Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Årets bildeprodukt

Imponerer hele året rundt: Utform veggkalenderen i ønsket format med de vakreste bildene dine.

Fotokalender slider Fotokalender slider

Det stilfulle ekstra: Den flotte kalenderlisten i ekte tre gjør spiralkalenderen enda flottere – og gjør veggkalenderen til et ordentlig blikkfang.

Les mer

Elegant gaveinnpakning

Lekker innpakning til veggkalenderen din

Lag nå

Lag en veggkalender 2023 med dine egne bilder

Finn dine flotteste bilder og bruk dem i en egen veggkalender. Se våre mange varianter og størrelser og få den fineste fotokalender for 2023 på veggen. Eller gi kalenderen i gave til noen du er glad i.

Våre nye designs

Velg blant et stort utvalg av designmaler

Veggkalendere med plass til planlegging

Trenger du familiekalender, bursdagskalender eller en årskalender? Finn din favoritt blant seks forskjellige varianter og bestill din nye fotokalender 2023 i dag!

Oversikt over alle papirkvaliteter

Velg mellom fire forskjellige papirtyper
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Standard digitaltrykk Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten standard digitaltrykk med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk premium matt cewe kalender Premium matt digitaltrykk Fine farger og elegant preg

Med Premium matt digitaltrykk får bildene dine et ubestrøket, litt grovt naturpapir på 260 g/m² med myke farger og kontraster.

Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk blank Strålende farger, flott glans

Digitaltrykk blank med 250 g/m² får fargene på bildene dine til å lyse og beskytter med en høykvalitets UV-lakkering.

Fotopapir cewe kalender Fotopapir cewe kalender Fotopapir blank Levende farger, høy glans

Fotopapir på 230 g/m² som er fremkalt med sølvhalogenid-metoden, gir svært mange detaljer og god dybdeskarphet.

Fotopapir premium matt Myke farger, profesjonell look

Et førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM med utmerket detaljdefinisjon og dybdeskarphet, samt en refleksjonsfri overflate i høy kvalitet.

Tilgjengelig til Veggkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Hvordan ønsker du å bestille din fotokalender?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!
Vi anbefaler

CEWE Fotoverden fotoprogram

  • Mange designmuligheter
  • Enkel installasjon på din PC eller Mac
  • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

CEWE app

  • Design når som helst og hvor som helst
  • Rask nedlasting av appen
  • Lagre prosjekter i appen

Nettleser

  • Rask og enkel bestilling
  • Ingen installasjon nødvendig
  • Virker på alle enheter

Lag en veggkalender 2023 med ditt eget design

Lag enkelt en veggkalender med dine egne bilder. Få et flott overblikk i 2023 med en personlig veggkalender. Du bestemmer selv måneden kalenderen skal starte på, slik at du får akkurat den kalenderen du ønsker deg.

Design veggkalenderen din selv med bildene dine trykt på

Lag en helt egen veggkalender med bilder du har valgt ut, som blir trykt direkte på sidene. Du velger hvilke bilder du vil ha på kalendersidene og det er mange formater å velge mellom.

Ofte når man mangler en oversikt over avtalene sine må man finne fram en kalender eller en telefon – kjenner du deg igjen? Forestill deg at du sitter med familien rundt spisebordet og planlegger ett eller annet. Et enkelt øyekast på veggkalenderen er alt som skal til for å se når det f.eks. er best å holde sommerfesten eller når det er jubileumsfest hos tante Lisbeth.

Hvorfor skal du velge en veggkalender?

Det som er smart med en veggkalender er at den gir et oversiktlig overblikk på hele måneden og den er alltid slått opp på den måneden du er i.

Du kan alltid finne en plass på veggen til denne flotte kalenderen. Selv i hjem hvor plassen ikke er så stor, kan du finne en kalender i et av de mange praktiske formatene våre. Hvis du har litt mer plass kan du lage en stor og flott veggkalender med noen utvalgte bilder.

Bildene kan du enten ta nå eller du kan bruke noen bilder du allerede har på telefonen eller kameraet ditt. Lag en kalender i det formatet som passer best for deg og til det stedet den skal henge.

Ny veggkalender for 2023

Har du startet med å planlegge aktiviteter og avtaler til det neste året? Det nye året er jo rett rundt hjørnet og den gamle kalenderen utløper snart. Lag en veggkalender for 2023 med flotte bilder i stedet for å henge lapper på kjøleskapet med det nye årets avtaler. Skriv inn avtalene allerede nå og alt du trenger å gjøre er å kaste et raskt blikk på kalenderen for å danne deg et overblikk.

Alle mennesker bruker en kalender. Det er jo praktisk med en telefon, men noen ganger er det nyttig med en kalender som er trykt. Når du også kan lage den med bildene dine så har du både et planleggingsverktøy og noe som er artig og flott å se på. Man kan nærmest ikke klare seg uten.

Husk at du selv kan bestemme hvilken måned og år kalenderen skal starte på. Derfor behøver du ikke å bestille den til januar, den kan nemlig bestilles året rundt. Så slipper du å få en kalender hvor mange av månedene allerede er gått.

Utnytt plassen med en stor veggkalender

Hvis du har plass, er det kjempefint med en stor veggkalender. Den har flotte og skarpe bilder som du selv har tatt, og du kan velge mellom flere forskjellige typer papirkvaliteter. Du får både et praktisk og brukbart verktøy til å planlegge alle aktivitetene dine, men også en flott og personlig dekorasjon til veggen din som skifter hver eneste måned. Du kan også velge mellom flere designs.

Kjøp veggkalender for 2023 til hele familien

Er det du som har ansvaret for planleggingen av familiens avtaler? Kjenner du deg igjen i at partneren din har glemt det foreldremøtet for 3B eller at sønnen din gikk glipp av forrige fotballtrening? Sånn trenger det faktisk ikke å være. Hjelp hele familien til å bli bedre med å holde oversikten på avtaler og arrangementer – og lag en stor familiekalender med de fineste bildene dine. Heng den opp på kjøkkenet og med en gang er det plutselig mye morsommere å finne ut av når man skal noe. Du får et godt overblikk over hele familiens avtaler samt noe fint å se på slik at også barna selv kan bli bedre på å holde orden i sine planer. Det er alltid bedre med en kalender med morsomme og velkjente bilder på.