Bilder

Se våre mange fotoprodukter

fotofremkalling

BILDEFREMKALLING

Når du fremkaller bildene dine hos oss printer vi de på det beste fotopapiret. Du kommer til å oppleve høy fargeglans, lysektehet og lang levetid.
fra 0,95 kr*
Flotte fotosett

FLOTTE FOTOSETT

Bilder printet i sett til søknader, lommeboken eller som en gave til en du er glad i. Fås i tre forskjellige formater, som hver inneholder 6 eller 8 bilder.
fra 9,00 kr*
Forstørrelse på fotopapir

Forstørrelse på fotopapir

Fremstillingen på fotopapir gir strålende farger, stor lysbestandighet og sikrer en høy fremkallingskvalitet.
fra 17,90 kr*
Ditt bilde bak akrylglass

DITT BILDE BAK AKRYLGLASS

Opplev en spesiell glans og fargedybde og få printet ditt bilde bak akrylglass. Holderen som følger med gjør at bildet kan stilles opp akkurat hvor det måtte passe.
fra 99,00 kr*
Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesign er i vinden. Retro Prints er utformet i denne stilen, og blir derfor det ultimate blikkfanget i hjemmet.
fra 139,00 kr*
Personlige fotoklistremerker

PERSONLIGE FOTOKLISTREMERKER

Fremkall bildene dine som klistremerker, som kan brukes overalt. Velg mellom ark av 4, 6 eller 8 fotoklistremerker. Lages på luksusfotopapir.
fra 33,00 kr*
Magnetbilder

MAGNETBILDER

Bruk dine personlige magnetbilder med dine egne fotografier på til å henge opp postkort på magnettavlen, eller som en flott dekorasjon på kjøleskapet.
fra 49,00 kr*

Fremkalling av bilder hos CEWE.no

Elsker du å forevige din dagligdag og dine ferieopplevelser med digitalkameraet ditt? Blir de flotte bildene dine liggende på kameraet eller på datamaskinens harddisk – slik at du får sett dem altfor sjeldent?

Vurderer du å fremkalle bildene dine, så du fysisk kan sitte med dem i hånden og kikke på dem? Så bestill en fremkalling av bildene dine hos CEWE.no og nyt dine beste øyeblikk når du har tid og lyst. Du kan for eksempel sette inn bildene i et klassisk fotoalbum eller i diverse, flotte rammer.

Så enkelt er det å fremkalle bilder

Hos CEWE.no kan du få en fotofremkalling som passer dine ønsker og behov og som du garantert blir glad for i mange år fremover. Uansett om du er nybegynner eller erfaren datamaskinbruker er det såre enkelt å bestille en fremkalling av bildene dine hos CEWE.no!

Vi anbefaler at du bestiller bildene dine via vårt gratis fotoprogram. Dermed får du mulighet til å optimere hvert eneste bilde før du bestiller, blant annet korrigering av røde øyne.


Du kan også bestille på denne måten:


 • 1. Overfør dine digitale fotografier til en datamaskin.
  Hvis du ikke allerede har overført bildene fra ditt kamera til din datamaskin er dette det første du skal gjøre før du kan gå i gang.

 • 2. Gå inn på denne siden: Bildefremkalling og trykk på ”Bestill her”.
  Heretter kommer du til en side der du kan gå i gang med å laste opp de digitale fotografiene som du vil bestille en fotofremkalling av.

 • 3. Gjør de ønskede endringene i din bestilling.
  Under bestillingen kan du enkelt endre på papirkvalitet, bildeformat og bildeoptimering m.m. på høyre side av skjermen. Slik fremkaller du alltid bildene akkurat slik du ønsker dem.

 • 4. Gjennomfør bestillingen av din fotofremkalling.
  Når du har lastet opp dine digitale fotografier og er fornøyd med dine endringer, gjennomfører du enkelt bestillingen.

 • 5. Få dine fremkalte bilder levert direkte med posten.
  Alt etter hvilken type fotofremkalling du velger, mottar du bildene i posten i løpet av 5-9 hverdager. Klikk her og se alle priser og leveringstider.


Når du bestiller fremkalling av bilder hos CEWE.no kan du velge mellom følgende forskjellige formater: 9 cm, 10 cm, 11 cm, 13 cm, 15 cm og 20 cm. Du kan dessuten velge å fremkalle bilder med eller uten farget kant. Du kan velge mellom 38 forskjellige farger og med så mange fargemuligheter kan du være sikker på å finne en farge du liker og som passer til alle dine digitale fotografier.

Uansett formatet på din fotofremkalling, trykker vi den på fotopapir. Du kan velge mellom to forskjellige typer fotopapir: luksus- eller standardkvalitet.

Luksusfotopapiret gir fantastiske farger og de beste kontrastene når du fremkaller dine bilder. Fotopapiret er fargeekte, kan tørkes av med en klut og er værbestandig. På dine fotofremkallinger på luksuspapir finner du alltid filnavnet og datoen trykket på baksiden av fotografiet. Et fotoindeks blir også lagt ved uten ekstra omkostninger.

Når du velger standardfotopapir får du stor fargepresisjon og lang levetid. Du er garantert flotte farger og perfekte kontraster til alle dine favorittbilder. Uansett om du velger luksus- eller standardfotopapir kan du alltid være sikker på at dine fremkalte bilder vil se flotte ut og holde i mange år fremover.

Sånn fremkalles dine digitale fotografier

Det er innstillingene på ditt digitalkamera som styrer hvordan dine favorittbilder blir fremkalt, fordi innstillingene på ditt kamera bestemmer sideforholdet på hvert digitale bilde. Med sideforholdet menes forholdet mellom lengde og bredde på dine bildefiler og dermed også på de fremkalte bildene. Derfor er det sideforholdet som bestemmer om dine digitale fotografier blir f.eks. 10 x 13 cm eller 10 x 15 cm ved fremkalling. Vi endrer ikke på bildene dine før de fremkalles.

Hvis du benytter deg av vår fotoprogram til fremkalling av bilder, har du derimot selv muligheten til å endre alle dine favorittbilder til 10 x 15 cm. Du markerer ganske enkelt de digitale fotografiene du vil endre formatet på og velger deretter ”klassisk bildeformat”. Last ned vår gratis fotoprogram.

Vær oppmerksom på at når et digitalt fotografi som er tatt i sideforholdet 3:4 (10 x 13 cm) endres til sideforholdet 2:3 (10 x 15 cm), innebærer det at bildet blir beskåret i toppen og bunnen. I fotoprogrammet blir den delen av motivet som blir beskåret ved en evt. fotofremkalling markert med et rødt, skravert felt.

Mange muligheter for fremkalling av bilder

Hvis du ikke ønsker en tradisjonell fremkalling av bildene dine tilbyr CEWE.no også en rekke andre muligheter for dine favorittbilder. For eksempel kan du velge fotosett – ideelt til portrettbilder – fotoklistremerker – perfekte til skolen – eller magnetbilder, som vil ta seg godt ut på kjøleskapet. Trenger du en mer unik presentasjon av bildene dine kan du velge å få ditt bilde bak akrylglass. Bildene fremkalles direkte på baksiden av akrylglasset, som gir dine bilder en flott glans.

Ønsker du å forstørre bildene dine kan du lage flotte, personlige og ikke minst unike veggbilder til hjemmet ditt. Vi kan for eksempel tilby forstørrelser bak akrylglass eller på fotolerreter – kun din fantasi setter grenser.

Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.