CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Familiekalender
Familiekalender
Familiekalender
Familiekalender
Familiekalender
Familiekalender

Familiekalender

En kolonne til hvert familiemedlem, slik at ingen avtaler glemmes - og store øyeblikk bevares.

 • To formater
 • Variabel startmåned
fra 199.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

 • A4 (ca. 21 x 30 cm)
 • A3 (ca. 30 x 42 cm)

Innhold:

 • Tolv kalendersider pluss forside
 • Spiralrygg med oppheng

Papirtyper:

 • Digitaltrykk standard
 • Det er mulig å skrive med kulepenn på papiret

Alt om det elegante papiret

Finn ut mer om det eksklusive standard digitaltrykket
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk standard Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten digitaltrykk standard med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Lag enkelt en personlig familiekalender 2024

Få hjelp til å koordinere familiens mange avtaler – kjøp en familiekalender! Med en familiekalender for 2024 får du god oversikt. Lag fotokalenderen med dine egne bilder i A4- eller A3-format.

Familiekalender for 2024 i A4- eller A3-format

Lag en kjempefin og personlig kalender selv. Den er i et praktisk A3-format som passer til hele familiens avtaler.

Synes du også at det kan være vanskelig å holde orden på familiens avtaler? Mister du en gang i blant oversikten? Gi deg selv og resten av familien en hjelpende hånd med planleggingen av alle gjøremålene deres. Lag en familiekalender hvor hvert enkelt familiemedlem har sin egen kolonne med god plass til å skrive avtalene sine inn. Familiekalenderen skaper et overblikk og hjelper hele familien med å holde oversikten over planlegging og koordinering av avtaler i en travel hverdag. En fotokalender er pyntet med bildene dine, slik at den også er flott å se på.

Lag familiekalenderen din selv med bilder online

Det er enkelt å lage en fotokalender til familiens avtaler og arrangementer. Se her hvordan du gjør det:

 • Start med å laste ned den gratis programvaren vår, CEWE Fotoprogram. Da har du mange maler til rådighet og flere forskjellige designmuligheter. Dessuten kan du lagre produktet ditt og jobbe videre med det en annen gang hvis du ikke ble ferdig på en dag
 • Velg ønsket design for kalenderen og velg en startmåned og år
 • Legg til bildene dine og en eventuell tekst
 • Legg kalenderen i handlekurven og utfør bestillingen.

Gjør det enkelt for deg selv og finn bildene du skal ha med i kalenderen på forhånd. Legg dem eventuelt i en mappe på datamaskinen din. Da er det utrolig raskt og enkelt å finne tilbake til de når du skal laste de inn til kalenderen.

Denne familiekalenderen gjør det enkelt å holde rede på alle avtalene deres. Og det smarte er at du ikke bare ser dine egne avtaler, men også de andres. Barna kan derfor raskt se at: "I dag skal pappa på badminton, så jeg må gå tur hunden og gi gullfisken mat." Den eldste kan se at mamma jobber sent på onsdag, så det er hans tur til å lage middag.

Hvis du vil ha et mindre format har du også mulighet for å velge familiekalenderen i A4.

2, 3, 4 eller 5 personer? Du kan lage en familiekalender som passer akkurat til din familie:

Det er så mange forskjellige familiesammensetninger her i Norge. Med det store utvalget vårt i avtalekalendere og de mange designmulighetene, tviler vi ikke på at det finnes en kalender som passer akkurat til din familie.

 • Familiekalender til familien på 2 medlemmer. Er dere en liten familie på 2? Kanskje er dere et par eller en aleneforelder til et barn? Da kan du virkelig ha en full kalender! Lag familiekalenderen din slik at dere har en kolonne hver. Når det bare er 2 kolonner er det god plass til å skrive avtaler inn. Du kan også opprette en ekstra kolonne som du kan bruke til å skrive bursdager og andre jubileer som dere har i omgangskretsen. Så har du oversikten over det også.
 • Familieplanlegger til familien på 3 medlemmer. Den litt større familien på 3 er vanligvis mamma, pappa og ett barn eller en enslig forelder med 2 barn. Her snakker vi også om en hektisk hverdag, både når de er store og små. Om det er en tur til legen, et møte i barnehagen eller en skoletur. Ungdommen har også mye på tallerkenen, som er alt fra håndballturer til klassefester og karatetrening. Med denne smarte kalender kan selv de mest forvirrede ungdommene finne ut av hva de skal og når de skal det.
 • Familiekalender til 4 medlemmer. Foreldre og 2 barn? Eller aleneforelder med 3 barn? Her er det også mange avtaler som skal holdes styr på. Det sier jo også seg selv at jo flere familiemedlemmer det er, desto mer avtaler er det å holde oversikten over. Eventuelt kan hele familien møtes når kalenderen skal lages. Så kan alle bli hørt og barna kan få være med på å bestemme utformingen av kalenderen. Da blir det nok enda morsommere å både skrive ned, men også følge avtalene sine.

Du kan alltids lage en ekstra kolonne i familiekalenderen din. Den kan for eksempel brukes til å notere bursdager og arrangementer slik at de ikke blir glemt.

Familieplanlegger - Lag en familiekalender for 2024

Du er sikkert allerede i gang med å planlegge noen arrangementer og aktiviteter for 2024, ikke sant? Bestill en familiekalender til 2024 og start allerede nå å skrive alle de nye avtalene inn slik at du er sikker på at du ikke glemmer det.

Husk at alle våre kalendere gir deg muligheten til å selv bestemme hvilken måned og år den skal starte på. Så er du helt sikker på at du ikke får en kalender hvor noen av månedene allerede har gått.

Er du på jakt etter en annen slags fotokalender enn en familiekalender? Se det store utvalget vårt av veggkalendere, planleggingskalendere og bordkalendere.