Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Konfirmasjonskort slider Konfirmasjonskort slider

Kort og invitasjoner til konfirmasjon

Lag invitasjoner og takkekort til konfirmasjonen med egne bilder hos CEWE.

Se utvalget

Konfirmasjonskort

Lag invitasjoner, takkekort, bordkort og meny til konfirmasjonen med egne bilder og design.

Lag konfirmasjonsinvitasjoner raskt og enkelt

Finn din favoritt og sett bilde og tekst i kortene

#1 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

318.00 kr*

#2 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

269.00 kr*

#3 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

318.00 kr*

#4 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

338.00 kr*

#5 Pakke med 10 stk. inkl. hvite konvolutter

348.00 kr*

Skap et blikkfang på kortene

Konfirmasjonskort med effektlakk i gull, sølv, roségull eller blank effektlakk!

Så enkelt er det å lage invitasjoner til konfirmasjon selv

Når du lager konfirmasjonsinvitasjoner selv, kan du endre og lagre så mange ganger du vil helt til du er fornøyd. Prøv deg frem, slik at du får flotte og ikke minst personlige innbydelser.

Slik gjør du:

  • Klikk på ’Design her’, så kommer du direkte inn i vårt designprogram.
  • Velg en av designmalene våre eller fortsett uten.
  • Last opp bildene dine og skriv inn den teksten du vil ha på kortet.
  • Åpen forhåndsvisningen for å godkjenne resultatet før du utfører bestillingen. Hvis det er noe du er misfornøyd med, er det veldig enkelt å gå tilbake å gjøre om på det.
  • Legg innbydelsene i handlevognen og ferdiggjør bestillingen din.
Design her

Hva skal stå i en konfirmasjonsinvitasjon?

Trenger du litt inspirasjon til hva du kan skrive på kortet når du skal invitere familie og venner til konfirmasjonen? Fortvil ikke, vi hjelper deg på vei! Les mer her, om hvilke punkter som er viktige å huske:

Det er viktig at det er tydelig for gjestene hva du inviterer til. På forsiden av kortet kan du skrive: ’Innbydelse til konfirmasjon’.

Hvilket klokkeslett skal gjestene dine komme til og hvor er det festen skal foregå? Husk å også skrive om gjestene er invitert til både fest og kirke/seremoni, eller bare festen etterpå. Det er nemlig ikke alle steder du får et ubegrenset antall gjester til seremonien.

Vurder om det kanskje kan være en god idé å inkludere en ønskeliste på innbydelsen. Da har gjestene noe konkret å forholde seg til, og konfirmanten er sikker på å få en konfirmasjonsgave som faller i god jord.

Det kan være forskjellig om folk har konfirmasjonen sin med eller uten små barn, og hvem i storfamilien som egentlig er invitert. Skriv navn på dem som innbydelsen hører til, så er det ingen tvil.

Det er også en god idé å be gjestene om å melde fra om de kommer eller ikke innen en bestemt dato. Det er lurt å tenke på slik at du vet hvor mange gjester du skal dekke på til og eventuelt lage mat til.

Her er et konkret forslag til en tekst som du kan hente inspirasjon fra, når du selv skal skrive en innbydelse:

Kjære tante Kari og onkel Birger

I anledning min konfirmasjon vil jeg gjerne invitere dere til å feire dagen sammen med meg.

Hvis dere har tid og lyst til å være med helt fra starten, vil selve konfirmasjonen foregå søndag 1. mai 20XX kl. 10.00 i Finse Kirke.

Etterfølgende vil det være fest hos mine foreldre på Lanternevei 25, 1234 Andeby.

Jeg gleder meg til å se dere!

Med vennlig hilsen Fredrik

Invitasjon konfirmasjon 2024

Skal du arrangere en konfirmasjon i 2023? Da er du helt sikkert i gang med noen av forberedelsene. Men uten gjester blir det ingen fest, så lag en flott og personlig innbydelse til konfirmasjonen med invitasjoner fra CEWE.

Skal du arrangere en konfirmasjon i 2024? Da er du helt sikkert allerede i gang med noen av forberedelsene. Men uten gjester blir det ingen fest, så lag en flott og personlig innbydelse til konfirmasjonen med invitasjoner fra CEWE.

Lag innbydelsen til konfirmasjonen selv

Design dine egne innbydelser med bilde selv. Det er mange flotte, spennende, spesielle og minimalistiske designmaler å velge mellom og du kan også lage den helt fra bunden av uten en mal. Du kan velge mellom flere forskjellige skrifttyper og farger, bakgrunner og skygger og i mange forskjellige formater. Invitasjoner til en konfirmasjon kan gjerne være både pene og personlige og du kan lage de her.

Husk at det aldri er for tidlig å begynne med forberedelsene til en slik begivenhet! Se hvilke forberedelser du kan gjøre unna til konfirmasjonsfesten. Hvis du mangler litt inspirasjon til konfirmasjonen kan du lese mer her, om hvordan du kan gi et lite løft til den store dagen.

Konfirmasjonsinvitasjoner med bilde

Invitasjonene lages med ditt utvalgte bilde eller bilder av den flotte konfirmanten på. Kanskje dere har et flott bilde som representerer konfirmatens lidenskaper og interesser, eller kanskje dere skal bruke et søtt babybilde? Uansett vil bildet gjøre invitasjonen svært personlig, og det blir garantert hengt opp på oppslagstavlen eller kjøleskapet til mottakeren.

Så enkelt er det å lage konfirmasjonsinvitasjon selv:

  • Klikk på "Design her", så kommer du inn i editoren.
  • Velg en av våre fine maler, eller start med blanke ark.
  • Last opp bildene dine og skriv inn teksten du vil ha på kortet.
  • Åpne forhåndsvisningen for å kontrollere designet før du bestiller. Hvis det er noe du ikke er helt fornøyd med, er det enkelt å gå tilbake for å endre det.
  • Legg invitasjonene i handlekurven og gjør ferdig bestillingen.

Når du lager konfirmasjonsinvitasjoner selv, kan du endre og lagre så mange varianter du bare vil, helt til du er fornøyd. Så prøv deg frem og utforsk forskjellige designmuligheter, cliparts og effekter, og lag fine, personlige innbydelser til konfirmasjonen.

Enkle konfirmasjonsinnbydelser

Mange blir veldig begeistret over de mange forskjellige designmulighetene vi tilbyr, og de kan være både personlige og flotte. Andre foretrekker å ”keep it simple”, og lager vakre men enkle konfirmasjonsinnbydelser. Ta en titt i fotoprogrammet vårt, og se hva vi har å tilby og velg det som passer til deg.

Invitasjoner til jente- og gutte-konfirmanten

Konfirmanten selv har kanskje egne meninger om hvordan både innbydelsene og alt det andre skal se ut på den store dagen. Det kan jo være han eller hun synes det er ekstra stas å bli med på planleggingen og velge farger, tema osv. Da er det fint at invitasjoner, bord- og menykort kan lages akkurat slik du og konfirmanten ønsker! Velg et bilde sammen og design invitasjonene slik dere liker det.

Konfirmasjonsinnbydelser med et bilde trykt på

Invitasjonene lages med et bilde av den flotte konfirmanten som du selv har valgt. Dermed blir kortet litt mer personlig og det vil helt garantert bli hengt opp på oppslagstavlen eller kjøleskapet hos mottakeren.

Konfirmasjonsinnbydelser med dine egne bilder, er en veldig god start på den festlige begivenheten. Husk å fortsette i den flotte stilen: Lag dine egne bordkort og personlige takkekort, hvor du kan sette inn et bilde av den flotte konfirmanten. Les mer om takkekort til konfirmasjon.

Avslutt hele prosessen med en flott CEWE FOTOBOK slik at all planleggingen, feststemningen og alle de glade gjestene blir husket i mange år fremover.