Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Babykort slider Babykort slider

Dåp

Kunngjør den gledelige nyheten med kort du har utformet selv

Til produktoversikt

Til dåp, navnefest og barnebursdag

Lag personlige kort for de store øyeblikkene til barnet ditt

Utform elegante babykort

Effektlakk i sølv eller gull gjør babykortene dine til et blikkfang

Hvor vil du lage dine kort eller invitasjoner?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE app

 • Bestill raskt og enkelt
 • Design kortene dine når og hvor du vil
 • Send et fysisk postkort direkte fra appen
Vi anbefaler

Design kortene online

 • Finn favoritten blant alle vores materialer
 • Velg mellom mange design og layouts
 • Jobb med kortene fra forskjellige enheter

CEWE Fotoprogram

 • Lag ditt eget design
 • Stort produkt- og materialeutvalg
 • Velg mellom mange design og layouts

Personlige og vakre dåpsinvitasjoner

Lag dine egne unike dåpsinvitasjoner

Gratulerer med den lille! Det er et vidunder, hver gang et barn kommer til verden og man overveldes av følelser for det lille barnet.

Er dere i gang med å komme inn i deres nye roller og i ferd med å lærer hverandre å kjenne? Så begynner de praktiske ting sikkert å dukke opp i tankene, blant annet tanker om dåp. For mange er det en tradisjon å feire det lille barnet med en barnedåp eller navnefest. Det er en hyggelig og vakker begivenhet og familie og venner skal selvfølgelig inviteres med til å feire denne store dagen med dere. Inviter til dåp med flotte og personlige kort med bilder av den lille og i deres eget design.

Mange foreldre foretrekker fremdeles å sende ut ’ordentlige’ invitasjoner til dåp i posten. Du kan velge å kjøpe de hvite, helt alminnelige og litt upersonlige kortene, som mange butikker selger, eller du kan velge en vakker og stemningsfull dåpsinvitasjon fra CEWE. Designer du dine egne invitasjoner kan du gjøre dåpsinnbydelsene helt unike med ett eller flere babybilder av det lille barnet.

Med deres egne invitasjoner gjør dere barnets dåp helt unik og minneverdig - tilpasset dere, deres familiekultur og tradisjoner.

Hvis du er gjest, kan du læse mere om dåpskort her.

Mangler du inspirasjon til dåpsinvitasjonen?

Savner dere litt inspirasjon til designet av dåpsinnbydelsene? Når dere bestiller her kan dere velge å designe hele innbydelsen selv, eller ta i bruk et av våre mange eksisterende designs. Vi har et stort utvalg av ulike designmaler og layout-muligheter som kan være med til å danne rammen om festen deres. Du setter inn deres eget bilde av dåpsbarnet og skriver din egen tekst som kan stå utenpå kortet, inni eller bakpå, alt avhenger av hvilken korttype dere velger. Prøv deg frem med de ulike skrifttypene, størrelsene og fargene og skap på den måten deres eget design til den vakre festen.

Dere kan også selv bestemme om dere vil designe både ytterside og innside, eller kun en av delene. Ytterligere velger dere om dere vil lage fotokort, foldekort eller innbydelser i postkort-format. Når dere lager invitasjonene deres kan dere redigere i dem helt til de er akkurat slik dere vil ha dem. Prøv dere frem og skap flotte, kreative og personlige innbydelser til barnedåpen.

Alle kan designe invitasjoner her, det krever ingen spesielle forutsetninger og vi veileder dere gjennom hele design- og bestillingsprosessen.

Se her hvordan du gjør det:

 • Klikk på ’Velg korttype’.
 • Velg det designet dere liker best i baby- eller dåpkategorien, eller fortsett uten designmaler.
 • Sett inn bildet av det lille dåpsbarnet som dermed blir trykket direkte på kortet.
 • Legg kortene i handlekurven når dere er fornøyde med designet.
 • Fullfør bestillingen.

Dere mottar innbydelsene deres innen 3-5 virkedager.

Enklere blir det ikke å bestille deres helt egne, spesialdesignede dåpsinvitasjoner med foto, og husk at dere har 100 % fornøydgaranti på våre kort og invitasjoner.

Gjør også bord- og menykort til dåpen

Når invitasjonene til dåpen er sendt ut er det tid til å tenke på de andre elementene av festen. Gjør dere noen tanker om hvorvidt festen skal ha et bestemt tema eller om en bestemt farge skal gå igjen i pynten og på kortene. Det kan dere eksempelvis gjøre ved også å lage bord- og menykort i samme design og farger som innbydelsene.

Lag en fotobok om dåpsbarnet

Rund av hele begivenheten med å lage en fotobok, som både barnet og dere selv kan ha glede av i mange år fremover. Istedet for de ferdigtrykte bøkene som så mange har stående i bokhyllen, så lag heller deres helt egen babybok, hvor bilder og tekst er trykket direkte på sidene. Det kan eksempelvis være en bok med bilder og små fortellinger fra barnets første år. Den vil helt sikkert ikke få lov til å bare stå til pynt i bokhyllen, men bli sett i igjen og igjen, gjennom årene.

Spørsmål?

Har du spørsmål til bestillingen din av dåpsinvitasjoner eller til andre av våre fotoprodukter, så kontakt vår dyktige kundeservice på telefon eller mail.

Lykke til med å designe deres egne innbydelser til dåp og kos dere med feiringen!