Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Årets adventskalendere er her!

Hvor hyggelig er det ikke å våkne opp hver dag i desember og vite at det er helt sosialt akseptert å spise en liten sjokolade sammen med frokosten? Eller kanskje er du en av dem som vil ha en liten godbit å glede deg til etter en lang dag på jobb eller skole? Noen foretrekker også å spare opp biter gjennom en hel uke, og kose seg skikkelig når søndagen kommer.

Uansett hvilken kalender-type du kjenner deg mest igjen i, så er sannsynligheten stor for at en adventskalender med ditt eget bilde trykket på forsiden vil spre glede hver dag frem mot jul! En personlig adventskalender er dessuten veldig hyggelig å både få og gi bort.

Lag årets fineste adventskalender her

Kalendere med søte fristelser

En sjokoladekalender i desember er en tradisjon for mange. Og hos oss finner du adventskalendere fylt med søte godbiter fra Kinder, herlige Ferrero-sjokolader, Adventskalender med Kinder Surprise, hvor du i tillegg til alle de andre gode kinder-sjokoladene også finner luker med Kinder-egg, og en adventskalender med både sjokolader og egne bilder bak hver luke!

NYHET

I år har vi fått enda en Ferrero adventskalender – denne er med de deilige, velkjente Ferrero-sjokoladene, samt 25 bilder. Velg dine beste minner til forside og bak hver luke - så kan nedtellingen til julaften begynne!

Ikke så glad i søtsaker?

Dersom du eller den du vil overraske med en adventskalender ikke er så glad i sjokolade, så har vi noen veldig gode alternativer. Hva med en kalender fylt med gode minner? Sjekk vår adventskalender med 25 bilder! Du bestemmer selvfølgelig helt selv hvilke blinkskudd du vil bruke. Dette er dessuten en skikkelig hyggelig gave å få! Bak hver luke skjuler det seg et nytt, minnerikt øyeblikk fra året som har gått, bilder fra en spesiell reise, eller morsomme hverdagsbilder som får mottakeren til å trekke på smilebåndet hver dag frem mot jul.

Hvis du liker å kjøpe inn eller lage små gaver for å glede noen i adventstiden, er fyll-selv-kalenderen et godt alternativ. Kalenderen dekorerer du selvfølgelig med et fint bilde du har tatt selv, og lukene er tomme slik at du kan fylle den med dine egne 24 overraskelser. Hva med å lage en adventskalender til din firbeinte bestevenn i år, og fylle den med hundens eller kattens favorittgodbiter?

Kom i gang med årets adventskalender her