CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

CEWE-gavekort
CEWE-gavekort
CEWE-gavekort
CEWE-gavekort

CEWE Gavekort

Gjelder for hele vårt sortiment

Et gavekort er alltid en god idé når du trenger en rask og fin gave til en bursdag, bryllup, jubileum eller annen begivenhet. Velg mellom 6 forskjellige standardbeløp. Gavekortet kan brukes i hele CEWE-produktsortimentet.

  • Gjelder for alle produkter
  • Skriv ut selv eller send via e-post
  • Fås med seks forskjellige beløp
fra 100.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

Digitalt

Beløp:

100, 150, 250, 500, 750 og 1000 kr

Gyldighet:

  • Gjelder alle produkter
  • Gavekortet er kun gyldig for ordre som leveres pr. post

En perfekt gave: Gi et gavekort til en fotobok

De aller fleste har ikke vanskelig for å få brukt et gavekort. Noen ganger hender det at gavekortet har ligget og hygget seg i skuffen og til slutt har gått ut. Det er veldig kjedelig, men hva hvis du ga bort et gavekort til en fotobok?

Den heldige mottageren kan lage fotoboken på nettet, hvor han eller hun også kan få inspirasjon og gode idéer til sitt eget, personlige fotoalbum med bilder og tekst trykt direkte på sidene.

Et gavekort til fotobøkene våre faller alltid i god jord. Det blir nok brukt, for hvem vil ikke gjerne ha et lekkert album man kan ta fram og sitte og kose seg med og le av så ofte man vil? Mer personlig kan det nesten ikke bli, og boken vil helt sikkert bli verdsatt i mange år.

Bestill gavekortet på nettet

Gavekortet bestiller du her på hjemmesiden vår, hvor vi har en gavekortmal. Da kan du selv legge til teksten du gjerne vil ha på kortet og velge mellom forskjellige beløp fra 100 – 1000 kr. Kortet gjelder for alle fotobøkene våre og samtlige av våre andre fotoprodukter, som alle kan lages på nettet med bilder man selv har tatt eller med bilder fra motivgalleriet vårt.

Gi en personlig gave

I stedet for de veldig populære gavekortene til opplevelser, kan du gi et gavekort til fotoprodukter som mottageren kan lage med sine egne bilder. Det er egentlig en like personlig gave, da han eller hun for eksempel kan lage en årbok med bilder fra familiens år, en bryllupsbok eller Barnets bok om de første årene. Det er personlige gaver med gode minner, og hvem vil ikke nyte en koselig stund i godt selskap, hvor man ser tilbake på de fine stundene?

Gavekort til fotobøker og andre fotoprodukter

Gavekortet gjelder for alle fotoproduktene våre, så hvis mottageren ikke er så glad i fotobøker, er det mange andre produkter å velge mellom. Da trenger du ikke være bekymret for om gavekortet ligger og blir for gammelt i bunken med gamle aviser og invitasjoner til generalforsamling i borettslaget, for alle har bilder enten på kameraet eller telefonen, og hvem vil ikke gjerne ha dem fram i lyset?

Gavekortet kan for eksempel også brukes til veggbilder, hvor man laster opp bildene sine og lager plakater, fotolerreter og fotocollager, samt lager bilder trykt på tre og andre unike og lekre materialer. Da får dere ny pynt i boligen, og de fine feriebildene, bilder av barna og fra spesielle anledninger blir brukt på en spennende måte.