CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
CEWE VEGGBILDER CEWE VEGGBILDER

Forstørrelser og veggbilder

Moderne dekorasjonsidéer med yndlingsmotivene dine

Til produktoversikt

Plakat XXL

Velg mellom mange formater og utformingsmuligheter og bearbeid motivene med gallerirammer inklusive passepartout.

Gå til produkt
Plakater med egne bilder som veggbilder Plakater med egne bilder som veggbilder

Plakat XXL i galleriramme

Med rammer som passer, blir favorittmotivene til stilig dekorasjon!

Gå til produkt

Fotolerret

Skap kjærkomne kunstverk med dine egne bilder på lerret!

Gå til produkt
Veggbilder Veggbilder

hexxas

Collage som flotte bildefliser

Gå til produkt

Dekorer og forny veggene dine med vakre veggbilder

Velg mellom mange ulike formater og spennende materialer

Store øyeblikk som veggbilde

Velg fra vårt store sortiment!

Rammer og passepartout

Ta vare på dine beste blinkskudd i flotte rammer! Kjøp hos CEWE Japan Photo eller en av våre samarbeidspartnere!

Hva synes våre kunder om CEWE?

Plakater

Hvordan ønsker du å bestille dine veggbilder?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!

CEWE app

 • Design når som helst og hvor som helst
 • Rask nedlasting av appen
 • Lagre prosjekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoverden fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

Design online

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter

Den perfekte rammen for de store øyeblikkene

Velg fra vårt store utvalg!

min hexxas - min stil

Utform dine personlige hexxas som du kan sette sammen som du vil!

Veggbilder – lag personlige bilder til vegg

Forstørr bilder og bestil store veggbilder på f.eks. lerret, akrylglas eller tre på nett

Er du på utkikk etter nye og flotte veggdekorasjoner til hjemmet ditt? Hva med et flott plakattrykk? Du kan designe plakater gjennom nettet med dine egne personlige bilder. Et trykk kan brukes til mange steder som en unik dekorasjon på veggen, f.eks. i stua, på kjøkkenet eller kanskje på barnerommet.

Få dit eget veggbilde printet på nettet og motta den i posten noen dager senere! Det er raskt og enkelt. Se her hvordan du gjør det:

 1. Velg et ønsket produkt og trykk på ’Utform her’.

 2. Velg et format og en størrelse i menyen til venstre.

 3. Sett inn bilde ditt eller benytt deg av motivgalleriet vårt, skriv eventuelt en tekst. Programmet vil automatisk vurdere om bildet ditt er i god nok kvalitet til det ønskede formatet.

 4. Når du er fornøyd, trykker du på ’Legg i handlevogn’.

 5. Registrer deg, eller logg inn for å bestille produktet ditt.

 6. Innenfor 6-11 virkedager vil du motta den personlige veggdekorasjonen din.

Forny hjemmet ditt med flotte og personlige veggbilder

Kanskje har du flyttet eller har startet en oppussing? Da trenger man ofte nye møbler – men også nye bilder til veggene. Kanskje du bare trenger en liten fornyelse til hjemmet ditt og er på utkikk etter flotte bilder å henge opp? Uansett hva, kan du alltid finne veggbilder hos CEWE som faller i smak. Det er nemlig dine egne bilder som er kjennetegnet for alle våre veggbilder. Disse blir trykt på spennende materialer, som skumplate eller tre. Dermed får du et unikt stykke kunst til veggen og ikke masseproduserte bilder man ser overalt.

Lag en egen veggbilde helt fra bunden

Vær med helt fra starten av prosessen. Se her hvordan du kan starte designet av din egen plakat:

 • Den første muligheten er også den enkleste: Velg et motiv fra designmalene våre og bestill. Enklere blir det faktisk ikke, og det er utrolig mange flotte plakat-motiver å velge mellom.
 • Lag dit eget veggbilde med et bilde som du selv har tatt. Se gjennom alle bildene dine og se hvilke som egner seg best til å lage bilder til veggen. Har du kanskje et utrolig bra blinkskudd, som virkelig ville gjort seg som veggdekorasjon? Det kan jo f.eks. være et koselig bilde av barna - eller barnebarna, hvis du lager en gave til mormor. Kanskje du har noen stemningsfulle reisebilder som vil ta seg flott ut på veggen? Du har sikkert også noen gode konfirmasjonsbilder av barna dine.
 • En annen måte å gjøre det på, er at du bestemmer deg på forhånd hvilket motiv du vil ha på bildet til veggen din. Da tar du bare kameraet ditt fatt og jakter etter det perfekte motivet.

Design veggbilder selv gjennom nettet

Når du lager et veggbilde på nettet kan du velge mellom mange forskjellige produkter og designs, slik at du alltid finner noe som passer akkurat til deg og hjemmet ditt. Du kan for eksempel får trykt fotoplakaten med bildene dine. Du kan velge en helt klassisk bilde til veggen og få den trykt i andre materialer, som fotolerret, akrylglass, alu-plate og mange andre.

Med et plakattrykk presenterer du bildene dine på en flott og unik måte. Samtidig gir du bildene dine nytt liv og gjør dem synlige i hjemmet ditt – i stedet for at de bare ligger på datamaskinen. Uansett hvilket produkt eller format du velger, vil du alltid bli overrasket over effekten den har i hjemmet ditt når du designer et fotolerret eller en fotoplakat med bildene dine online.

Hos oss vil du alltid finne et produkt eller et format som passer til deg, uansett hvilket bilde du vil forstørre. Vi har mange forskjellige standardprodukter til forstørrelse av bildene dine samt utallige forskjellige formater og størrelser.

Når du lager et fotolerret hos oss, tilbyr vi deg alltid 100% fornøydgaranti . Hvis du mot formodning ikke er fornøyd med veggdekorasjonen din, kan du benytte deg av garantien og enten få en ny veggdekorasjon eller pengene dine tilbake.

Rask og enkel oppgradering av hjemmet med nye bilder til veggen din

Trenger hjemmet en oppgradering? Noen ganger har man bare lyst til at det skal skje noe nytt, men det er ikke alltid det er overskudd på kontoen til nye møbler eller tid til å male veggen og andre litt større ting. Det er her våre flotte personlige bilder kommer inn i bildet, så å si.

Flotte veggbilder, fotolerreter og andre spennende og stemningsfulle bilder på veggene i forskjellige størrelser og formater kan oppgradere enhver boliginnredning. Det er en enkel og forholdsvis billig måte å fornye dekorasjonen av hjemmet ditt. Ta utgangspunkt i møblene du har og stilen du liker, og design selv flotte bilder til veggen som passer til. Det er mange fordeler ved å designe veggpynten din selv, bare se her:

 • Du bestemmer motivet. Bruk et bilde du har på kameraet eller telefonen, og forstørr det opp til en flott dekorasjon til veggen. Alternativt kan du finne et motiv i motivgalleriet vårt eller kjøpe et motiv, så du kan lage et av de populære verdenskartene på lerret
 • Du bestemmer også formatet og størrelsen. Vi leverer i alle de vanlige målene og litt til, så finn det som passer til deg og hjemmet ditt
 • Alt etter hvilket materiale du velger å få trykt veggbildene dine på, kan du få et bilde som utstråler eksklusivitet (Se vårt galleritrykk, noe spennende fra en fotocollage eller noe helt klassisk som posters kan utstråle