CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

CEWE VEGGBILDER CEWE VEGGBILDER

Fotoplakater og veggbilder

Moderne dekorasjonsidéer med yndlingsmotivene dine

Til produktoversikt

Dekorer og forny veggene dine med vakre veggbilder

Velg mellom mange ulike formater og spennende materialer

Gi veggene en moderne vri

Spesielle øyeblikk fortjener ekstra oppmerksomhet. Bruk dem på et personlig veggbilde

Inspirasjon og tips til veggbilder

Kjøp mer og spar mer!

Fyll handlekurven og få mer for pengene
ved kjøp for min. 999 kr med verdikode: 10PROSENT
ved kjøp for min. 1.999 kr med verdikode: 15PROSENT
ved kjøp for min. 2.999 kr med verdikode: 20PROSENT

Trustpilot anmeldelser

Oversikt over veggoppheng

Fest veggbildene sikkert og stabilt med et perfekt system
Veggoppheng dco skruesystem Veggoppheng dco skruesystem Skruesystem

Bildet festes med fire synlige skruer gjennom forsiden. Avstanden til veggen er ca. 20 millimeter.

Veggoppheng dco klemmesystem Veggoppheng dco klemmesystem Kantbeslag

Bildet festes med klemmefeste uten hull. Posisjonen til holdinnretningen kan velges individuelt. Festet vil være synlig med diskret halvsirkler nær hjørnene av bildet.

Veggoppheng dco skinnesystem Veggoppheng dco skinnesystem Aluminiumsskinner

Bildet festes med et skinnesystem på baksiden med ca. ti millimeter avstand til veggen – som på et galleri!

Hvor vil du lage veggbilde ditt?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Design online

 • Veldig stort produktutvalg
 • Velg mellom mange design og layouts
 • Jobb på veggbilde ditt fra forskjellige enheter

CEWE app

 • Lett adgang til mobilbilder
 • Bestill raskt og enkelt
 • Design veggbildet ditt når og hvor du vil

CEWE Fotoprogram

 • Alle funksjoner og designmuligheter
 • Ideel til store formater, collager og rammer
 • Lastes ned gratis til Windows, Linux og Mac

Ofte stilte spørsmål om veggbilder

Vi kan tilby fotoplakater i størrelser helt opp til 150 x 225 cm, som er det største på markedet av personlige fotoplakater. Fotolerret kan du bestille i størrelser opp til 120 x 160 cm, mens de fleste andre materialene våre går opp til 100 x 150 cm.

Du kan bestille veggbilder både online, i fotoprogrammet vårt eller i CEWE-appen. Alt du trenger er ett bilde i høy nok oppløsning, så er det opp til deg hvor du vil gjøre bestillingen. CEWE har det største utvalget av materialer til veggbilder.

Vi har markedets største utvalg av materialer å bestille veggbilder i. Vi tilbyr plakater med digitaltrykk eller fotopapir, og ellers veggbilder i følgende forskjellige materialer; bilde på aluminiumsplate, lerret, bilde på tre, bilde på skumplate, galleritrykk og bilde på akrylglass. Du kan bestille de fleste materialene med eller uten ramme, og med eller uten veggoppheng.

Les gjerne materialguiden for å få full oversikt.

Ja, i fotoprogrammet vårt kan du bestille veggbilder i materialene bilde på aluminiumsplate, bilde på skumplate, galleritrykk og bilde på akrylglass i egendefinerte mål, helt ned på millimeteren. Det vil si at du kan gi nøyaktige mål, så lenge du holder deg under maksimumet på 100 x 150 cm.

Ja, du har muligheten til å legge på både tekst og cliparts på alle typer veggbilder. Det er også mulig å velge en forhåndslagret mal til fotocollage med 2 og flere bilder, helt opp til 19 bilder. Du kan også finne en drøss nye maler for fotoplakat med design.

Veggbilder – lag personlige bilder til vegg

Forstørr bilder og bestill store veggbilder på f.eks. lerret, akrylglass eller tre på nett

Er du på utkikk etter nye og flotte veggdekorasjoner til hjemmet ditt? Hva med et flott fotoplakat? Du kan designe fotoplakater på nettet med dine egne bilder hos CEWE. Et flott veggbilde kan brukes som en unik dekorasjon på veggen, f.eks. i stua, på kjøkkenet eller kanskje på barnerommet.

Lag ditt eget veggbilde på nett og motta det i posten noen dager senere. Det er raskt og enkelt. Se her hvordan du gjør det:

 1. Velg ønsket produkt og trykk på ’Design her’.

 2. Velg et format og en størrelse i menyen til høyre.

 3. Sett inn bildet ditt og skriv eventuelt inn en tekst om du ønsker. Programmet vil automatisk vurdere om bildet ditt er i god nok kvalitet til det ønskede formatet.

 4. Når du er fornøyd, trykker du på ’Legg i handlevogn’.

 5. Registrer deg, eller logg inn for å bestille produktet ditt.

 6. Innenfor 6-11 virkedager vil du motta den personlige veggdekorasjonen din.

Forny hjemmet ditt med flotte og personlige veggbilder

Kanskje har du flyttet eller har startet en oppussing? Da trenger man ofte nye møbler – men også nye bilder til veggene. Kanskje du bare trenger en liten fornyelse til hjemmet ditt og er på utkikk etter flotte bilder å henge opp? Uansett hva, kan du alltid finne veggbilder hos CEWE som faller i smak. Det er nemlig dine egne bilder som er kjennetegnet for alle våre veggbilder. Disse blir printet på spennende materialer, som bilde på skumplate eller tre. Dermed får du et unikt stykke kunst til veggen og garantert ikke noe du har sett før!

Lag ditt eget veggbilde fra bunnen av

Vær med helt fra starten av prosessen. Se her hvordan du kan starte designet av din egen fotoplakat:

 • Den første muligheten er også den enkleste: Velg et motiv fra designmalene våre og bestill. Enklere blir det faktisk ikke, og det er utrolig mange flotte fotoplakat-motiver å velge mellom.
 • Lag ditt eget veggbilde med et bilde som du selv har tatt. Se gjennom alle bildene dine og se hvilke som egner seg best til å lage bilder til veggen. Har du kanskje et utrolig bra blinkskudd, som virkelig ville gjort seg som veggdekorasjon? Det kan jo f.eks. være et koselig bilde av barna - eller barnebarna, hvis du lager en gave til mormor. Kanskje du har noen stemningsfulle reisebilder som vil ta seg flott ut på veggen? Du har sikkert også noen gode konfirmasjonsbilder av barna dine.
 • En annen måte å gjøre det på, er at du bestemmer deg på forhånd hvilket motiv du vil ha på bildet til veggen din. Da tar du bare kameraet ditt fatt og jakter etter det perfekte motivet.

Design veggbilder selv på nettet

Når du lager et veggbilde på nettet kan du velge mellom mange forskjellige produkter og designs, slik at du alltid finner noe som passer akkurat til deg og hjemmet ditt. Du kan for eksempel få laget fotoplakater med bildene dine. Du kan velge et helt klassisk bilde til veggen og få det printet på andre materialer, som fotolerret, bilde på akrylglass, bilde på aluminiumsplate og mange andre.

Med en personlig fotoplakat kan du presentere bildene på en flott og unik måte. Samtidig gir du bildene dine nytt liv - i stedet for at de bare ligger på datamaskinen din. Uansett hvilket produkt eller format du velger, vil dine personlige bilder på veggene gi en fantastisk effekt i hjemmet.

Hos oss vil du alltid finne et produkt eller et format som passer til deg, uansett hvilket bilde du vil forstørre. Vi har mange forskjellige standardprodukter til forstørrelse av bildene dine samt utallige forskjellige formater og størrelser.

Når du lager et fotolerret hos oss, tilbyr vi deg alltid 100% fornøydgaranti. Hvis du mot formodning ikke er fornøyd med veggdekorasjonen din, kan du benytte deg av garantien og enten få en ny veggdekorasjon eller pengene dine tilbake.

Rask og enkel oppgradering av hjemmet med nye bilder til veggen din

Trenger hjemmet en oppgradering? Noen ganger har man bare lyst til at det skal skje noe nytt, men det er ikke alltid det er overskudd på kontoen til nye møbler eller tid til å male veggen og andre litt større ting. Det er her våre flotte personlige bilder kommer inn i bildet.

Flotte veggbilder, fotolerreter og andre spennende og stemningsfulle bilder på veggene i forskjellige størrelser og formater kan oppgradere enhver boliginnredning. Det er en enkel og forholdsvis billig måte å fornye dekorasjonen av hjemmet ditt. Ta utgangspunkt i møblene du har og stilen du liker, og design selv flotte bilder til veggen som passer til. Det er mange fordeler ved å designe veggpynten din selv, bare les her:

 • Du bestemmer motivet. Bruk et bilde du har på kameraet eller telefonen, og forstørr det opp til en flott dekorasjon til veggen. Alternativt kjøpe et motiv, så du f.eks. kan lage et av de populære verdenskartene på lerret.
 • Du bestemmer også formatet og størrelsen. Vi leverer i alle de vanlige målene og litt til, så finn det som passer til deg og hjemmet ditt.
 • Alt etter hvilket materiale du velger å få printet veggbildene dine på, kan du få et bilde som utstråler eksklusivitet (Se vårt galleritrykk, noe spennende fra en fotocollage eller noe helt klassisk som posters kan utstråle.

Idéer til veggbilder

Her hos CEWE kan du finne masse inspirasjon (link ) til bilder til veggene dine. Det finnes nesten ingen grenser for hvilke personlige og unike veggbilder og plakater du kan lage. Du kan velge å bruke en av våre designmaler, kombinere et bilde med tekst, eller designe et veggbilde helt fra bunnen. Her er noen typer veggdekorasjon vi kan gi inspirasjon til:

Har du spørsmål til bestilling av veggbilder?

Selv om det er enkelt og raskt å bestille på nett hos oss, kan det oppstå spørsmål. I så fall er du velkommen til å kontakte kundeservice, som sitter klare til å hjelpe deg.

Nyhetsbrev

Velkomstfordel

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre
Ved påmelding godkjenner du vår Personvernerklæring, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Takk for påmeldingen.

Du vil snart motta en bekreftelsesmail.

Sjekk e-posten din.

Vi beklager

Det har oppstått en feil.

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.