Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Rammer

Få dine bilder lekkert innrammet slik at de tar seg enda bedre ut!

Vårt store utvalg av bilderammer til plakater

Rammer og passepartout

Ta vare på dine beste blinkskudd i flotte rammer! Kjøp hos CEWE Japan Photo eller en av våre samarbeidspartnere!

Skyggeramme til fotolerretet!

Veggbeslag

Treramme

Til våre bilderammer av tre benyttes metallanordninger som festes med tre skruer på to hjørner.

Metallramme

Til våre bilderammer av metall blir produktet stabilisert og forsynes med oppheng ved hjelp av metallkiler i hjørnerne.

Laminert forstørrelse med ramme

Laminert forstørrelse med ramme. Veggopphenget er integrert i trerammen med et borret hull på dette produktet.

Plastramme

Våre plastrammer har to monterte oppheng som gir mulighet for plassering i liggende eller stående format.

Sett bildene dine i ramme

Når du får laget dine bilder til veggbilder, kan du også finne bilderammer hos CEWE.

En stilig ramme kan være med til å fullføre helhetsinntrykket av en flott veggdekorasjon. Bilderammene våre fås i ulike materialer, størrelser og design, så det helt sikkert er en ramme som passer til ditt bilde.

Ram inn de beste øyeblikkene

Hvis du er så heldig å ha fanget et helt spesielt øyeblikk med kameraet fortjener det nesten å bli rammet inn og hengt opp. Gjør blinkskuddene dine til fotolerreter, plakater eller fotocollager og understrek stilen med en vakker bilderamme.

Forskjellige rammer til forskjellige bilder

Er du modig og klar for å prøve noe nytt? Fremkall bildene dine og ram dem inn i forskjellige rammer. Det gir liv og et spennende utrykk, men vær oppmerksom så det ikke blir rotete. Du kan gjøre det på ulike måter:

  • Lag et flerdelt bilde, hvor de enkelte bildene har forskjellige rammer
  • Lag en fotovegg med bilder i rammer som er laget av forskjellige materialer
  • Lag en serie bilder hvor bildene er i forskjellige rammer, men motivene er innenfor samme kategori, i samme fargeskala eller lignende

Dermed får du en spennende bildeserie som også har en rød tråd i designet.

Bilderammene våre er inddelt i tre kategorier, Landsted, moderne og klassiske. Innenfor hver enkelt kategori kan du velge mellom 10 farger og passepartout i fire forskjellige farger.

I vårt bestillingsprogram kan du prøve deg frem ved å laste opp bildet ditt og se det med forskjellige farger og rammer rundt. Dessuten kan du her på siden klikke på en ramme og se den i 3D og få opplyst mål. Dermed er det enklere for deg å ta stilling til hvilken ramme som passer til nettopp ditt bilde.

En flott ramme ramme setter prikken over i’en for et vakkert bilde

Men noen bilder er uttrykksfulle og vakre i seg selv, så da ville det jo være synd å ramme dem inn. Det gjør seg gjeldene for veggbilder hvor materialet i seg selv er nok til å vise motivet på flotteste vis. Slik er det for eksempel med bilder printet på en aluminiumsplate eller på en skumplate. Her er materialet så karakteristisk at en bilderamme nærmest ville forstyrre helhetsinntrykket. Dessuten kan det knapt nok la seg gjøre å ramme inn et bilde trykt på disse type materialer.

Ram inn blinkskuddene fra kameraet!

Det er hyggelig å kunne pryde veggene i hjemmet med flotte bilder som du selv har tatt. Men kanskje synes du ikke du har noen bilder på kameraet eller telefonen som egner seg til å bli forstørret og komme opp å henge? Da kan du gjøre følgende:

  • Vend deg til å ha kameraet med deg. De fleste har idag telefoner med gode kameraer, så for mange kommer nok dette av seg selv
  • Ta bilder til forskjellige begivenheter. Både når dere feirer noe så stort som brylluper, konfirmasjoner osv. Men husk også å ta bilder av hverdagens små øyeblikk, de kan være magiske
  • Gå en tur i skogen, i hagen eller ut til vannet. Motivene er ofte like rundt hjørnet, du skal bare øve deg på å oppdage dem
  • Husk på at de små øyeblikkene også kan være av like stor betydning som de store