Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bryllupsgaver

Trenger du gode idéer til bryllupsgaver?

Bryllupsgaver

Skal du snart i bryllup og trenger idéer til personlige gaver? Kanskje brudeparet har alt? Eller du ikke vil gi enda et sett tallerkener fra ønskelisten som forsvinner i mengden på gavebordet eller kanskje bare kommer til å byttes…

Da har du kommet til riktig sted! Her hos CEWE kan du finne gaveideer, tips og inspirasjon – og lage massevis av personlige bryllupsgaver. Se våre bryllupsgave tips her!

Topp 10 bryllupsgaver fra CEWE

Du kan velge mellom mange fotoprodukter. Her er våre:

Gi en fotobok i bryllupsgave

En fotobok er en god bryllupsgave, fordi den er både personlig, unik og vekker følelser – helt i bryllupets ånd!

Du kan lage din egen fotobok med forskjellige temaer. Her er noen idéer til bryllupsgave-fotobøker:

Idéer til en fotobok med felles opplevelser

Har du felles opplevelser med brudeparet, f.eks. festivaler, pikniker i parken, koselige kaféturer, helgeturer på hytta eller kanskje en ferie? Da kan du samle alle bildene i en fotobok. Brudeparet blir garantert glade og overraskede, for mange av bildene ligger nok gjemt på telefonen. En sånn fotobok vil bringe tilbake glade minner og være der resten av livet til å bla i. Vi vil anbefale vårt populære format ”Stor” eller f.eks. den lille fotoboken ”Pure” som du også kan lage via foto-appen. Den siste er praktisk hvis du har litt liten tid og allerede har alle bildene liggende på mobilen.

Du kan også lage to fotobøker: En til bruden med bilder av hennes kommende mann, og en tilsvarende til brudgommen med bilder av den kommende kona. Dette fungerer nok best hvis du kjenner begge parter godt. Er bruden venninnen din og du kjenner kjæresten mindre godt, kan du vurdere å alliere deg med noen av vennene hans som kan gi deg fine og morsomme bilder fra forskjellige situasjoner. Eller hva med å starte med et babybilde som du får fra familien hans?

Bryllupsgaver med minner fra utdrikningslag

Sørg for å få tatt mange morsomme bilder fra de respektive utdrikningslagene – og koordiner med de andre deltakerne. Da kan du lage en morsom fotobok fra utdrikningslaget til henholdsvis bruden og brudgommen.

En bok med bilder fra bryllupsfesten

En annen fin bryllupsgave er en bryllupsbok hvor du samler bryllupsbilder i en flott fotobok. Det er ikke en typisk bryllupsgave, for den kan jo ikke legges på gavebordet enda. Men lag et gavekort som illustrerer gaven, så blir brudeparet helt sikkert kjempeglade. Et bryllup er nemlig en av de mest populære begivenhetene å lage fotobøker fra. Husk å få bildene fra fotografen hvis de har hatt en profesjonell, og å samle inn fra – og av – de forskjellige gjestene hvis du ikke selv har fanget alle øyeblikkene.

Er brudeparet veldig kreative og vil sette pris på å lage bryllupsboken sin selv? Da kan du gi dem et gavekort til CEWE.no i stedet, så kan de kose seg med å gå gjennom alle bryllupsbildene, velge ut og sette sammen sin egen fotobok.

Personlige bryllupsgaver som kan henge på veggen

Personlige, stilfulle veggbilder er en god idé som bryllupsgave. Du kan velge mellom flere typer, som foto på lerret, fotoplakat, fotocollage eller svart-hvitt-bilder. Hvis de har barn, er det alltid en suksess med en forstørrelse av gullklumpen til foreldrene i gave til bryllupet deres.

Flere gode idéer til bryllupsgaver – Fotokalendere

Skal du i bryllup hvor brudeparet er noen som har alt? Siden fotogaver er unike, er de alltid gode bryllupsgaver til dem som har alt. En annen god idé til en bryllupsgave er derfor en fotokalender med personlige bilder for brudeparet. Her får du kombinert det funksjonelle med det emosjonelle og personlige. Alle har bruk for en kalender og alle blir glade av å se bilder fra fine øyeblikk og med gode minner. Du kan velge mellom en veggkalender, bordkalender, ukekalender eller familiekalender.

Du kan selv velge startmåned, så uansett om bryllupet er i mai, august, september eller en hvilken som helst måned, kan du alltid gi en kalender i gave som starter måneden etter bryllupet.

Eller hva med å lage en evighetskalender til resten av livet deres – det er en fin symbolsk bryllupsgave. Gøyale bryllupsgaver – Lag kreative og unike fotogaver

Trenger du idéer til gøyale bryllupsgaver? Da må du ta en kikk på siden vår om gaveidéer. Er du i et veldig humoristisk humør, kan du også sjekke ut siden vår med morsomme og søte ”tullegaver”. Det kunne f.eks. være en snøkule med felles bilde inni som helt sikkert vil få folk til å le når de kan riste den på gavebordet.

Du kan lage alt fra puter og t-skjorter med et bilde av brudeparet trykket på – eller hva med et puslespill med et personlig bilde på som de kan lage sammen? Da er det både noe personlig, unikt og en bryllupsgave som oppfordrer til fellesskap og samvær.

Bryllupsgaver til menn

Er brudeparet to menn? Da kan du sjekke ut siden vår om gode gaver til ham. Eller ønsker du ganske enkelt å dele bryllupsgaven opp i en til hver, kan du utforske sidene våre med forslag til personlige gaver til henne.

Gode bryllupsgaver til paret med barn

Forslag til bryllupsgaver til foreldre kunne være en babybok eller vanlig fotobok med bilder av barnet eller barna deres. Hvis de har en baby eller lite barn, er det spesielle med babyboken vår at sidene tåler å bli bladd i av små fingre hvor finmotorikken ikke helt er finjustert enda. Sidene kan også motstå litt biting og sikkel, for de er laget av et robust materiale som er uten helseskadelige stoffer. Akkurat som alle andre foreldre blir også bruden og brudgommen glade for å se bilder av gullklumpene sine – og små barn elsker å se bilder av seg selv og familien.

Bryllupsgaver til enhver pris

Hvor mye er det passende å kjøpe en bryllupsgave for? Det er ikke noen riktig eller feil pris, så det må du selv finne fram til ut fra magefølelsen din, din private økonomi og tradisjoner i familien eller vennegruppa.

Heldigvis kan du her hos CEWE finne fotogaver til varierende priser, alt fra billige bryllupsgaver i form av mindre fotogaver til virkelig store og flotte veggbilder til brudeparets stue. Og hvis paret primært ønsker seg penger i bryllupsgave, er det jo litt gøyere å gi et gavekort, så de selv kan velge noen av våre lekre fotoprodukter. Det blir helt sikkert originale bryllupsgaver, siden de lager dem selv.

Klar til å kjøpe bryllupsgaver i 2022

Forhåpentlig har du fått masse gode bryllupsgaveidéer her på siden – det håper vi! Hvis du har bestemt deg for en fotogave, trenger du bare bestemme deg for hvordan du vil lage den. Har du alle bildene dine på mobilen, er det sikkert enklest for deg å laste ned fotoappen vår i iTunes eller Google Play. Ellers kan du lage produktet på nettet her på hjemmesiden, eller laste ned fotoprogrammet vårt til pc-en din. Klikk deg videre til den respektive produktsiden via linkene på denne siden.

God fornøyelse med å lage bryllupsgaver i 2022!