Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Konfirmasjonskort slider Konfirmasjonskort slider

Kort og invitasjoner

Inviter til fest eller send et fint kort med egne bilder!

Tradisjonell og stilfullt eller moderne

Utform innbydelses-, takke-, bord- eller menykortene med personlige bilder og ord!

Kortet ditt som blikkfang!

Konfirmasjonskort med gull-, sølv- eller blank effektlakk!

Konfirmasjonsinnbydelser 2023

Skal du arrangere en konfirmasjon i 2022? Da er du helt sikkert allerede i gang med noen av forberedelsene. Men uten gjester blir det ingen fest, så lag en flott og personlig innbydelse til konfirmasjonen med invitasjoner fra CEWE.

Lag innbydelsen til konfirmasjonen selv

Design dine egne innbydelser med bilde selv. Det er mange flotte, spennende, spesielle og minimalistiske designmaler å velge mellom og du kan også lage den helt fra bunden av uten en mal. Du kan velge mellom flere forskjellige skrifttyper og farger, bakgrunner og skygger og i mange forskjellige formater. Invitasjoner til en konfirmasjon kan gjerne være både pene og personlige og du kan lage de her.

Husk at det aldri er for tidlig å begynne med forberedelsene til en slik begivenhet! Se hvilke forberedelser du kan gjøre unna til konfirmasjonsfesten. Hvis du mangler litt inspirasjon til konfirmasjonen kan du lese mer her, om hvordan du kan gi et lite løft til den store dagen.

Enkle konfirmasjonsinnbydelser

Mange blir veldig begeistret over de mange forskjellige designmulighetene vi tilbyr, og de kan være både personlige og flotte. Andre foretrekker å ”keep it simple”, og lager vakre men enkle konfirmasjonsinnbydelser. Ta en titt i fotoprogrammet vårt, og se hva vi har å tilby og velg det som passer til deg.

Konfirmasjonsinnbydelser med et bilde trykt på

Invitasjonene lages med et bilde av den flotte konfirmanten som du selv har valgt. Dermed blir kortet litt mer personlig og det vil helt garantert bli hengt opp på oppslagstavlen eller kjøleskapet hos mottakeren.

Innbydelser til jente-konfirmanten

Jenta som skal konfirmere seg har nok en helt egen mening om hvordan både innbydelsene og alt det andre skal se ut. Mange jenter vil jo gjerne være med på planleggingen slik at de selv kan velge farger, temaer osv. Det er nærmest en selvfølge at hun også skal være med å lage innbydelsene. Lag en liten kosestund med datteren din, hvor dere kan velge et bilde sammen og designe innbydelsen slik dere liker det.

Innbydelser til gutte-konfirmanten

Her vil vel de fleste foreldre kunne skriver under på at sønnen ikke nødvendigvis bryr seg så mye om hvordan hans konfirmasjonsinnbydelser ser ut. De har nok mye annet å tenke på – så hvis du er heldig har du fritt løp til å lage innbydelsene akkurat slik du vil.

Tekst til konfirmasjonsinnbydelsen

Trenger du litt inspirasjon til hva du kan skrive på kortet når du skal invitere familie og venner til konfirmasjonen? Fortvil ikke, vi hjelper deg på vei! Les mer her, om hvilke punkter som er viktige å huske:

  • Anledning: Det er viktig at det er tydelig for gjestene hva du inviterer til. På forsiden av kortet kan du skrive: ’Innbydelse til konfirmasjon’.
  • Hvem er invitasjonen til? Det kan være forskjellig om folk har konfirmasjonen sin med eller uten små barn, f.eks. Skriv navn på dem som innbydelsen hører til, så er det ingen tvil.
  • Tid og sted. Hvilket klokkeslett skal gjestene dine komme til og hvor er det festen skal foregå? Husk å også skrive om gjestene er invitert til både fest og kirke, eller bare festen etterpå.
  • Det er også en god idé å be gjestene om å melde fra om de kommer eller ikke innen en bestemt dato. Det er lurt å tenke på slik at du vet hvor mange gjester du skal dekke på til og eventuelt lage mat til.
  • Ønskeliste? Vurder om det kanskje kan være en god idé å inkludere en ønskeliste på innbydelsen. Da har gjestene noe konkret å forholde seg til, og konfirmanten er sikker på å få en konfirmasjonsgave som faller i god jord.

Så enkelt er det å lage konfirmasjonsinnbydelser selv:

  • Klikk på ’Design her’, så kommer du direkte inn i vårt designprogram.
  • Velg en av designmalene våre eller fortsett uten.
  • Last opp bildene dine og skriv inn den teksten du vil ha på kortet.
  • Åpen forhåndsvisningen for å godkjenne resultatet før du utfører bestillingen. Hvis det er noe du er misfornøyd med, er det veldig enkelt å gå tilbake å gjøre om på det.
  • Legg innbydelsene i handlevognen og ferdiggjør bestillingen din.

Når du lager konfirmantinvitasjoner selv, kan du endre og lagre så mange ganger du vil helt til du er fornøyd. Prøv deg frem, slik at du får flotte og ikke minst personlige innbydelser.

Tekst til konfirmasjonsinnbydelse

Her er et konkret forslag til en tekst som du kan hente inspirasjon fra, når du selv skal skrive en innbydelse:

Kjære tante Karen og onkel Bent

I anledning min konfirmasjon vil jeg gjerne invitere dere til å feire dagen sammen med meg.

Hvis dere har tid og lyst til å være med helt fra starten, vil selve konfirmasjonen foregå søndag d. 1. mai 20XX kl. 10.00 i Finse Kirke.

Etterfølgende vil det være fest hos mine foreldre på Lanternevei 25, 1234 Andeby.

Jeg gleder meg til å se dere!

Med vennlig hilsen Frederik

Konfirmasjonsinnbydelser med dine egne bilder, er en veldig god start på den festlige begivenheten. Husk å fortsette i den flotte stilen: Lag dine egne bordkort og personlige takkekort, hvor du kan sette inn et bilde av den flotte konfirmanten.

Avslutt hele prosessen med en flott CEWE FOTOBOK slik at all planleggingen, feststemningen og alle de glade gjestene blir husket i mange år fremover.