CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Tullegaver

Morsomme tullegaver

Her kan du få idéer til morsomme og kreative tullegaver. Velg et passende produkt og putt på ditt morsomste bilde, så har du en unik gave!

 • Kjempestort utvalg av produkter
 • Stort utvalg av utformingsmaler
 • Unike produkter
129.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Muligheter:

 • Design selv
 • Utformingsmaler

Finn de beste tullegavene her!

Her kan du få idéer til morsomme og søte tullegaver. Enten du skal på julebord med pakkelek, i utdrikningslag til venninnen din eller noe helt annet, kan du finne den ultimate tullegaven her.

Det morsomme med tullegaver med egne bilder er at de er helt unike! Dermed kan du få morsomme gaver med de litt uheldige bilder av mottakeren, søte dyr eller noe annet tullete. Les mer om morsomme og kreative gaver her.

Morsomme gaver til pakkelek

Julebord er vi alle sammen på i november og desember, og noen er på flere enn ett. Det er alltid koselig, og ofte er det en tradisjon for å leke pakkeleken. Det er virkelig noe som kan få folk gira, særlig hvis man er på en arbeidsplass hvor man godt kan tulle litt med hverandre. En del av moroa her er å finne de mest tøysete og sprø tullegavene som skaper mest latter. De obligatoriske rullene med dopapir og pakker med kluter er veldig gøyale, men hadde det ikke vært morsomt å komme med pakker som virkelig får oppmerksomhet? Se her hva vi foreslår du kan ta med som tullegaver til pakkeleken:

 • En snøkule med bilde i. Ikke en søt og fin snøkule med et søtt lite landskap i, nei nei. Her kan du få en snøkule med ditt eget bilde i. Du bestemmer selv hvilket bilde det skal være. Det kan enten være et av deg selv eller, hvis du er heldig, har du morsomme bilder av din gode kollega på telefonen din fra fjorårets firmafest. Hvis du ikke har et bilde som er tullete nok, tar du bare et med telefonen din og laster det opp på hjemmesiden vår når du bestiller snøkulen
 • Eller hva med en T-skjorte med bilde av sjefen på? Eller et handlenett med et flott foto av parkeringsplassen, den tomme kantina eller noe annet kjedelig?

Tullegaver til ham og henne

Venner har man blant annet for å tulle med. Så hvis du skal i bursdag til ham du har kjent siden barndommen og som du har en ganske uhøytidelig og tøysete omgangstone med, er det her du kan finne en god tullegave:

 • Han trenger jo et sett spillekort til pokerkvelder med vennene! Lag et flott sett med spillekort, hvor dine egne bilder er trykt på baksiden av kortene. Det kan for eksempel være tøysete bilder av ham som du har tatt opp gjennom årene. Det kan også være stygge ting du har tatt bilder av eller ting du vet han ikke liker. Bare for gøy!
 • Et puslespill med eget motiv! Lag det med et morsomt bilde av ham selv på og la det eventuelt være en del av gaven at han ikke kan få den ordentlige gaven før han har fullført hele puslespillet.

Se også våre andre forslag til gaver til henne

Skal du på innflytningsfest hos din morsomme venninne som du pleier å utveksle morsomme tullegaver med? Da kan du finne en god gave til henne her.

 • Gi henne en flott fotopute til sofaen. Med et stort bilde på av en pinlig situasjon hvor du var rask med kameraet.
 • Lag et veggur med bilde av dere to, hvor dere har en morsom positur. Si til henne at du blir veldig lei deg hvis ikke det ikke blir hengt opp på hjemmets mest fremtredende plass.

Heldigvis er det moderne med kitsch i boliginnredningen, så kanskje tullegaven kan gå inn under den kategorien, og da er det jo plutselig ikke en ubrukelig gave lenger!

Husk at tullegavene bare skal være morsomt, underholdende og tøysete. Noen ganger er man faktisk også så heldig at det er en som faktisk blir glad for gaven! Hvis ikke det er mottageren av tullegaven, er det kanskje barna hans eller hennes som synes at den snøkula er alle tiders, eller at T-skjorta vil være god å sove i.

Se også våre andre gaveidéer og få mer inspirasjon til flotte og personlige gaver til dem du er glad i.