Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Familiebilder

Bruk familiebildene dine på spennende og kreative måter!

Bruk familiebildene dine på spennende og kreative måter!

Familien er ofte det beste vi har, og familiebilder er derfor noen av de beste bildene vi har. Ofte sitter man og blar gjennom de fine bildene på telefonen eller pc-en, og det er veldig koselig og gøy, men det er bare litt kjedelig at bildene ofte ikke kommer videre, men blir liggende i mørket på pc’en…

Derfor gir vi deg her 5 tips til flotte, søte, morsomme og kreative fotoprodukter du kan lage selv med de beste familiebildene dine. Få brukt både de morsomme familiebildene, de gamle familiebildene og de aller beste blinkskuddene av hele banden. Les her og bli inspirert!

  • Lag en fotovegg med de beste familiebildene dine. Lag for eksempel et stamtre med både nye og gamle familiebilder, det kan for eksempel være bilder av oldeforeldre eller besteforeldre øverst, og beveg deg deretter nedover i stamtreet. Til slutt skal det selvfølgelig være bilder av siste skudd på stammen, nemlig deg og familien din.Du kan selvfølgelig også lage en fotovegg med andre bilder enn dem av familien. Du kan lage en over et tema, en stilart, en type bilder eller hva du synes ville være flott til hjemmet deres. Du kan få trykket alle bildene dine på spennende materialer som bilde på akrylglass, fotolerret eller tre.
  • Lag spennende veggbilder for eksempel som lerretstrykk. Når bildet ditt trykkes på ekte fotolerret ser det nesten ut som et maleri. Bildets overflate får en annerledes struktur, som gir det en annerledes spennende overflate.
  • Lag din egen fotobok med bilder av familien din. Du kan for eksempel lage boken som en årbok, hvis det er et år som har vært særlig begivenhetsrikt for dere. Fyll boken med bilder av familien i forskjellige situasjoner, steder dere har vært, mennesker dere har vært sammen med og ting dere har gjort. Da har du en kjempefin familiebok som viser livet i familien deres og som dere kan ta fram og sitte og kose dere og bla i igjen og igjen.
  • Lag en familiekalender. Hvert familiemedlem kan ha sin egen kolonne og bilder av seg selv ved tingene de skal. Og i de fleste familier er det mange ting og aktiviteter som skjer, så det er nok mange muligheter for å få brukt familiebildene dine.
  • Fremkall bildene dine: Ja du leste riktig – en god gammeldags fotofremkalling fungerer fortsatt perfekt. Ha en bunke fremkalte bilder liggende, og kikk gjennom dem med barna, sett et par stykker på oppslagstavlen eller kjøleskapet eller i et par flotte rammer og sett dem fram. I stedet for å fremkalle digitale bilder på normal måte, kan du her være kreativ og lage flotte produkter i forskjellige kategorier og prisklasser. Dermed kan du alltid finne gaveidéer til dine kjære som deler begeistringen din for søte og fine bilder av familien.

Gøyale familiebilder eller perfekte familiebilder

Vi kjenner det nok alle sammen: Familien er samlet til feiring av en rund bursdag, til bryllup eller til en annen koselig og gledelig begivenhet, og det skal knipses bilder. Men det er alltid en som har lukkede øyne, står med ryggen til, har et rart ansiktsuttrykk eller rett og slett er borte. I tillegg finnes også de familiebildene som bare er totalt sprø. Hva skal du gjøre med de bildene? Er de for mye og skal kasseres? Eller er det faktisk morsomme familiebilder som fortjener en plass på veggen eller i fotoboken? For livet er jo ikke alltid helt perfekt, det er også innimellom ting som er litt sprøtt.

Vær kreativ med familiebildene dine

Ikke vær redd for å prøve noe nytt og kreativt med bildene dine. Verktøyene våre til å redigere og designe fotoproduktene dine har en forhåndsvisning hvor du kan se hvordan det ferdige resultatet kommer til å se ut før du klikker på Bestill. Dessuten er det uendelig mange muligheter for å designe, style og leke med bildene dine og sette inn farger, bakgrunner, tekst og mye annet. Så slå deg løs og finn ut av hvordan du liker å presentere bildene dine.

God fornøyelse!