Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Fotokalender slider

Veggkalender

Vår mest populære bildekalender

Til produktoversikt

Kalenderlist i tre

Les mer

Elegant gaveinnpakning

Lekker innpakning til veggkalenderen din

Veggkalender A2 Gold Edition

Opplev ditt års gylne øyeblikk i en elegant look!

Gå til produkt

Designkalender

Botanisk, stilrent eller et levende uttrykk? Finn din favoritt blant mange designs!

Til produktoversikt

Alt om veggkalenderne våre

Oppdag mange varianter og formater!

Våre nye designs

Velg blant et stort utvalg av designmaler

Alt om de tosidede veggkalenderne våre

Velg dine favoritter blant sju forskjellige varianter!

Oversikt over alle papirkvaliteter

Velg mellom fire forskjellige papirtyper
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Standard digitaltrykk Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten standard digitaltrykk med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk hgv kalender Høyglanspapir Strålende farger, flott glans

Høyglans digitaltrykk med 250 g/m² får fargene på bildene dine til å lyse og beskytter med en høykvalitets UV-lakkering.

Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk premium matt cewe kalender Premium matt digitaltrykk Fine farger og elegant preg

Med Premium matt digitaltrykk får bildene dine et ubestrøket, litt grovt naturpapir på 260 g/m² med myke farger og kontraster.

Fotopapir cewe kalender Fotopapir cewe kalender Fotopapir Levende farger, høy glans

Fotopapiret på 230 g/m² som er fremkalt med sølvhalogenid-metoden, gir svært mange detaljer og god dybdeskarphet.

Hvordan ønsker du å bestille din fotokalender?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!
Vi anbefaler

CEWE Fotoverden fotoprogram

  • Mange designmuligheter
  • Enkel installasjon på din PC eller Mac
  • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

CEWE Fotoverden App

  • Design når som helst og hvor som helst
  • Rask nedlasting av appen
  • Lagre prosjekter i appen

Nettleser

  • Rask og enkel bestilling
  • Ingen installasjon nødvendig
  • Virker på alle enheter

Veggkalender 2022

Design en stilig veggkalender med dine bilder

Design veggkalenderen din selv med bildene dine trykt på

Lag en helt egen veggkalender med bilder du har valgt ut, som blir trykt direkte på sidene. Du velger hvilke bilder du vil ha på kalendersidene og det er mange formater å velge mellom.

Ofte når man mangler en oversikt over avtalene sine må man finne fram en kalender eller en telefon – kjenner du deg igjen? Forestill deg at du sitter med familien rundt spisebordet og planlegger ett eller annet. Et enkelt øyekast på veggkalenderen er alt som skal til for å se når det f.eks. er best å holde sommerfesten eller når det er jubileumsfest hos tante Lisbeth.

Hvorfor skal du velge en veggkalender?

Det som er smart med en veggkalender er at den gir et oversiktlig overblikk på hele måneden og den er alltid slått opp på den måneden du er i.

Du kan alltid finne en plass på veggen til denne flotte kalenderen. Selv i hjem hvor plassen ikke er så stor, kan du finne en kalender i et av de mange praktiske formatene våre. Hvis du har litt mer plass kan du lage en stor og flott veggkalender med noen utvalgte bilder.

Bildene kan du enten ta nå eller du kan bruke noen bilder du allerede har på telefonen eller kameraet ditt. Lag en kalender i det formatet som passer best for deg og til det stedet den skal henge.

Ny veggkalender for 2021-2022

Har du startet med å planlegge aktiviteter og avtaler til det neste året? Det nye året er jo rett rundt hjørnet og den gamle kalenderen utløper snart. Lag en veggkalender med flotte bilder i stedet for å henge lapper på kjøleskapet med det nye årets avtaler. Skriv inn avtalene allerede nå og alt du trenger å gjøre er å kaste et raskt blikk på kalenderen for å danne deg et overblikk.

Alle mennesker bruker en kalender. Det er jo praktisk med en telefon, men noen ganger er det nyttig med en kalender som er trykt. Når du også kan lage den med bildene dine så har du både et planleggingsverktøy og noe som er artig og flott å se på. Man kan nærmest ikke klare seg uten. Husk at du selv kan bestemme hvilken måned og år kalenderen skal starte på.

Derfor behøver du ikke å bestille den til januar, den kan nemlig bestilles året rundt. Så slipper du å få en kalender hvor mange av månedene allerede er gått.

Utnytt plassen med en stor veggkalender

Hvis du har plass, er det kjempefint med en stor veggkalender. Den har flotte og skarpe bilder som du selv har tatt, og du kan velge mellom flere forskjellige typer papirkvaliteter. Du får både et praktisk og brukbart verktøy til å planlegge alle aktivitetene dine, men også en flott og personlig dekorasjon til veggen din som skifter hver eneste måned. Du kan også velge mellom flere designs.

Veggkalender til hele familien

Er det du som har ansvaret for planleggingen av familiens avtaler? Kjenner du deg igjen i at partneren din har glemt det foreldremøtet for 3B eller at sønnen din gikk glipp av forrige fotballtrening? Sånn trenger det faktisk ikke å være. Hjelp hele familien til å bli bedre med å holde oversikten på avtaler og arrangementer – og lag en stor familiekalender med de fineste bildene dine. Heng den opp på kjøkkenet og med en gang er det plutselig mye morsommere å finne ut av når man skal noe. Du får et godt overblikk over hele familiens avtaler samt noe fint å se på slik at også barna selv kan bli bedre på å holde orden i sine planer. Det er alltid bedre med en kalender med morsomme og velkjente bilder på.