CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Tullegaver

Morsomme tullegaver

Her kan du få idéer til morsomme og kreative tullegaver. Velg et passende produkt og putt på ditt morsomste bilde, så har du en unik gave!

  • Mange orginale fotogaver
  • Sett bilde ditt i en snøkule
  • Eller finn flere idéer til andre morsomme tullegaver lengre nede på siden
169.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Mange morsomme tullegaver

Her kan du få morsomme idéer til gaveer til de du ikke vet hva du skal gi. Våre "tullegaver" kan samtidig være sæte og personlige og kan gis til de du er glad i. Og de du vil ha det litt gøy med.

Ofte stilte spørsmål relatert til tullegaver

Kanskje du også lurer på et av disse spørsmålene om tullegaver og generelt om gaver de du ikke vet hva du skal gi.

En "tullegave" er en gave du gir med humor. Det finnes en verden av morsomme tullegaver. Du gir det typisk til han eller hun som ikke ønsker seg noe, men som du gjerne vil overraske. Du kan gi en tullegave i tillegg til en større gave til en av dine nærmeste. Eller du kan gi en til som du ikke helt enda kan gi en stor gave. F.eks. en venn eller en kollega. Sett et bilde av han eller henne i en snøkule eller på en kjøleskapsmagnet så kan man få en god latter hver gang snøkulen ristes eller kjøleskapet åpnes.

Personlige gaver med gode fotominner som han ikke visste han ønsket seg. Fordi det ikke er en standardgave eller de vanlige materielle goder, som han allikevel bare kjøper selv når han trenger. Her hos CEWE kan du finne mange fotogaver - morsomme, små og store alt etter ditt budsjett. Vi har samlet mange gavetips i artiklene våre om julegave til pappa og han og i julegaver til kjæresten.

Du lurer sikkert på hva du kan gi i gave hvis du har en i familien som du aldri vet helt hva du skal gi. De som tilsynelatende har alt og aldri ønsker seg noe. Her gjelder det å være orginal! Lag for eksempel personlige gaver med egne bilder på siden de er unike og derfor ikke noe mottakeren har sett for seg. Samtidig er egne bilder forbundet med minner og følelser og derfor noe som får et smil eller et spesielt minne frem.

Du kan la deg inspirere til morsomme "tullegaver" her på siden eller klikke deg videre til flotte kvalitetsgaver som eksempelvis fotobøker eller veggbilder.

Du har garantert mange gode minner med beste vennen din. Kanskje dere er barndomsvenner og de første bildene av dere to sammen er kanskje analoge. Her kan du digitalisere de gamle bildene fra skuffen og lage en fotobok. Kanskje hun ikke har sett bildene på årevis og vil bli veldig overrasket og rørt. Eller hva med en fotobok med feriebilder fra en felles tur.

Vi har samlet enda flere idéer i denne artikkelen om [gaver og julegaver til venninne][cp-inspiration:magazin:gifts-for-friend] samt bursdagsgaver.

Finn de beste tullegavene her!

Her kan du få idéer til morsomme og søte tullegaver. Enten du skal på julebord med pakkelek, i utdrikningslag til venninnen din eller noe helt annet, kan du finne den ultimate tullegaven her.

Det morsomme med tullegaver med egne bilder er at de er helt unike! Dermed kan du få morsomme gaver med de litt uheldige bilder av mottakeren, søte dyr eller noe annet tullete. Les mer om morsomme og kreative gaver her.

Morsomme gaver til pakkelek

Julebord er vi alle sammen på i november og desember, og noen er på flere enn ett. Det er alltid koselig, og ofte er det en tradisjon for å leke pakkeleken. Det er virkelig noe som kan få folk gira, særlig hvis man er på en arbeidsplass hvor man godt kan tulle litt med hverandre. En del av moroa her er å finne de mest tøysete og sprø tullegavene som skaper mest latter. De obligatoriske rullene med dopapir og pakker med kluter er veldig gøyale, men hadde det ikke vært morsomt å komme med pakker som virkelig får oppmerksomhet? Se her hva vi foreslår du kan ta med som tullegaver til pakkeleken:

  • En snøkule med bilde i. Ikke en søt og fin snøkule med et søtt lite landskap i, nei nei. Her kan du få en snøkule med ditt eget bilde i. Du bestemmer selv hvilket bilde det skal være. Det kan enten være et av deg selv eller, hvis du er heldig, har du morsomme bilder av din gode kollega på telefonen din fra fjorårets firmafest. Hvis du ikke har et bilde som er tullete nok, tar du bare et med telefonen din og laster det opp på hjemmesiden vår når du bestiller snøkulen
  • Eller hva med en T-skjorte med bilde av sjefen på? Eller et handlenett med et flott foto av parkeringsplassen, den tomme kantina eller noe annet kjedelig?

Tullegaver til ham og henne

Venner har man blant annet for å tulle med. Så hvis du skal i bursdag til ham du har kjent siden barndommen og som du har en ganske uhøytidelig og tøysete omgangstone med, er det her du kan finne en god tullegave:

  • Han trenger jo et sett spillekorttil pokerkvelder med vennene! Lag et flott sett med spillekort, hvor dine egne bilder er trykt på baksiden av kortene. Det kan for eksempel være tøysete bilder av ham som du har tatt opp gjennom årene. Det kan også være stygge ting du har tatt bilder av eller ting du vet han ikke liker. Bare for gøy!
  • Et puslespill med eget motiv! Lag det med et morsomt bilde av ham selv på og la det eventuelt være en del av gaven at han ikke kan få den ordentlige gaven før han har fullført hele puslespillet.

Se også våre andre forslag til gaver til henne

Skal du på innflytningsfest hos din morsomme venninne som du pleier å utveksle morsomme tullegaver med? Da kan du finne en god gave til henne her.

  • Gi henne en flott fotopute til sofaen. Med et stort bilde på av en pinlig situasjon hvor du var rask med kameraet.
  • Lag et veggur med bilde av dere to, hvor dere har en morsom positur. Si til henne at du blir veldig lei deg hvis ikke det ikke blir hengt opp på hjemmets mest fremtredende plass.

Heldigvis er det moderne med kitsch i boliginnredningen, så kanskje tullegaven kan gå inn under den kategorien, og da er det jo plutselig ikke en ubrukelig gave lenger!

Husk at tullegavene bare skal være morsomt, underholdende og tøysete. Noen ganger er man faktisk også så heldig at det er en som faktisk blir glad for gaven! Hvis ikke det er mottageren av tullegaven, er det kanskje barna hans eller hennes som synes at den snøkula er alle tiders, eller at T-skjorta vil være god å sove i.

Se også våre andre gaveidéer og få mer inspirasjon til flotte og personlige gaver til dem du er glad i.