CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Gaver til henne
Gaver til henne
Gaver til henne

Gaver til henne

Kreativ og personlig gave til henne

 • Kjempestort utvalg av produkter
 • Stort utvalg av utformingsmaler
 • Unike produkter
fra 169.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Muligheter:

 • Design selv
 • Utformingsmaler

Gaver til henne som aldri ønsker seg noe

‘Jeg ønsker meg ingenting, jeg har alt jeg trenger’ og ‘bare finn på noe’. Har du også hørt disse setningene før? Mange av oss har fått det svaret når vi spør venninnen hva hun ønsker seg i gave til bursdagen eller i julegave. Og ofte er det faktisk fint å få frie tøyler, så vi selv kan finne en fin, kreativ og personlig gave til henne. Men andre ganger kan det være vanskelig å finne en fin gave til henne, og da ender det ofte med et gavekort, en kinotur med cafébesøk eller klassikeren: Blomster og sjokolade. Og det er jo kjempebra! Men tenk hvis du kunne finne på en gave som er både fin, søt og personlig, og som kan glede mottakeren i mange år. Finnes det sånne gaver? Ja det gjør det - les her og se hva vi foreslår.

Gaveidéer til henne

Det er mange anledninger hvor vi skal gi venninnen, mamma eller søsteren vår en gave, det er ikke bare til jul eller bursdagen. Også til utdrikningslaget og etterfølgende bryllup skal hun ha en gave, og selvfølgelig også til morsdagen. Så det er jo egentlig ganske mange ganger, og man kan vel ikke komme med den samme tingen hver gang...

5 gaver til henne som pynter i hjemmet

Noen kvinner blir veldig glade for ting til innredningen av hjemmet, og det er ofte pynteting til å stå framme som er i gavene. Men hva med noe til å henge på veggene? Her hos CEWE kan du lage personlige veggbilder med egne bilder til veggene i hjemmet. Se bare her:

 • Fremkall bilder fra ferien deres sammen, fra da dere var yngre, fra en familiesammenkomst, eller hva enn du har bilder liggende av. Hvis du har mange bilder som passer godt sammen i stil eller farger, kan du lage en fotocollage. Da får du samlet alle yndlingsbildene i ett. Det kunne også være begynnelsen på den fotoveggen hun har snakket om så mange ganger. Her ser det fint ut at i hvert fall noen av bildene er i samme stil, størrelse eller tema.
 • Lag en fotoplakat med yndlingsmotivet hennes på. Kanskje med et kjempefint venninnebilde eller et supersøtt bilde av barna? Eller bruk et bilde av barnebarna på plakaten, hvis det er en gave til mormor?
 • Fotolerret med et superfint naturbilde gir strålende flotte farger. Velg et flott bilde og få det trykket på ekte fotolerret. I fotoprogrammet vårt kan du tilpasse bildet og legge til tekst, rammer, skygger osv.
 • Lag et flott motiv som et svart-hvitt-veggbilde. Svart-hvitt-bilder går aldri av mote. Detaljene kommer tydelig frem, og det er en stemningsfull dekorasjon å ha hengende på veggen
 • Gi henne et gavekort til en fotobok, til en av veggdekorasjonene våre eller til et annet av fotoproduktene våre. Da kan hun velge helt selv hva hun vil ha opp på veggene

Andre flotte gaver til henne til bruk i hverdagen

Kanskje har hun nok pynt og trenger en gave som også er veldig brukbar? Se her hva vi da vil foreslå å gi henne i gave:

 • Lag et morsomt iPhone-deksel med et kult bilde trykket på. Mange av oss liker å noe å bytte mellom, så deksler kan man nesten ikke få for mange av. Du kan eventuelt lage ett med et bilde på av... deg? Eller av hele familien, hele venninnegjengen eller..?
 • Som alle andre har hun sikkert en kalender, men er det en flott en eller en standard som faktisk ikke er veldig fin å se på? En fotokalender er en både praktisk og veldig fin gave til henne som gjerne både vil at tingene kan brukes og samtidig er fine å se på. Det er mange varianter å velge mellom, du kan for eksempel lage en evighetskalender til henne med kjempefine bilder i. Se også familiekalenderen vår, som man for eksempel kan lage sånn at hvert familiemedlem får sin egen kolonne til avtaler og arrangementer. Den vil hele familien få glede av. Men kanskje særlig henne, fordi hun ofte står for planleggingen og gjerne vil ha det store overblikket
 • Bordbrikker . Det er alltid en hit, spesielt hvis hun har barn. De synes i hvert fall det er gøy og koselig med dekkeservietter med bilder av dem selv trykt på. Og når det er gjester til middag, er det alltid et godt samtaleemne man kan begynne på. Dekkeservietter i plastikk er enkle å tørke av og er fullstendig ripefrie
 • En fotobok med plass til tekst er også en kjempefin og personlig gave til henne, ikke minst fordi det ligger noen timers jobb bak den. Du velger ut bildene som skal med, og kanskje kan det bli til hennes egen personlige årbok over fjoråret? Eller kanskje den kan gå over en lengre tidsperiode, sånn at fotoboken viser vennskapet eller slektskapet deres med bilder fra årene dere har kjent hverandre?

Det gode med gaveidéene våre er at det blir veldig personlige gaver, da de alle lages i det designet du vil ha og med ditt eget bilde trykket på.

Trenger du flere gaveidéer, bør du sjekke ut våre 10 forslag til å finne den helt rette gaven til ham eller forslagene våre til morsomme og sprø tøysegaver.

God fornøyelse!