CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Evighetskalender

Evighetskalender

Design evighetskalenderen din selv

 • Mange forskjellige formater
 • 5 papirtyper
 • Mange designmaler
139.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

 • A5, A4, A3 og A2
 • Kvadratisk 30 x 30 cm og 45 x 45 cm
 • XXL
 • Mange flere

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, matt eller høyglans
 • Fotopapir blankt eller matt

Lag en evighetskalender med dine egne bilder

Slik lager du en evighetskalender hos oss på CEWE:

1. Velg en mal uten ukedager i vårt design- og bestillingsprogram.

2. Markere årstallet på toppen og fjern det ved å dra det ut av kalenderen.

Vet du ikke helt hva du skal gjøre med fotokalenderen din, med de flotte bildene på, når året er omme? Er du lei av å bare kaste den, når du nå har brukt tid på å lage den og den inneholder de fineste bildene dine? Lag en evighetskalender! Så vil du aldri ha det problemet igjen og kalenderen din vil holde… ja, for evig!

Det er enkelt å lage kalenderen og du kan selvfølgelig sette inn dine egne bilder på den, slik som du kan med alle fotokalendere våre.

Slik lager du evighetskalenderen din

Start med å laste ned og installere vårt gratis fotoprogram. Åpne programmet og gjør følgende:

 • Klikk på CEWE KALENDER.
 • Velg den type kalender du vil lage som evighetskalender.
 • Nå kommer to valgmuligheter: Kreativ-kalender eller Design-kalender. Velg Kreativ-kalendern.
 • Velg en mal UTEN ukedager. Dette er veldig viktig! Ellers får du ikke en evighetskalender, men bare en alminnelig kalender.
 • Dobbelklikk på årstallet på kalenderens forside og velg en forside UTEN årstall. Igjen: Dette er veldig viktig! Ellers får du ikke en evighetskalender med bare en alminnelig kalender.

Værsågod, nå er rammene til evighetskalenderen på plass og du kan nå begynne på alt det morsomme med å sette inn bilder og leke med utsmykking, cliparts osv.

Hva er en evighetskalender?

En evighetskalender er en kalender som aldri løper ut. Kalenderen kan brukes igjen og igjen, år etter år. Den har ingen årstall eller ukedager og derfor gjelder den forevig. Og nettopp derfor kan du godt godt gjøre noe spesielt ut av den, du har den jo for evig!

Fordelene med en evighetskalender er at du ikke behøver å skrive datoer inn for folks bursdager og andre merkedager hvert eneste år, da de står der fra sist. Det samme gjør seg gjeldene med arrangementer man skal delta i, tilbakevendende begivenheter, som det årlige juleselskapet og lignende.

Når du har en evighetskalender behøver du ikke fornye kalenderen din hvert år. Du vil ha glede av den… for evig!

Utsmykk den hjemmelagde evighetskalenderen din med bilder du selv har tatt og få glede av den hver dag året rundt.

Design evighetskalenderen din selv

Alle de kalendertypene som finnes i vårt bestillingsprogram kan du lage som en evighetskalender. Velg den utformingen du liker best og dekorer den med dine egne bilder. Du trenger ikke være låst til et bestemt design, men kan bruke dine kreative evner og velge det du liker best til din hjemmelaget kalender.

Våre kalendere finnes i forskjellige kategorier og hver kategori har flere typer, slik som bordkalender, veggkalender osv.

Bruk evighetskalenderen til å huske bursdager og andre merkedager

Evighetskalenderen er god å ha i hverdagen, både i hjemmet og på arbeidsplassen. Og når det er et redskap man ofte skal kikke på gjør det jo absolutt ingen ting at den er fin å se på! Så utsmykk kalenderen din med bilder av dine kjære eller vakre bilder fra steder du har reist, naturbilder eller noe annet du liker å kikke på. Spekulerer du på hva du kan skrive inn i evighetskalenderen din? Les videre her og bli litt inspirert:

 • Bursdager: Selvfølgelig, det er viktig å huske folks bursdager. Og hvis man er en stor familie og har mange i vennekretsen, kan det godt hende en og annen bursdag går i glemmeboken. Men ikke nå lengre - når du har evighjetskalenderen din, står bursdagene alltid i kalenderen! Du kan også lese mer om vår bursdagskalender.
 • Bryllupsdag! Ja, den er minst like viktig som bursdagene. Og det behøver jo ikke kun være din egen du skal huske på. Foreldrene dine vil helst sikkert sette pris på om du husker deres også.
 • Tilbakevendende begivenheter. Den årlige familiefesten? Den store sommerfesten? Alt hva dere gjør/ arrangerer/ feirer på samme dag hvert år kan komme i evighetskalenderen.

Bruk evighetskalenderen både hjemme og på jobben

En kalender er et veldig godt verktøy til å planlegge, hva man skal huske på og ting man skal delta i. Det gjelder i hjemmet, hvor det ofte er høy aktivitet, spesielt hvis det også er barn og unge mennesker i husstanden. Men det gjelder i høy grad også på kontoret, hvor det i flere firmaer ofte er tirsdagmøter eller fredagskake. Her er det opplagt å bruke evighetskalenderen, så disse tingene blir husket av både gamle og nye medarbeidere.

Hva kan du pynte kalenderen din med?

Det kommer an på hva du liker å kikke på. Du ser jo på kalenderen din flere ganger daglig, så det er jo selvfølgelig hyggelig at den er pyntet med flotte bilder. En god idé til en fotokalender er å sette inn bilder som passer den årstiden kalenderen viser. Så er det en god sammenheng og det ser flott ut.

Du kan sette inn landskapsbilder, bilder av barna som leker utenfor, flotte bilder fra reiser du har vært på eller bilder av dem du er glad i. Når du åpner bestillingsprogrammet kan du se de forskjellige mulighetene vi tilbyr. Du kan selv velge layouten og dermed hvor mange bilder det skal være på hver enkelt side osv.

Se også våre andre fotokalendere

Se også våre mange andre typer fotokalendere. Du har mulighet for selv å lage hele designet (velg 'Kreativ-kalender' i bestillingsprogrammet) eller velg en av våre mange, flotte designmaler, hvor du bare trekker bildene inn og reidgerer. Velg det du liker best og husk på at du alltid kan prøve deg frem og gå tilbake og gjøre det om hvis du ikke er fornøyd. Først når du er fornøyd med kalenderen din gjennomfører du bestillingen din.

Fornøydgaranti på fotokalender

Vi vil gjerne at du blir fornøyd med evighetskalenderen din. Derfor er kundeservicen vår alltid parat til å hjelpe deg med spørsmål til utformingen av kalenderen din, spørsmål til bestillingen din eller spørsmål av teknisk karakter. Vi gir også fornøydgaranti på fotokalenderne våre, så derom det er en feil på kalenderen din, eller du av av en en eller annen årsak ikke er fornøyd med den så kontakt kundeservicen vår og de vil hjelpe deg videre.