Fotogaver > Gaveidéer > Avgangsgaver


Finn årets avgangsgaver her hos CEWE

Her hos cewe.no kan du finne avgangsgaver til ham som virkelig har strevd for å få overstått eksamenene, avgangsgaver til henne som har kommet lekende lett gjennom skolen, og alle imellom dem. Eksamenene etter siste år på videregående skal da virkelig feires, og det blir de ofte også med alt som hører til av fester, gjester og lange sommerkvelder med snakk og hygge med vennene man har gått i klasse med i 2 eller 3 år. Det er ikke alltid gaveidéer står i kø når man trenger dem. Derfor bør du lese her og se hva vi foreslår du kan gi i avgangsgave til ham, til henne, til kjæresten og til alle de andre dyktige avgangselevene.


Forslag til avgangsgave til ham

De store guttene kan være vanskelige å finne gave til - hva skal du finne på til sønnen, til naboens gutt eller til vennen din som er avgangselev? Vi har laget en topp 3-liste over populære gaver til ham, som også egner seg godt som avgangsgaver:

• En stor, flott plakat. Plakatene våre kan du lage med ditt eget bilde av eleven trykket på. Kanskje han har vært ute og reist og har et kult bilde tatt 2 sekunder før han bungee jumper? Eller kanskje du ligger inne med et kjempefint og stemningsfullt bilde av ham og klassekameratene som kan lages som kul fotoforstørrelse?

• Gi ham et mobildeksel med bilde med et morsomt bilde på av ham selv, eventuelt sammen med en eller flere av klassekameratene. Da vil han ofte bli minnet om dem og de gode, morsomme stundene, like ofte som han har mobilen i hånden!

• Gi ham et gavekort til å lage en fotobok. Når han nå snart skal ut i verden, enten på utdannelse, i jobb eller ut og reise, får han mange opplevelser med i hatten. Få ham til å ta vare på de gode opplevelsene og lage sitt eget fotoalbum med de morsomme bildene, de stemningsfulle og de rare.
Forslag til avgangsgave til henne

Akkurat som vi har laget en topp 3-liste over gaver du kan gi ham i avgangsgave, kommer det her en topp 3-liste over avgangsgaver til henne:

• Skal du finne på en gave til jenta som fortsetter på studier etter videregående, kan du gi henne en flott spiralkalender, så hun enkelt kan få oversikt over alle lekser og sosiale ting hun skal til å sette i gang med. Med vår flotte spiralkalender i A5, for eksempel, kan hun skrive ned lekser og avtaler, og det er plass til at hun kan få trykket egne bilder på 28 av sidene, akkurat som egne bilder også kan trykkes på forsiden og baksiden.

Hexxas -bilder. Et av de nyere skuddene på veggbilde-stammen er flotte hexagon-formede bilder. Kanskje hun har noen kule reisebilder eller bilder med venninnene, som kan gjøres om til en liten serie?

• Eller hva med et flott glassfoto? Kanskje med et bilde i fra da hun var russ? Våre flotte glassbilder har bildet trykket direkte på 19 mm tykt glass, som får det til å fremstå elegant og ekstra stemningsfullt.
Avgangsgaveønsker

Noen skriver ønskelister når de har avgangsfester. Andre synes det er deilig når gjestene bare finner på noe å kjøpe. Det er litt forskjellig hva man gjør, akkurat som det er veldig forskjellig hvem man gir gaver til, hvor mye man gir for osv. Bare husk på at selv om det kanskje er en ønskeliste fra elevene, må du gjerne selv finne på en gave til ham eller henne.


Avgangsgave til kjæresten

Er du på jakt etter en avgangsgave til kjæresten? Hvis dere har gått i klasse sammen, har du sikkert en del bilder av ham fra både hverdagen og fester dere har vært på sammen. Samle de beste i en fotobok, og du kan gi kjæresten din et søtt, morsomt og personlig minne om skoletiden.


Lag avgangsgavene på nettet med dine egne bilder

For alle fotogavene våre gjelder det at du kan lage dem på nettet med dine egne beste bilder. Lag dem på hjemmesiden vår, i fotoprogrammet vårt som du kan laste ned gratis, eller i vår brukervennlige foto-app. Velg produkt, last opp bildet ditt og design en spesiell og personlig avgangsgave som helt sikkert faller i god jord.

God fornøyelse!
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.