CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag personlige julegaver med dine egne bilder Personlige julegaver

Personlige julegaver

Gi en personlig julegave

 • Finn frem dine beste oppskrifter og bilder av rettene
 • Sett bildene inn i en fotobok sammen med oppskriften
 • Gi kokeboken i gave - eller behold den selv

Få tips og inspirasjon til din egen kokebok her på siden - eller start med en gang.

fra 99.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, høyglans eller matt
 • Fotopapir blankt, matt eller premium matt

Gi fantastiske julegaver

Lag personlige julegaver med dine egne bilder

Er du på utkikk etter den beste julegaven, som alltid gir et stort smil hos mottageren? Lag en CEWE FOTOBOK til den du er glad i. Enten det er til besteforeldrene, din gode venninne eller din bedre halvdel, er en fotobok med dine egne bilder en personlig fortelling fra deg om tiden deres sammen. Krydre dit fotoalbum med tekst og lekkert design, og den beste gaven til jul er i hus.

Hent juleinspirasjon til andre gode foto-julegaver og personlige advents- og kalendergaver.

Personlige julegaver til hele familien

Gi kjæresten, barna eller foreldrene dine søte og spennende julegaver med bilder av deres kjære. Årets julegaver finner du her hos CEWE, og de faller nesten garantert i god jord hos både store og små. Les videre og oppdag vårt store utvalg av personlige julegaver til han og henne, til besteforeldrene og til barna.

Julegaver med dine egne bilder

Last ned fotoprogrammet vårt og la den kreative CEWE-verdenen åpne seg for deg. Du kjenner oss kanskje fra de populære og fine CEWE FOTOBØKENE, hvor du laster opp bildene dine på hjemmesiden vår og selv lager hele fotoboken din med design og oppsett, utforming og pynt. Siden du også kan skrive tekst i fotoboken, blir det en personlig og stemningsfull fortelling som gir glede mange år fremover.

Fotoboken kan lages som en årbok eller fra en spesiell anledning, som for eksempel bryllupet deres (julegaven til ektefellen?), en ferie (fellesgave til familien?) eller et utdrikningslag (julegave til venninnen?).

Fotoboken lager du via vårt gratis og prisbelønte fotoprogram som rommer uante muligheter for å være kreativ og leke med farger, komposisjon og utsmykking. Samme fotoprogram skal du bruke når du lager de andre fotoproduktene, og det er veldig enkelt. Les her og se hvor lett det er.

Lag julegavene dine selv

Ja, det er faktisk hjemmelagde julegaver, selv om det ikke har noe med limpistoler, garn og ispinner å gjøre. Du lager nemlig selv produktet, vi legger inn designet, produserer og leverer. Se her hvordan du gjør det:

 • Last ned og åpne fotoprogrammet vårt.
 • Velg produktet du vil lage (fotobok, plakat, fotogave, osv.).
 • Velg variasjon av produktet.
 • Sett inn bildene dine (lagre bildene i en mappe på pc-en før du starter. Det gjør det litt enklere for deg å finne dem raskt fram).
 • Se produktet ditt i forhåndsvisningsfunksjonen for å sikre deg at alt er som det skal være.
 • Ser det ut sånn du vil at det skal? Hvis ikke går du tilbake og forandrer på det. Når du er fornøyd, gjør du ferdig bestillingen ved å leggen varen i kurven, opprette deg som bruker og taste inn de nødvendige opplysningene.

Nå kan du glede deg til å motta julegavene dine fra CEWE. Vi leverer innen 4-8 hverdager.

Du kan også få inspirasjon til hvordan du lager en hjemmelaget kalender, les mer om det i neste avsnitt.

Lag veggdekorasjoner, fotoplakater og kalendere og mange andre flotte julegaver

Hvis du gjerne vil gi en personlig julegave til dem du er glad i, tilbyr vi mange forskjellige muligheter til ethvert familiemedlem og til enhver lommebok.

Hvis du har et veldig fint bilde, kan du lage forskjellige veggdekorasjoner. Det kunne for eksempel være en fotoplakat til tenåringsrommet eller et flott svart-hvitt-bilde til veggen i stua.

Du kan fremkalle bildene dine på forskjellige spennende materialer. Du kan blant annet trykke på tre eller lage en veggdekorasjon på skumplate. Dermed får du et virkelig unikt produkt, og et hjemmelaget kunstverk til veggen, som garantert ikke henger i andre hjem.

Se også vårt store utvalg av flotte og veldig praktiske fotokalendere. Her er der virkelig en julegave som ikke bare er fin og gøy å ha, men som også er et brukbart verktøy i hverdagene. Alle har bruk for en kalender til å skrive inn avtaler og arrangementer, så en fotokalender med flotte og søte bilder av familien og vennene er en perfekt julegave til både din bedre halvdel, besteforeldrene og de store barna.

Du kan lage både bordkalendere og veggkalendere, og de finnes begge i mange variasjoner, som evighetskalender og familiekalender.

Julegaver til kollegaene

Vi er også leveringsdyktige til julegaver fra firmaet. Det kunne for eksempel være at årets julegave til medarbeiderne skulle være deres eget personlige krus med bilde på? Da er det slutt på å diskutere hvilken kopp som er Lises, og hvorfor Arnes kopp aldri er på plassen sin. Det kunne også være mobildeksler med flotte motiver eller et gavekort.

Andre julegaver med bilde

Hvis du har de gode, fine, morsomme og søte bildene, har vi resten. Du kan sette bildene dine på musematter, bamser og puslespill.

God fornøyelse med å lage flotte og personlige gaver til jul. Fotobøker og andre fotoprodukter fra CEWE er både en fornøyelse å gi og å motta!