Fotokalender > Veggkalender

Veggkalender

Veggdkalender
Med en flott og personlig veggkalender, med dine egne bilder på, blir det morsommere å holde styr på avtaler og bursdager i omgangskretsen din. Vi har mange forskjellige typer veggkalendere i forskjellige størrelser som garantert passer til nettopp ditt behov.

Når du lager en veggkalender hos CEWE.no kan du selv velge startmåned og startår. Det betyr at du kan lage din fotokalender året rundt og samtidig være sikker på at du lager en kalender som ikke inneholder måneder som er gått.
VEGGKALENDER A5

VEGGKALENDER A5

Med veggkalenderen A5 i det praktiske lille formatet får du det beste ut av bildene dine. Den trykkes på papir i høy kvalitet, og du får masse forskjellige layout-muligheter.
119,00 kr*
Veggkalender i A4-format

Veggkalender i A4-format

Lag en personlig fotokalender i A4-format til veggen din. Her er det dine bilder som er i fokus!

fra 169,00 kr*
Veggkalender i A3-format

Veggkalender i A3-format

A3-formatet skaper alltid oppsikt. Kanskje vil denne størrelsen ta seg godt ut på en av veggene dine?

fra 249,00 kr*
Veggkalender i A2-format

Veggkalender i A2-format

Hvis du vil vise frem dine flotteste fotografier på en helt spesiell måte er vår kalender i A2-format tingen for deg.

fra 549,00 kr*
VEGGKALENDER XXL

VEGGKALENDER XXL

Denne kalenderen passer perfekt til panoramabilder eller til fotocollager – uansett om du liker bilder i svart/hvitt eller bilder i mange farger.
439,00 kr*
Veggkalender i kvadratisk format

Veggkalender i kvadratisk format

Det kvadratiske formatet måler ca. 30,5 x 30,5 cm. Du kan også velge mellom mange forskjellige designer og kalenderlayouter til dette formatet.

fra 269,00 kr*
Personlig årskalender

Personlig årskalender

Årskalenderen kommer i flere formater, og hjelper deg med å få overblikk over hele året på ett sted.

fra 59,00 kr*
VEGGKALENDER KVADRATISK XXL

VEGGKALENDER KVADRATISK XXL

Kalender som kunstverk: Det kvadratiske formatet på ca. 45 x 45 cm gir bildene dine en spennende presentasjon – og byr på forandring hver måned.
fra 439,00 kr*
Tremånederskalender i A3-format

Tremånederskalender i A3-format

Med en tremånederskalender får du overblikk over 3 måneder på en kalenderside. Du kan velge mellom utallige layouter og designer, sånn at du får en kalender som fremhever bildene dine på beste vis.

fra 249,00 kr*

Design veggkalenderen din selv med bildene dine trykt på


Lag en helt egen veggkalender med bilder du har valgt ut, som blir trykt direkte på sidene. Du velger hvilke bilder du vil ha på kalendersidene og det er mange formater å velge mellom.

Ofte når man mangler en oversikt over avtalene sine må man finne fram en kalender eller en telefon – kjenner du deg igjen? Forestill deg at du sitter med familien rundt spisebordet og planlegger ett eller annet. Et enkelt øyekast på veggkalenderen er alt som skal til for å se når det f.eks. er best å holde sommerfesten eller når det er jubileumsfest hos tante Lisbeth.

Hvorfor skal du velge en veggkalender?


Det som er smart med en veggkalender er at den gir et oversiktlig overblikk på hele måneden og den er alltid slått opp på den måneden du er i. Du kan alltid finne en plass på veggen til denne flotte kalenderen. Selv i hjem hvor plassen ikke er så stor, kan du finne en kalender i et av de mange praktiske formatene våre. Hvis du har litt mer plass kan du lage en stor og flott veggkalender med noen utvalgte bilder. Bildene kan du enten ta nå eller du kan bruke noen bilder du allerede har på telefonen eller kameraet ditt. Lag en kalender i det formatet som passer best for deg og til det stedet den skal henge.

Ny veggkalender for 2020-2021


Har du startet med å planlegge aktiviteter og avtaler til det neste året? Det nye året er jo rett rundt hjørnet og den gamle kalenderen utløper snart. Lag en veggkalender med flotte bilder i stedet for å henge lapper på kjøleskapet med det nye årets avtaler. Skriv inn avtalene allerede nå og alt du trenger å gjøre er å kaste et raskt blikk på kalenderen for å danne deg et overblikk.

Alle mennesker bruker en kalender. Det er jo praktisk med en telefon, men noen ganger er det nyttig med en kalender som er trykt. Når du også kan lage den med bildene dine så har du både et planleggingsverktøy og noe som er artig og flott å se på. Man kan nærmest ikke klare seg uten. Husk at du selv kan bestemme hvilken måned og år kalenderen skal starte på. Derfor behøver du ikke å bestille den til januar, den kan nemlig bestilles året rundt. Så slipper du å få en kalender hvor mange av månedene allerede er gått.

Utnytt plassen med en stor veggkalender


Hvis du har plass, er det kjempefint med en stor veggkalender. Den har flotte og skarpe bilder som du selv har tatt, og du kan velge mellom flere forskjellige typer papirkvaliteter. Du får både et praktisk og brukbart verktøy til å planlegge alle aktivitetene dine, men også en flott og personlig dekorasjon til veggen din som skifter hver eneste måned. Du kan også velge mellom flere designs.

Veggkalender til hele familien


Er det du som har ansvaret for planleggingen av familiens avtaler? Kjenner du deg igjen i at partneren din har glemt det foreldremøtet for 3B eller at sønnen din gikk glipp av forrige fotballtrening? Sånn trenger det faktisk ikke å være. Hjelp hele familien til å bli bedre med å holde oversikten på avtaler og arrangementer – og lag en stor familiekalender med de fineste bildene dine. Heng den opp på kjøkkenet og med en gang er det plutselig mye morsommere å finne ut av når man skal noe. Du får et godt overblikk over hele familiens avtaler samt noe fint å se på slik at også barna selv kan bli bedre på å holde orden i sine planer. Det er alltid bedre med en kalender med morsomme og velkjente bilder på.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.