CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Personlig almanakk

Personlig almanakk

Lag en personlig almanakk og få full kontroll på alle avtaler og viktige datoer.

 • Forside med eget bilde
 • Personlige bilder inni boken
 • Velg startmåned
 • Hard, gjennomsiktig folie beskytter innbindingen
fra 299.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

ca 15 x 21 cm

Innhold:

 • 128 sider med kalender
 • 28 bildesider
 • Spiralrygg

Papirkvalitet:

Digitaltrykk standard

Lag personlig almanakk for 2024 med egne bilder

Er du en av de som fortsatt sverger til en fysisk almanakk? Lag din helt unike, personlige almanakk for 2024 her og pynt både forsiden og innsiden med dine egne bilder. Fyll boken med gode bildeminner du kan kose deg med når du skal planlegge uken som kommer.

Hvorfor lage personlig almanakk 2024

Lag din egen almanakk og gjør den personlig ved å lage den i ditt eget design og sett dine egne bilder i. Alle har bruk for en personlig almanakk, og en flott kalenderbok med dine egne bilder har flere fordeler:

 • Du kan nyte yndlingsbildene dine året rundt.
 • Lag almanakken din så den blir akkurat som du vil ha den.
 • Velg mellom mange fine, søte og kule design
 • Du velger hvilken måned almanakken starter på
 • Alltid 100 % fornøydgaranti på din personlige almanakk og andre typer fotokalender som veggkalender og bordkalender.

Vurderer du å lage din egen almanakk?

Vi hjelper deg med å lage din egen personlige almanakk for 2024. Vi har det beste fotoprogrammet til å lage fotokalendere, og det er helt gratis. Når du har lastet ned programmet, er du klar til å lage din egen almanakk, og her får du en trinn-for-trinn-guide så du kan se hvor enkelt det er:

 • Åpne fotoprogrammet og velg CEWE KALENDER.
 • Velg i menyen til høyre hvilken type kalender du vil lage. Du kan velge mellom spiralkalender eller studiekalender for din personlige almanakk.
 • Deretter får du mulighet for å velge mellom om du selv vil lage din personlige almanakk fra blanke ark, eller om du vil bruke en av de flotte designmalene våre. Velg den som passer til smaken din.
 • Nå er du klar til å gå i gang med å lage almanakken din! Klikk på de forskjellige tingene eller før musen over, så kan du se hva som finnes av designmuligheter – og det er mange!
 • Trekk inn bildene dine og plasser dem der du vil ha dem.

Hvis det er noe du mangler eller noe du synes er vanskelig, kan du ringe eller sende en e-post til kundeservicen vår. De vet alt om hva som finnes i fotoprogrammet og hvordan man bruker det.

Underveis har du mulighet for å rette til, redigere og forandre så mye du vil. Sjekk også kalenderen din i forhåndsvisningen før du klikker på Bestill. I forhåndsvisningen kan du se nøyaktig hvordan kalenderen din kommer til å se ut.

Et godt tips til når du lager din egen almanakk

Lag ”Min personlige almanakk” og du har en superflott almanakk for 2024 du vet du blir glad for. Men prøv også å lage en almanakk og gi den i gave. Du kan selv bestemme hvilken måned almanakken din skal starte med, så du kan bruke den som bursdagsgave og gi den bort alle tider av året. En personlig almanakk er den perfekte gave til studenten! Da kan den gjerne gå fra august 2024 til august 2025.

Hvilke bilder kan du bruke når du lager din personlige almanakk?

Du må rett og slett bare se gjennom bildene dine og finne dem du liker best! Men det kan også være litt av en oppgave hvis du har mange bilder. Da er det en god idé å starte med å stille deg selv de nyttige HV-spørsmålene:

 • Hvem er almanakken til? Lager du en kalenderbok til deg selv, eller er det en gave til en du er glad i? Hvis det er til besteforeldrene, er det en god idé med bilder av barn og barnebarn, eller kanskje du kan snike noen av deres egne bilder ut av dem fra turer de har vært på eller andre opplevelser de har hatt. Lager du en almanakk til en venninne vil hun kanskje sette pris på morsomme bilder av dere sammen, eller reiseminner fra turer dere har vært på sammen, for eksempel.
 • Hva skal den brukes til? Er den bare til å skrive bursdager og andre merkedager inn i, eller lager du en almanakk som også er til arbeidsoppgaver og frister? Eller er det til familien og alle familiemedlemmenes avtaler? I så fall kan du lage en familiekalender, hvor hvert familiemedlem for eksempel kan ha sin egen kolonne.
 • Hvordan vil du lage den? Det er 3 måter å velge mellom: Direkte på hjemmesiden vår, i fotoprogrammet vårt eller i foto-appen vår.

En personlig almanakk er en kjempegod gaveidé

En personlig almanakk du har laget selv er en kjempegod gaveidé som garantert ikke blir byttet. Alle mennesker bruker kalendere, og det er finere med en lekker kalenderbok du har laget selv med flotte bilder enn en ferdigtrykt, standard almanakk.

Når du lager din egen almanakk selv med dine egne beste bilder, kan du få glede av yndlingsmotivene dine året rundt. Hver måned dukker det nye, fine og stemningsfulle bilder fram.

Lage en rød tråd i almanakken

Et godt tips til når du lager din egen almanakk: Sett inn bilder fra måneden eller årstiden kalenderen viser. Sett inn bilder av barna som aker i januar måned, strandbilder eller bilder fra sommerfesten i juli måned og fra påskelunsjen i april måned. Da er det en rød tråd i almanakken.

God fornøyelse med å lage din egen almanakk - den faller nok i smak uansett om den er til deg selv eller til en du er glad i!