CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Store formater

Store formater

Dekorer hjemmet ditt med dine egne bilder

  • Stort utvalg av formater og størrelser
  • 6 forskjellige papirtyper
  • Velg blant en rekke utformingsmuligheter!

Produktinformasjon

Format

Fra 20 x 20 til 150 x 225 cm

Materialer:

  • Fotopapir: matt, blank, silkematt, perlemor
  • Fine Art Mat
  • Silkematt premium-papir

Lag store bilder av de beste motivene dine

Har du noen flotte bilder som ligger og samler støv på pc-en? Og synes du det er litt trist at de ikke får sett dagens lys og blir beundret av deg selv og av andre? Har du hatt lyst til å lage dem til store bilder som kunne pynte opp i hjemmet ditt? Det kan du! Hos CEWE kan du lage store bilder på forskjellige materialer, så du kan pynte hjemmet ditt med din egen personlige fotokunst.

Du har alltid 100% fornøydgaranti på veggbildene våre og en kjempeflink kundeservice som sitter klar til å hjelpe deg hvis du skulle få bruk for det.

Store bilder på lerret eller glass gjør boligpynten din personlig

Mange store øyeblikk fortjener å bli foreviget, og som regel får vi fremkalt bilder og setter dem i en flott ramme på bokhylla eller på kommoden. Sånn, så er det på plass. Men det kan faktisk la seg gjøre å få enda mer ut av bildene dine. Les videre her, og gå på oppdagelsesferd i CEWEs kreative verden, hvor nesten alt kan la seg gjøre når du vil lage store veggbilder.

Hva kan jeg lage store bilder til stua av?

Hva liker du å se på? Liker du morsomme og koselige familiebilder eller stemningsfulle feriebilder? Eller er du mer glad i abstrakt kunst eller svart-hvitt-bilder? Uansett i hvilken retning smaken din går, kan du finne flotte store bilder til hjemmet her hos CEWE. Les her og se hva vi blant annet tilbyr av muligheter for å lage store veggbilder med dine egne bilder eller av motiver fra vårt gratis motivgalleri.

Hvordan gjør jeg det?

Du kan for eksempel starte med å se gjennom bildene dine. Er det et eller flere som bare skriker etter å bli forstørret og få en fremtredende plass i stua? Kanskje har du et superfint blinkskudd som vil ta seg flott ut på et fotolerret? Å få bildet ditt som et stort bilde på lerret har blant annet den fordelen at lerretet minner litt om et maleri. Dermed er det ingen gjenskinn, og bildet kan henge hvor som helst i stua. Bilde på lerret har en flott struktur og gir en spennende og litt annerledes stemning til bildet ditt.

Kanskje du liker fotoplakater bedre?

Plakater er tidløse klassikere og kan rammes inn som en ekstra finish, eller henges opp som de er. Vi tilbyr bildet ditt på plakat i forskjellige størrelser og på forskjellige papirtyper.

Store bilder er alltid flotte og stemningsfulle, men du må huske å sjekke at du faktisk har nok veggplass. Når du har funnet det bildet og den størrelsen du gjerne vil ha, må du huske å måle opp på veggen. Marker eventuelt med en svak blyantstrek hvor stort bildet er, så får du en bedre fornemmelse av det.

Et stort bilde kan sammen med mindre formater også skape en flott og spennende fotovegg.

Lag store bilder på 100 x 300 cm

Vi forstørrer opp bildene dine i størrelser fra 20 x 30 cm. og helt opptil 100 x 300 cm. Hvor mange størrelser det er å velge mellom, er avhengig av bildets format og det valgte materialet.

Hvilke bilder skal jeg bruke til bildeforstørrelsene mine?

Hvis du gjerne vil ha fotoforstørrelser til veggene dine men ikke egentlig synes du har de beste bildene å bruke til prosjektet, så fortvil ikke! Du kan gjøre to ting: ta kameraet eller telefon med på tur og oppsøk selv flotte motiver. Selv den minste lille ting kan bli et stort, flott bilde, hvis det tas i den rette vinkelen og på riktig avstand. Eller kikk deg rundt og finn de gode motivene blant vennene dine, i naturen eller i hjemmet ditt. Alternativt kan du ta en titt i motivgalleriet vårt. Det er gratis, og motivene derfra kan du bruke til stort sett alle veggbildene våre.

Last ned fotoprogrammet vårt, så får du adgang til en hel verden av kreative muligheter for å lage personlige veggdekorasjoner. Last opp bildene dine og lek med design, materialer og pynt. Hvis du har lyst, kan du gjøre veggbildet ditt enda mer unikt og sette inn tekst. Det kan for eksempel være et spesielt sitat eller et par ord som passer godt til bildet og betyr noe for deg.

God fornøyelse!