CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Evighetskalender

Evighetskalender

Design evighetskalenderen din selv

  • Varer i år etter år
  • 5 papirtyper
  • A4-format
  • Et kunstverk på veggen
fra 159.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

  • A4 stående eller liggende

Papirkvalitet:

  • Digitaltrykk eller fotopapir

Last ned mal for evighetskalender her

Malen er i A4-format og kan lastes ned i stående eller liggende format. Du kan kun åpne malen i fotoprogrammet vårt på datamaskinen din.

Slik lager du en evighetskalender hos CEWE

Vi har gjort det enkelt for deg å lage en evighetskalender. Følg de 4 stegene under her, så har du snart bestilt din helt egen evighetskalender med bildene dine i.
1. Last ned en av våre maler for evighetskalender
2. Åpne mal-filen i fotoprogrammet vårt på datamaskinen din
3. Legg inn bildene du vil bruke i kalenderen, ett for hver måned
4. Du er klar til å bestille

Lag en evighetskalender med dine egne bilder

Slik lager du en evighetskalender hos oss i CEWE:

1. Last ned en av våre evighetskalender-maler i stående eller liggende format på din datamaskin. Du må også ha vårt gratis fotoprogram installert.

2. Åpne mal-filen i fotoprogrammet vårt. Du kan endre papirtype og startmåned. Det er ikke nødvendig å endre år og startmåned, da dette ikke har noe å si for evighetskalenderen. NB: Ikke endre størrelsen, den må stå på A4, hvis ikke vil malen blir forskjøvet og feil.

3. Legg inn bildene du vil bruke i evighetskalenderen. Lag en vakker kalender med bilder du selv har tatt og få glede av dem hver dag, året rundt. Legg inn et bilde og en tittel på forsiden.

4. Når du har lagt inn bilder på hver måned, og har sett gjennom kalenderen din, er du klar til å bestille. Klikk på «legg i handlekurv» og gå til kassen for å bestille.

Hvorfor lage en evighetskalender?

Vet du ikke helt hva du skal gjøre med fotokalenderen din, med de flotte bildene på, når året er omme? Er du lei av å bare kaste den, når du nå har brukt tid på å lage den og den inneholder de fineste bildene dine? Lag en evighetskalender! Så vil du aldri ha det problemet igjen og kalenderen din vil holde… ja, for evig!

Det er enkelt å lage kalenderen og du kan selvfølgelig sette inn dine egne bilder på den, slik som du kan med alle fotokalendere våre.

Hva er en evighetskalender?

En evighetskalender er en kalender som aldri løper ut. Kalenderen kan brukes igjen og igjen, år etter år. Den har ingen årstall eller ukedager og derfor gjelder den forevig. Og nettopp derfor kan du godt gjøre noe spesielt ut av den, du har den jo for evig!

Fordelene med en evighetskalender er at du ikke behøver å skrive datoer inn for folks bursdager og andre merkedager hvert eneste år, da de står der fra sist. Det samme gjør seg gjeldende med tilbakevendende begivenheter, som det årlige juleselskapet og lignende.

Når du har en evighetskalender behøver du ikke fornye kalenderen din hvert år. Du vil ha glede av den… for evig!

Utsmykk den hjemmelagde evighetskalenderen din med bilder du selv har tatt og få glede av den hver dag året rundt.

Design evighetskalenderen din selv

Ved å laste ned en av våre maler for evighetskalender, har du selv full bestemmelse over hvilke bilder som skal hvor. Du kan også legge på cliparts og tekster om du ønsker, eller justere størrelsen på bildet. Det du derimot IKKE må gjøre, er å velge en annen «designtype» – da blir nemlig malen forstyrret.

Bruk evighetskalenderen til å huske bursdager og andre merkedager

Evighetskalenderen er god å ha i hverdagen, både i hjemmet og på arbeidsplassen. Og når det er et redskap man ofte skal kikke på gjør det jo absolutt ingen ting at den er fin å se på! Så utsmykk kalenderen din med bilder av dine kjære eller vakre bilder fra steder du har reist, naturbilder eller noe annet du liker å kikke på. Spekulerer du på hva du kan skrive inn i evighetskalenderen din? Les videre her og bli litt inspirert:

  • Bursdager: Selvfølgelig, det er viktig å huske folks bursdager. Og hvis man er en stor familie og har mange i vennekretsen, kan det godt hende en og annen bursdag går i glemmeboken. Men ikke nå lengre - når du har evighjetskalenderen din, står bursdagene alltid i kalenderen! Du kan også lese mer om vår bursdagskalender.
  • Bryllupsdag! Ja, den er minst like viktig som bursdagene. Og det behøver jo ikke kun være din egen du skal huske på. Foreldrene dine vil helst sikkert sette pris på om du husker deres også.
  • Tilbakevendende begivenheter. Den årlige familiefesten? Den store sommerfesten? Alt hva dere gjør/ arrangerer/ feirer på samme dag hvert år kan komme i evighetskalenderen.

Bruk evighetskalenderen både hjemme og på jobben

En kalender er et veldig godt verktøy til å planlegge, hva man skal huske på og ting man skal delta i. Det gjelder i hjemmet, hvor det ofte er høy aktivitet, spesielt hvis det også er barn og unge mennesker i husstanden. Men det gjelder i høy grad også på kontoret, hvor det i flere firmaer ofte er tirsdagmøter eller fredagskake. Her er det opplagt å bruke evighetskalenderen, så disse tingene blir husket av både gamle og nye medarbeidere.

Hva kan du pynte kalenderen din med?

Det kommer an på hva du liker å kikke på. Du ser jo på kalenderen din flere ganger daglig, så det er jo selvfølgelig hyggelig at den er pyntet med flotte bilder. En god idé til en fotokalender er å sette inn bilder som passer den årstiden kalenderen viser. Så er det en god sammenheng og det ser flott ut.

Du kan sette inn landskapsbilder, bilder av barna som leker utenfor, flotte bilder fra reiser du har vært på eller bilder av dem du er glad i. Når du åpner fotoprogrammet kan du se de forskjellige mulighetene vi tilbyr.

Se også våre andre fotokalendere

Se også våre mange andre typer fotokalendere. Du har mulighet for selv å lage hele designet (velg 'Kreativ-kalender' i fotoprogrammet) eller velg en av våre mange, flotte designmaler, hvor du bare trekker bildene inn og redigerer. Velg det du liker best og husk på at du alltid kan prøve deg frem og gå tilbake og gjøre det om hvis du ikke er fornøyd. Først når du er fornøyd med kalenderen din gjennomfører du bestillingen din.

Fornøydgaranti på fotokalender

Vi vil gjerne at du blir fornøyd med evighetskalenderen din. Derfor er kundeservicen vår alltid parat til å hjelpe deg med spørsmål til utformingen av kalenderen din, spørsmål til bestillingen din eller spørsmål av teknisk karakter. Vi gir også fornøydgaranti på fotokalenderne våre, så derom det er en feil på kalenderen din, eller du av en eller annen årsak ikke er fornøyd med den, så kontakt kundeservicen vår og de vil hjelpe deg videre.