Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

puslespill med personlige familiebilder på puslespill med personlige familiebilder på

Puslespill

Lag eget puslespill med bilde. Den perfekte gave!

Se utvalget

Stort utvalg av puslespill

Her kan du se alle puslespillene du kan velge mellom. Fra 40 brikker som er perfekt til barn og helt opp til 2000 brikker.

Mange gode grunner til å lage eget puslespill hos CEWE

puslespill du selv har laget med bilder av baby, babyføtter og familien

Lag puslespill på nettet med ditt eget bilde

Hos CEWE kan du lage puslespill som garantert ikke er sett før. Finn fram yndlingsmotivet ditt og bestill puslespill hos oss med ditt eget bilde på nettet. Puslespillet er produsert i god kvalitet med flotte, strålende farger, og bildet ditt blir også trykket på eskens forside. Du kan velge mellom forskjellige typer puslespill og i forskjellige størrelser. Dermed er det morsomme og søte utfordringer til både store og små.

puslespill du selv har laget med bilder av baby, babyføtter og familien

Puslespill med 2000 brikker

Her kan du lage puslespill med 1000 brikker, som er et av de mest populære. Det er en veldig god størrelse for dem som gjerne vil utfordres litt, men ikke for mye. Det har en størrelse som gjør at man nok ikke setter det sammen på et øyeblikk, men derimot kan man få mange timer til å gå med å legge det, eventuelt fordelt over flere dager. Så skru av tv-en og legg bort nettbrettet et par kvelder, og bruk tiden på litt koselig hjernegymnastikk. Det er sunt og utfordrende!

Det som er bra ved puslespill med 1000 eller 2000 brikker er også at man kan gjøre dem mange ganger og bli utfordret hver gang. For det kan nesten ikke la seg gjøre å huske det utenat.

I tillegg til puslespill med 1000 brikker kan du også få med 500 eller de litt mindre på 112 eller 266 brikker. Du kan også bestille andre flotte Ravensburger puslespill med opp til 2000 brikker. Alle spillene våre er i god kvalitet og til fornuftige priser.

Puslespill fra ravensburger med rød sløyfe rundt esken med eget bilde gitt som gave

Puslespill som gave

Er du på gavejakt? Et puslespill med eget bilde på er også en veldig fin gaveidé til både store og små. Du kan for eksempel gi besteforeldrene et puslespill med et søtt bilde på av alle barnebarna. Da har de noe å kose seg med om kvelden, eller det kan kanskje være noe de kan gjøre sammen med barnebarna. Hos oss kan du lage puslespill i mange størrelser:

 • Lite puslespill med 112 brikker

 • Stort puslespill med 266 brikker

 • Samt Ravensburger puslespill med enten 500, 1000, 1500 eller hele 2000 brikker

Ofte stilte spørsmål om puslespill

Kanskje du også lurer på noen av disse spørsmålene? Da kan du finne svar her

Vær oppmerksom på at de store puslespillene krever et bilde i god oppløsning så det ikke blir uskarpt ved forstørrelse. Får du opp en rød varseltrekant over bildet er det fordi bildet har for lav oppløsning. I vår fotoprogram kan du bruke en smilefjes-funksjon så oppløsningen vurderes med et grønt, gult eller rødt smilefjes. Et rødt smilefjes er det samme som en varselstrekant. Får du et rødt smilefjes/trekant skal du enten velge et annet bilde eller i stedet velge flere og sette ved siden av hverandre, så du ikke trenger å forstørre det så mye.

Verdens største puslespill blir større og større. I 2017 var det 48.000 brikker og laget av produsenten Grafika. Senere i 2020 overgikk de dette og lagde et på hele 54.000 brikker og måler 864 x 204 cm.

Ja, det er bra for både voksne og barn å legge puslespill. Det er med på å utvikle barn og til å vedlikeholde hjernen for voksne. Og ikke minst er det med på å skape forbindelser og hyggelig samvær mellom barn og voksne familien som legger det sammen.

Når du lager personlige puslespill med eget bilde på her hos CEWE, trykkes og lages de enten i våre fabrikker eller hos Ravensburger, hvis du velger et puslespill fra dem. CEWE legger stor vekt på bærekraft.

For barn bidrar puslespill til å bedre finmotorikken og forståelsen. Puslespill gir også hyggestunder borte fra skjermer for både barn og voksne. For voksne er det også viktig å gi hjernen noen gode pauser hvor du bruker den på en annen måte så du både trene hjernen og samtidig motvirker stress.

Som voksen kan vi trene hjernen med puslespill - litt på samme måte som med sudoku. Man utfordrer hjernen på en annen måte enn de vanlige arbeids- og hverdagsoppgavene og rutinene. Du får samtidig trent tålmodigheten, spesielt jo større puslespillet er og jo lengre tid du sitter med det. Når du lager et bilde-puslespill kan du ikke lage det alene, men du kan være med å tilpasse vanskelighetsgraden: Velg f.eks. et bilde med mye gress, mye vann eller mye himmel som vil utfordre deg mer.

Ravensburger er en by i Sør-Tyskland som også har gitt navnet til denne leketøysprodusent. De er spesielt godt kjent for puslespillene sine som de produserer i høy kvalitet. CEWE har inngått et samarbeid med Ravensburger slik at du kan hos oss bestille et personlig Ravensburger puslespill med eget bilde på.

Lag ditt eget puslespill

Les mer om våre personlige puslespill til voksne og barn

Du lager det i hvertfall nesten helt selv! Du bestemmer motivet og bestiller puslespillet, så skal vi få det trykt og sendt tilbake til deg!

Puslespill til barna med bilde av dem selv på

Lag et puslespill til barna dine med et bilde på som du har tatt av dem. Ofte er det puslespill med Disney og andre kjente og elskede figurer og motiver fra film som er populære motiver på barnas puslespill. Men nå kan du altså selv designe dem med motiver som også vil gi glede og smil på de små ansiktene. Last opp bildet du har valgt på hjemmesiden vår, og værsågod – ditt nye puslespill er på vei i trykken og snart på vei til deg.

Du kan også lage et puslespill til barnet ditt med et bilde på av ham og bestevennen hans, av hele familien, kjæledyret hans eller av et av yndlingsmotivene hans. Der er fritt valg av motiv på alle hyller! Du trenger bare sikre deg at det er et bilde du har eller et du har funnet på nettet og har tillatelse til å bruke.

Puslespill er en super leke!

Å legge puslespill er både lærerikt og moro. Sammen med de obligatoriske legoklossene og kosedyrene, skal jo bare barn ha puslespill i lekesortimentet. Det beste er at når du lager ditt eget puslespill, kan du tilpasse puslespillene barnas alder og nivå. Til de mindre barna kan et puslespill på 112 brikker være en god utfordring, mens de større kanskje kan bryne seg på hele 1000 brikker. Så det er for både store og små fingre.

I tillegg er puslespill:

 • En avslappende og avstressende aktivitet som hele familien kan være med på

 • Utfordrende både for hjernen og finmotorikken

 • Lærerikt for barna, som lærer å se hvordan detaljer passer sammen og danner en helhet

 • God trening for hukommelsen

Noen barn legger stor stolthet i et komplett puslespill og har kanskje ikke så altfor lyst til å dele det opp igjen. I så tilfelle kan du kanskje kjøpe et par fine rammer, lime inn puslespillet og forevige kunsten. Så slipper barnet å føle på bortkastet innsats, og dere har et veggbilde som passer flott på barnerommet. Og så kan det jo være at barna har lyst til å finne frem fargeblyanter og tegne et motiv som passer på puslespillet, som til slutt kan bli et veggbilde! For andre barn er det halve moroa å få dele det opp og pusle det på nytt, igjen og igjen.

Inviter familien til kos med puslespill og snakk

Alle elsker å legge puslespill, både store og små, det er ren kos og avslapping. Hvis man legger de store puslespillene, kan det også bli et helt familieprosjekt som man kan jobbe med i flere dager når det er tid og lyst. Samle familien til en hyggestund hvor dere sammen får bildet på puslespillet til å dukke opp. Lag en hyggestund ut av det hvor dere kan samarbeide og snakke sammen imens. Sett en kanne med te og en skål småkaker på bordet, så kommer nok barna og vil være med, også de store.

Husk å lage nok plass på spisebordet eller der du vanligvis legger puslespill, det fyller ofte mer enn man tror! Det kan også være lurt å vurdere enn puslematte, slik at du enkelt kan rulle sammen og pakke bort puslespillet hvis du ikke blir ferdig før middag skal serveres. Så kan du raskt og enkelt finne det fram igjen og pusle ferdig når kvelden sniker seg på.

Puslespill som gave

Alle spillene er i god og holdbar kvalitet og bildene blir trykt i gode, klare farger. Skal du bruke puslespillet som gave, vær oppmerksom på at de har en leveringstid på 7-10 virkedager. Hele bestillingsprosessen er automatisert, slik at du bestiller størrelsen du ønsker, laster opp ditt bilde, og deretter kjøres det automatisk gjennom laben vår. Da kan du bare lene deg tilbake og glede deg til det nye puslespillet kommer!

Lag et puslespill online hos CEWE

Du trenger bare å bestemme deg for hvilket puslespill du ønsker deg, finne det rette bildet og laste det opp på hjemmesiden vår. Du kan også lage noen av puslespillene gjennom vårt gratis fotoprogram eller vår app. Enklere blir det ikke!

Motiver på ditt puslespill

Motivet til puslespillet ditt er ganske valgfritt, endelig litt pause fra Disneyfigurer, uoverskuelige naturmotiver eller helgrå bilder fra storbyjungelen hvor alt går i ett. Noen tips fra oss:

 • Familieportretter

 • Bilder fra hytta eller andre steder dere trives

 • En av deres flotte og dekorative reiseopplevelser

 • Familiens kjæledyr, et alltid populært motiv som barna vil synes det er morsomt å legge

Hvis du syns du ikke helt har det rette blinkskuddet kan du jo ta deg en tur ut og se hva du finner, ditt puslemotiv fins der ute et sted!

Er du ute etter andre spill og leker?

Ta også en titt på våre andre spill som kan produseres med dine egne bilder. Eksempelvis et memoryspill med dine egne motiver, eller våre alltid populære spillkort! Alle våre produkter designer du selv her på vår nettside eller i vårt gratis fotoprogram. Vi har også mange andre fotogaver med dine egne bilder, eksempelvis en god og myk pute, en T-shirt med trykk eller den alltid populære og personlige CEWE FOTOBOK.

Uansett om det er til deg selv eller en gave til en i familien, en god venninne eller din bedre halvdel, finner du alltid flotte, dekorative og personlige gaver, som du kan lage med dine beste bilder trykt på her hos CEWE.no.

God fornøyelse!