til support@cewe.no eller ring på tlf. 66 82 26 60

Fremkalling av bilder hos CEWE.no

Er du glad i å forevige hverdagslige og spesielle opplevelser med kameraet ditt? Blir bildene du tar som regel liggende på minnekortet eller på harddisken? Da har du kanskje også vurdert å fremkalle dem så du kan se dem oftere? Bestill fremkalling hos cewe.no, og gled deg over dine fineste øyeblikk så ofte du vil.

Så enkelt er det å fremkalle bilder

Hos cewe.no kan du få en fotofremkalling som passer dine ønsker, og som du garantert blir glad for i mange år fremover. Uansett om du er nybegynner eller erfaren med å bruke datamaskin, så er det veldig enkelt å bestille fremkalling av bilder på cewe.no.
Vi anbefaler at du bestiller via vårt gratis fotoprogram. Der får du mulighet til å optimere hvert enkelt bilde før bestilling, som bl.a. korrigering av røde øyne.


Du kan også bestille på denne måten:


 • 1. Overfør dine digitale bilder til en datamaskin
  Hvis du ikke allerede har overført bildene fra minnekortet til datamaskinen, så er dette det første du må gjøre.

 • 2. Gå inn på denne siden: Bildefremkalling og trykk på ”Bestill her”.

 • 3. Velg kvalitet og print.
  Under bestillingen kan du enkelt velge papirkvalitet, bildeformat og bildeoptimering m.m. Slik blir bildene dine akkurat som du ønsker.

 • 4. Bestill bildene
  Når du er fornøyd med utformingen av bildene, kan du enkelt gjennomføre bestillingen.

 • 5. Få bestillingen levert hjem
  Bildene dine mottar du i posten i løpet av 5-9 virkedager.
  Klikk her og se alle priser og leveringstider.


Når du bestiller fremkalling av bilder på cewe.no, kan du velge mellom følgende formater: 9 cm, 10 cm, 11 cm, 13 cm, 15 cm og 20 cm. Du kan dessuten velge om du vil ha bildene printet med en farget kant. I så fall finnes det 38 forskjellige farger å velge mellom, så her finner du garantert en du liker.
Alle formater printes på fotopapir. Du kan velge mellom to typer: standard eller økonomi kvalitet.

Standardpapiret gir fantastiske farger og ekstra flotte kontraster. Det er fargeekte, tåler å bli tørket av med en klut og er dessuten værbestandig.
Økonomipapiret gir stor fargepresisjon og lang levetid. Også her får du flotte farger og fine kontraster på bildene.
Du finner alltid filnavn og dato på baksiden av fremkallingene dine. En fotoindeks følger også med uten ekstra omkostninger.
Uansett hvilken papirtype du velger kan du være sikker på at bildene dine vil se flotte ut og vare i mange år framover.

Slik fremkalles digitale bilder

Det er innstillingene på kameraet ditt som styrer hvordan bildene blir fremkalt, fordi kamerainnstillingene bestemmer sideforholdet på hvert enkelt bilde. Med sideforholdet menes forholdet mellom lengde og bredde på bildefilene, og dermed også på de fremkalte bildene. Det er derfor sideforholdet som bestemmer om bildene blir f.eks. 10 x 13 cm eller 10 x 15 cm ved fremkalling. Vi gjør ingen endringer på bildene dine før de fremkalles.
Hvis du bruker vårt fotoprogram, derimot, har du mulighet til å selv endre bildene til forholdet 10 x 15 cm. Du markerer ganske enkelt de bildene du vil endre formatet på og velger deretter “klassisk bildeformat”. Fotoprogrammet beskjærer da bildene dine slik at sideforholdet endres fra 3:4 (10 x 13 cm) til 2:3 (10 x 15 cm). Den delen av bildet som blir beskåret, vil i programmet være markert som et rødt, skravert felt.

Mange muligheter for fremkalling av bilder

Hvis du ikke ønsker en tradisjonell fremkalling av bildene dine tilbyr CEWE.no også en rekke andre muligheter for dine favorittbilder. For eksempel kan du velge fotosett – ideelt til portrettbilder – fotoklistremerker – perfekte til skolen – eller magnetbilder, som vil ta seg godt ut på kjøleskapet. Trenger du en mer unik presentasjon av bildene dine kan du velge å få ditt bilde bak akrylglass. Bildene fremkalles direkte på baksiden av akrylglasset, som gir dine bilder en flott glans.

Ønsker du å forstørre bildene dine kan du lage flotte, personlige og ikke minst unike veggbilder til hjemmet ditt. Vi kan for eksempel tilby forstørrelser bak akrylglass eller på fotolerreter – kun din fantasi setter grenser.


Hvis du ikke vil framkalle bildene dine på en tradisjonell måte og sette dem i et fotoalbum, kan du også få dem trykt i vakre fotobøker.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.