CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Delta i vår store adventskalender og vinn flotte premier!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Bilde på tre Bilde på tre Bilde på tre Bilde på tre

Veggbilde på tre

Vis fram bildet ditt helt naturlig!

Den synlige strukturen i treet gir ditt bilde en rustikk og naturlig look. Spesielt velegnet til bilder med få farger og tydelige konturer.

 • Naturlig preg
 • Slipt og synlig trestruktur
 • Egner seg spesielt for monokrome og kontursterke bilder
399.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

 • Ni formater
 • Fra 20 x 20 cm til 80 x 80 cm
 • 2-8 treplater (avhengig av format)
 • Tretykkelse: 4 cm

Materiale:

 • FSC ®-sertifisert tre (FSC-C101851, furu)

Ditt bilde på tre – et naturlig blikkfang

Lær mer om de unike egenskapene!

Oversikt over veggoppheng

Fest bildet sikkert og stabilt med et system som passer!
Bilde på tre

Sagtagget veggoppheng

Du kan raskt og enkelt montere ditt bilde på tre med våre veggoppheng som er sagtagget. Du setter fast opphenget på baksiden av enten den lange eller den korte bildekanten. På den måten bestemmer du selv om ditt veggbilde på tre skal henges opp i stående eller liggende format. Veggopphenget passer til alle formater.

Trykk bildet ditt på tre

Har du noen flotte bilder liggende på telefonen eller kameraet ditt som du gjerne vil ha trykket og laget til en veggdekorasjon? Og har du lyst til å prøve noe nytt og spennende? Få bildet ditt trykket på tre! Det rustikke og naturlige er på vei inn i boliginnredningen, så det er opplagt å lage et vakkert og personlig veggbilde trykket på tre.

Er du interessert? Les mer om det her.

Slik gjør du det

 • Klikk på ’Design her’ på denne siden
 • Finn yndlingsmotivet ditt og last det opp på hjemmesiden vår
 • Velg hvilken størrelse bildet ditt skal være i
 • Godkjenn designet ditt ved å se det i forhåndsvisningsfunksjonen. Sjekk at alt er som det skal være
 • Legg bildet ditt i handlekurven, og gjør bestillingen din ferdig

Eller last ned vårt fotoprogram

Du mottar veggbildet ditt innen 4-8 hverdager.

Trykk bildet ditt på tre og andre flotte materialer

Hvis du kjøper veggdekorasjonene dine her hos CEWE, får du et produkt av absolutt beste kvalitet og i krystallklare farger. Bildet ditt trykkes på tre i 4 centimeters dybde. Alt etter format, blir bildet trykket direkte på 2-4 lekter av furutre, og det leveres inklusive veggoppheng, så det kan settes rett opp på veggen.

Bilder på tre inviterer naturen innenfor i boliginnredningen. Det rustikke utseendet faller i manges smak, men vi har selvfølgelig også noe til deg som liker en mer elegant og skinnende stil, bare se her:

Få bildet ditt trykket på glass. Hos oss kan du laste opp bildet ditt på hjemmesiden vår, og velge å få det trykket direkte på en akrylglass. Motivet trykkes på baksiden av en akrylglassplate, så du får du et bilde som gir en fantastisk dybde og vakre, klare farger til veggen din.

Se også vårt store utvalg av fotoplakater med dine egne bilder i alle størrelser, formater og kvaliteter. Plakater er klassikere i boliginnredningen og er alltid populære.

Hva kan du trykke bilder på tre av?

Du kan lage dine egne personlige og unike veggdekorasjoner med dine egne bilder eller med de flotte motivene fra motivgalleriet vårt. Alle bildene kan trykkes på forskjellige materialer, lages i diverse formater og størrelser, og de fleste kan rammes inn som prikken i over i-en.

Men den viktigste beslutningen er selvfølgelig hvilket bilde du skal velge til veggpynten din.

Du kan bruke stort sett alle bilder. Se bare her:

 • Har du et spesielt godt blinkskudd på telefonen din? Overfør det til pc-en, last det opp på hjemmesiden vår og gå i gang med å tilpasse bildet ditt
 • Har du bilder fra et analogt kamera liggende? Scann dem eller ta bilder av dem med telefonen din, så du har dem elektronisk også. Da er du klar til å leke med alle mulighetene hjemmesiden vår og fotoprogrammet byr på

God fornøyelse!