Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Babykort slider

Babykortene våre

Kunngjør den gledelige nyheten med kort du har utformet selv

Til produktoversikt

Enten det er fødsel eller dåp

Lag personlige babykort for de store øyeblikkene til barnet ditt

Utform elegante babykort

Effektlakk i sølv eller gull gjør babykortene dine til et blikkfang

Hvordan ønsker du å bestille dine kort?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!
Vi anbefaler

CEWE Fotoverden fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

CEWE Fotoverden App

 • Design når som helst og hvor som helst
 • Rask nedlasting av appen
 • Lagre prosjekter i appen

Nettleser

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter

Personlige og vakre dåpsinvitasjoner

Gratulerer med den lille! Det er et vidunder, hver gang et barn kommer til verden og man overveldes av følelser for det lille barnet.

Er dere i gang med å komme inn i deres nye roller og i ferd med å lærer hverandre å kjenne? Så begynner de praktiske ting sikkert å dukke opp i tankene, blant annet tanker om barnedåp. For mange er det en tradisjon å feire det lille barnet med en barnedåp eller navnefest. Det er en hyggelig og vakker begivenhet og familie og venner skal selvfølgelig inviteres med til å feire denne store dagen med dere. Inviter til barnedåp med flotte og personlige invitasjoner med et bilde av den lille og i deres eget design.

Mange foreldre foretrekker fremdeles å sende ut ’ordentlige’ invitasjoner til barnedåp i posten. Du kan velge å kjøpe de hvite, helt alminnelige og litt upersonlige kortene, som mange butikker selger, eller du kan velge en vakker og stemningsfull dåpsinvitasjon fra CEWE. Designer du dine egne invitasjoner kan du gjøre barnedåpsinnbydelsene helt unike med ett eller flere bilder av det lille barnet.

Med deres egne invitasjoner gjør dere barnets dåp helt unik og minneverdig - tilpasset dere, deres familiekultur og tradisjoner.

Hvis du er gjest, kan du læse mere om dåpskort her.

Mangler du inspirasjon til barnedåpen?

Savner dere litt inspirasjon til designet av barnedåpsinnbydelsene? Når dere bestiller her kan dere velge å designe hele innbydelsen selv, eller ta i bruk et av våre mange eksisterende designs. Vi har et stort utvalg av ulike designmaler og layout-muligheter som kan være med til å danne rammen om festen deres. Du setter inn deres eget bilde av dåpsbarnet og skriver din egen tekst som kan stå utenpå kortet, inni eller bakpå, alt avhenger av hvilken korttype dere velger. Prøv deg frem med de ulike skrifttypene, størrelsene og fargene og skap på den måten deres eget design til den vakre festen.

Dere kan også selv bestemme om dere vil designe både ytterside og innside, eller kun en av delene. Ytterligere velger dere om dere vil lage enkelt-kort, foldekort eller innbydelser i postkort-format. Når dere lager invitasjonene deres kan dere redigere i dem helt til de er akkurat slik dere vil ha dem. Prøv dere frem og skap flotte, kreative og personlige innbydelser til barnedåpen.

Alle kan designe invitasjoner her, det krever ingen spesielle forutsetninger og vi veileder dere gjennom hele design- og bestillingsprosessen.

Se her hvordan du gjør det:

 • Klikk på ’Velg korttype’
 • Velg det designet dere liker best i baby- eller barnedåpkategorien, eller fortsett uten designmaler
 • Sett inn bildet av det lille dåpsbarnet som dermed blir trykket direkte på kortet
 • Legg kortene i handlekurven når dere er fornøyde med designet
 • Fullfør bestillingen. Dere mottar innbydelsene deres innen 3-5 virkedager

Enklere blir det ikke å bestille deres helt egne, spesialdesignede barnedåpsinvitasjoner med foto, og husk at dere har 100 % fornøydgaranti på våre kort og invitasjoner.

Når invitasjonene til barnedåpen er sendt ut er det tid til å tenke på de andre elementene av festen. Gjør dere noen tanker om hvorvidt festen skal ha et bestemt tema eller om en bestemt farge skal gå igjen i pynten og på kortene. Det kan dere eksempelvis gjøre ved også å lage bordkort og menykort i samme design og farger som innbydelsene.

Rund av hele begivenheten med å lage en fotobok, som både barnet og dere selv kan ha glede av i mange år fremover. Istedet for de ferdigtrykte bøkene som så mange har stående i bokhyllen, så lag heller deres helt egen babybok, hvor bilder og tekst er trykket direkte på sidene. Det kan eksempelvis være en bok med bilder og små fortellinger fra barnets første år. Den vil helt sikkert ikke få lov til å bare stå til pynt i bokhyllen, men bli sett i igjen og igjen, gjennom årene.

Spørsmål?

Har du spørsmål til bestillingen din av barnedåpsinvitasjoner eller til andre av våre fotoprodukter, så kontakt vår dyktige kundeservice på telefon eller mail.

Lykke til med å designe deres egne innbydelser til barnedåp og kos dere med feiringen!