Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bursdagsgave

Den aller beste bursdagsgave til pappa

Hvilken type pappa har du? Vi har samlet våre beste idéer, så du kan gi din pappa den perfekte bursdagsgave

Hvis din far er som de fleste fedre er han uten tvil den vanskeligste i familien å kjøpe gaver til. Enten er det verktøy eller elektronikk til mange tusen kroner, eller så ønsker han seg egentlig ingenting. Du har vel allerede gitt ham utallige sokker og t-skjorter, gode boxere og kaffe, så nå skal han få noe annet – noe mye mer personlig. Vi har laget en guide med fem forskjellige pappatyper for å hjelpe deg finne den perfekte bursdagsgaven til pappa.

Gaven til pappaen som elsker friluft: Emaljekopp

Emaljekrus med et bilde av 4 brødre ligger på et lammeskinn
En emaljekopp er en perfekt bursdagsgave til pappa, og det kan passe til det meste

Er din far av typen som elsker å dra på jakt? Som bruker helgene i naturen og sover i telt? Eller er han litt roligere og kan trives på fisketur? Uansett hva slags friluftstype faren din er så er vi (nesten) 100% sikre på at han må ha seg en kaffekopp når han er på tur.

Det skal ikke stå på turutstyret, derfor skal han få en flott ny emaljekopp i bursdagsgave. Du kan designe våre emaljekopper med ett eller flere bilder, og du kan også legge til tekst.

Lag en emaljekopp i bursdagsgave til pappa her

Bursdagsgaven til pappaen som er glad i spill: Kortstokk

Hånd holder spillekort med et bilde av far og sønn på baksiden
Personlige spillekort til pappa gør spillkveldene litt morsommere

Lar pappa seg alltid lokke med på en runde backgammon eller amerikaner? Da er det ingen tvil om at han vil elske å få en kortstokk i bursdagsgave, hvor baksidene er prydet med personlige bilder. Det mest geniale med kortstokken er at den kan brukes til så mange forskjellige spill, og så er den perfekt å ha med i kofferten når man skal på ferie eller helgetur.

Når du designer kortstokken online har du mulighet til å sette bilder på baksiden av kortene, men hvis du laster ned vårt fotoprogram til datamaskinen din og gjør jobben der, kan du også sette bilder på kongen, damen, knekten og jokeren!

Gir du bort personlige spillekort i bursdagsgave til pappa, har du garantert noen gode spillkvelder i vente!

Design kortstokken til pappa her

Gaven til den tech-interesserte pappa: Mobildeksel

Hånd holder mobiltelefon med deksel på. Mobildekselet viser to badende barn en sommerkveld i den gyldne timen
Lag et mobildeksel i bursdagsgave til pappa.

Har du en pappa som er opptatt at gadgets og teknologi, er kan kanskje også typen som bytter ut telefonen titt og ofte. Da blir han nok glad for et fint og personlig mobildeksel i bursdagsgave, som beskytter og staser opp telefonen hans.

Her hos CEWE finner du mange forskjellige deksler i diverse materialer, og med deksler til alle de mest vanlige modellene finner du sikkert dekselet som passer perfekt til din fars telefon, og som han vil elske å få i bursdagsgave.

Utforsk mulighetene og lag ditt eget deksel her

Bursdagsgaven til den sporty pappaen: Drikkeflaske

En drikkeflaske med et bilde av far og sønn står på et bord
En drikkeflaske som kan holde vandet kaldt når pappa trener

Uansett om din far tilbringer helgene på sykkelen, i fjellet, får maks ut av abonnementet på treningssenteret eller spiller fotball med gutta hver tirsdag, blir han naturligvis tørst underveis. Da er jo den perfekte bursdagsgaven til din pappa en drikkeflaske som holder vannet godt og kaldt, og som designes med et personlig bilde du velger selv. Om det skal være morsomt, koselig eller motiverende, lar vi være opp til deg.

Bestill din drikkeflaske her

Bursdagsgaven til pappaen med sans for det søte: Gaveeske med sjokolade

Kjærester holder rundt en fotogaveeske fylt med sjokolader
Gi pappa en ekstra søt bursdagsgave i form av en gaveeske med sjokolader

Er pappaen din en ordentlig søtmums må han jo naturligvis få en søt bursdagsgave, og hva passer bedre enn en fotogaveeske fylt med lekre sjokolader fra Ferrero?

Gaveeskene fra CEWE kan designes med både bilder og tekst, slik at du kan fortelle din far hva han betyr for deg.

Gled din pappa med en fotogaveeske med sjokolade fra Ferrero

Bursdagsgaven til alle fedre: CEWE FOTOBOK

Gled pappa med en fotobok fylt med bilder av historien deres

Uansett hvilken type pappa du har, så er vi trygge på et faktum: han elsker og forguder barna sine. Derfor er den optimale bursdagsgave til pappa en fotobok du selv har laget med bilder av dere sammen. Om det er bilder fra deres siste fjelltur sammen, av sommerdager med kaffe på verandaen eller ferien på landet i en av Norges innerste kroker, da han, irriterende nok, grusa alle i amerikaner, er ikke det viktige. Det som betyr noe er at du har lagt tid og omtanke i gaven så han kan se at det er en gave fra hjertet.

Begynn på din fotobok her. Se også våre idéer til hjemmelagde gaver!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.