CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Akrylglass direktetrykk
Akrylglass direktetrykk
Akrylglass direktetrykk
Akrylglass direktetrykk
Akrylglass direktetrykk

Bilde på akrylglass

Gi bildene dine en ny dimensjon i et kunstverk med enorm dybdeeffekt

Bildet ditt trykkes direkte på akrylglass med høy fargeglans. Resultatet blir et moderne og elegant blikkfang.

  • Imponerende dybde
  • Høy fargeglans og -gjengivelse
  • Direktetrykk på akrylglass
fra 339.00 kr *

Tilfredse kunder betyr alt for oss! Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti på CEWE-produktet ditt.

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

  • Millimeterpresise størrelser
  • Fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm

Materiale:

  • Bilde trykket direkte på fire millimeter akrylglass
  • UV-trykk som er egnet til innendørs og utendørs bruk

Ditt veggbilde i tilpasset format

Bestem målene for motivet ditt individuelt!

Oversikt over alle formatene

Se de mange forskjellige formatene fra 20x20 cm til 100x150 cm!

Oversikt over veggopphenget

Fest bildene sikkert på veggen med et perfekt system!
Cewe veggbilder skruesystem Cewe veggbilder skruesystem Skruesystem

Med vårt skruesystem blir ditt bilde fastmontert med spesielle avstandsstykker i de fire hjørnene. Avstandsstykkene blir ført gjennom bildet forfra og skrudd fast, slik at hodene er synlige. Avstanden til veggen er ca. 20 millimeter. Hullene er borret på forhånd.

Veggoppheng dco klemmesystem Cewe veggbilder klemmesystem Kantbeslag

Montér uten å borre hull i bildet: Du bestemmer selv hvor veggopphenget skal sitte på kanten av ditt bilde. Motivet ditt blir ikke påvirket av beslagene.

Motivene dine arrangert på en kreativ måte

Finn ut alt om de mange utformingsmulighetene for bilde på akrylglass!

Vårt bilde på akrylglass som collage

Velg blant en rekke utformingsmuligheter!

Bilde på akrylglass - Få dine bilder trykket direkte på akrylglass

Dekorer hjemmet ditt med personlig og fint akrylglass

Hos CEWE liker vi å dekorere hjemmene våre med bilde på akrylglass for å piffe opp stemningen. Å henge opp plakater eller veggbilder i hjemmet gir en koselig hjemmefølelse. I dag har vi gode muligheter for å ta fine bilder med mobiltelefon eller kamera, uansett om det er et familiebilder eller på ferie med gode venner. Har du et bilde du gjerne vil ha hengende hjemme, har du mulighet for å bestille hjem et personlig akrylglassbilde du kan henge opp på veggen!

Å bestille hjem personlige bilder og henge dem opp på veggene gir ikke bare en hjemmekoselig følelse – det gir deg også en mulighet for å vise fram de verdifulle minnene dine til alle som kommer på besøk. Ta en titt på de ulike modellene med bilde på akrylglass du kan bestille, så du også kan henge opp et fint minne i god kvalitet.

Design akrylglasslerretet ditt og gjør det personlig

En av de beste fordelene med å lage denne personlige veggdekorasjonen, er at du kan lage den akkurat sånn du vil ha den. Først og fremst kan du velge selv hvilket bilde du vil ha. Etter det kan du redigere bildet og legget til tekst eller andre formater. På den måten kan du lage din helt egen og personlige dekorasjon.

I tillegg til dette, kan du også velge layout til lerretet ditt og om det skal ha veggfeste eller ikke. Ved å designe det akkurat som du vil ha det, kan du lage en helt unik veggdekorasjon med bilde på akrylglass.

Vis fram minnene du vil ta vare på

Selv om bilder nå vises mer og mer på nettet, er det allikevel en annen følelse å ha sitt eget bilde hengt opp på veggen. Dessuten har det blitt gjort en rekke undersøkelser som viser at det gir en annen atmosfære når man har et bilde hengt opp. Siden du personlig får designe akrylglassbildet ditt, er mulighetene store!

Det kan være du vil ha et bilde fra bryllupet ditt, fra da barna var små, en ferie som betydde mye for deg, familiebilder – eller så kan det helt enkelt være bilder du har tatt som du liker. Kreativiteten kan være veldig høy når du selv får velge bildene du vil ha på det personlige lerretet ditt.

Gi bort et personlig akrylglassbilde i gave

Har du et familiemedlem eller en venn som ville like å ha sitt eget unike veggbilde? I så fall kan du også kjøpe gavekort hos oss, så personen du gir det til får designe veggbildet sitt selv. Det kan være en artig personlig gave, og alderen spiller ingen rolle i det hele tatt!

Lag flere bilder på akrylglass og lag et panoramabilde!

Noe annet unikt du kan gjøre er å lage en flerdelt veggdekorasjon med ditt helt eget og unike motiv. Å dele opp veggbildene på denne måten gir en helt ny og egen presentasjon av bildene dine. Dessuten kan du bruke større bilder, og på den måten dekorere en større del av veggen med store bilder.

Dekorer vegger i flere rom med bilder på akrylglass

Det er vanligst å dekorere veggene sine med veggbilder i kjøkkenet, stua eller soverommet. Men det finnes flere steder som er fine å pynte. Badet, vaskerommet eller andre rom som ikke brukes like ofte, kan bli koseligere med et personlig veggbilde.

Uansett rom, finnes det i dag mange fine og holdbare bilder på akrylglass du kan bestille hos oss, særlig hvis du kjøper et bilde på akrylglass (plexiglass) med direktetrykk.

Velg selv om du vil hente veggbildet i butikk eller få det tilsendt

Hos oss kan du velge selv om du vil få varen din sendt hjem til deg eller om du heller vil hente den i en av butikkene våre. Prisen på frakten varierer avhengig av hvor du bor. Du kan lese mer på hjemmesiden vår eller kontakte kundeservicen vår.

Det finnes mange måter du kan designe bilder på akrylglass, og det er ikke rart at så mange mennesker elsker nettopp kvaliteten og detaljene akrylglass gir bildene. Leter du etter et materiale som både er holdbart og fint, bør du designe ditt helt eget og unike bilde på akrylglass for å piffe opp veggene hjemme.

Velg riktig størrelse og format

Når du designer veggbildet ditt, kan du velge selv hvilket format den skal være i. Du kan velge ulike design, som panoramaformat, A4-, A3- eller A2-format samt kvadratiske formater. Takket være disse ulike layoutene kan du selv tilpasse bildet du har tatt, så du på den måten velger det beste formatet til bildet ditt. Alle disse ulike formene passer dessuten fint inn på ulike vegger eller rom, så du kan velge den beste formen for akkurat din vegg.

Du kan til og med velge selv om du vil skrive noe på bildet ditt. Du kan legge det til når du lager veggbildet i fotoprogrammet vårt. Det kan være fint hvis du for eksempel vil legge til en bestemt dato på bildet, eller lignende tekster som er viktige når man viser fram selve veggbildet.

Bestill hjem ditt personlige bilde på akrylglass hos oss

Dekorer hjemmet med et fint og personlig veggbilde du også, eller overrask venner eller familie med et gavekort så de kan gjøre det selv! Du kan finne mange varer hos oss av god kvalitet og med lang holdbarhet. Velg om du vil motta veggbildet ditt i posten eller om du vil dra til en butikk og hente produktet ditt der isteden.

Når du handler hos oss, får du alltid fornøydgaranti. Skulle du ikke være fornøyd, er du varmt velkommen til å kontakte kundeservicen vår, så løser det seg garantert! Ta en titt og se de ulike veggbildene vi tilbyr, så du også kan pynte hjemmet med en fin og personlig veggdekorasjon.