CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotokalender 2023

Fotokalender med bildene dine - laget med kjærlighet

Til produktoversikt
Fotokalender slider Fotokalender slider

Veggkalender A4

Vår mest populære fotokalender!

Til produktoversikt

Elegant gaveinnpakning

Lekker innpakning til veggkalenderen din - fås i 4 formater

Bestill her

Lag din egen fotokalender for 2023

Sett sammen en helt unik kalender med dine egne bilder - enten til deg selv eller som en personlig gave. Du kan også bestille en kalender fra midten av 2023, da du kan velge startmåned selv.

Våre mest populære fotokalendere

En perfekt julegave du kan sette personlig preg på

Hva synes våre kunder om CEWE?

Hvordan ønsker du å bestille din fotokalender?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!

CEWE app

 • Design når som helst og hvor som helst
 • Rask nedlasting av appen
 • Lagre prosjekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

Design online

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter

Oversikt over alle papirkvaliteter

Velg mellom fem forskjellige papirtyper
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Standard digitaltrykk Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten standard digitaltrykk med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk blank Strålende farger, flott glans

Digitaltrykk blank med 250 g/m² får fargene på bildene dine til å lyse og beskytter med en høykvalitets UV-lakkering.

Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk premium matt cewe kalender Premium matt digitaltrykk Fine farger og elegant preg

Med Premium matt digitaltrykk får bildene dine et ubestrøket, litt grovt naturpapir på 260 g/m² med myke farger og kontraster.

Fotopapir cewe kalender Fotopapir cewe kalender Fotopapir blank Levende farger, høy glans

Fotopapir på 230 g/m² som er fremkalt med sølvhalogenid-metoden, gir svært mange detaljer og god dybdeskarphet.

Fotopapir premium matt Myke farger, profesjonell look

Et førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM med utmerket detaljdefinisjon og dybdeskarphet, samt en refleksjonsfri overflate i høy kvalitet.

Tilgjengelig til Veggkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Lag en fotokalender med favorittbildene dine

Fyll en kalender med gode bildeminner, og gjenopplev fine stunder hver måned!

Lag en kalender helt i tråd med din stil!

Det finnes utallige, ferdigdesignede kalendere å velge mellom hvert år. Men det er kanskje litt vanskelig å finne en kalender som er akkurat slik du ønsker? Da kan du jo lage en helt selv med dine egne bilder! Hos CEWE finner du et stort utvalg fotokalendere i mange forskjellige formater: Både til å henge på veggen, plassere på bordet eller hva med en personlige almanakk som du kan ta med deg i sekken eller veska. Felles for alle kalenderne er at du designer den helt selv med favorittbildene dine. Da får du en kalender som passer perfekt til deg og din stil.

Tips til å lage din egen fotokalender

 • Vårt første tips er å laste ned vårt gratis fotoprogam. Her kan du enkelt designe din egen fotokalender, og mange andre spennende bildeprodukter! I fotoprogrammet finner du dessuten massevis av designelementer som du kan bruke i fotokalenderen din: Cliparts, bakgrunner, masker og rammer.
 • Ønsker du å sette et tema for fotokalenderen din? Eller vil du kanskje ha en god blanding av forskjellige type bilder? Det kan være lurt å gjøre seg noen tanker om dette før du setter i gang. Det kan også være fint å velge ut bilder som passer til kalendersidens måned: I juli velger du et bilde fra fjorårets sommerferie, og i desember et bilde fra julefeiringen.
 • Visste du at du kan velge startmåned selv? Det kan du! Så hvis du ikke fant ut at du ville ha en fotokalender før langt ute i august, så går det helt fint. Da setter du bare september som startmåned, og kalenderen vil gå fra september i år til september neste år.
 • Ikke kast kalenderen når siste måned er over! Du har helt sikkert brukt mange av de fineste bildene dine. I stedet for å la alt gå i søpla, kan du klippe ut motivene og ramme de inn, bruke de i en scrap book eller fotoalbum, eller lage en collage.

Det er enkelt å designe din egen fotokalender på nett

Enten du ønsker deg en veggkalender, en bordkalender eller en avtalekalender: Din helt personlige fotokalender lager du enkelt på våre nettsider, i vår foto app eller vårt gratis fotoprogram. Du designer den akkurat slik du vil selv med dine egne bilder, og du kan benytte deg av flere flotte, ferdiglagede design. Gled deg over et nytt bilde hver måned og bruk fotokalenderen som dekorasjon i hjemmet. Eller gi den i gave til noen du er glad i. Ta gjerne en titt på vårt store utvalg fotogaver – her finner du fine og personlige gaver til både store og små.

Lykke til og god fornøyelse med å lage din egen fotokalender!

Fotokalender 2023 - Lag din egen kalender med bilder

Lag en helt unik fotokalender for 2023 med dine egne bilder. Det er en perfekt gave til jul eller bursdag. Du har valgfri startmåned, så du kan også bestille en bildekalender fra midten av 2023.

Fordeler ved en personlig kalender

Er du i tvil om du vil lage en kalender for 2023 selv? Hvis du planlegger å lage en bildekalender men enda ikke har bestemt deg, kan du lese her om masse fordeler ved å lage en fotokalender:

 • En bildekalender er den mest personlige kalenderen du kan få. Da kan du nemlig velge ut de mest personlige bildene til hver kalendermåned og få glede av å se på bildet hver dag hele måneden.
 • Du kan designe din egen kalender enten som kalenderbok, veggkalender, bordkalender eller f.eks. planleggingskalender. Du kan også skrive navnedagen din i bildekalenderen, så du får en navnedag-kalender.
 • Du lager selv kalenderen din akkurat som du har lyst til ut fra bilder og designmal, og du kan derfor ikke finne en mer personlig kalender i Norge for nettopp deg.
 • En personlig almanakk er gaven besteforeldrene blir aller mest glade for. Da fylles kalenderen med bilder av barnebarna selvfølgelig. Ta masse bilder i løpet av året av barna i Norges fine fjell – her kan du virkelig se årstidene skifte fra vårens spede, lyse farger til sommerens grønne farger og modne blåbær. Til sensommerens multer og høstens gul-røde vakre farger. Og til slutt må du ha kalenderbilder fra snøen når dere er på hytta om vinteren. Da har du garantert laget en både norsk og personlig almanakk!

Lag din egen fotokalender helt enkelt

Det er enkelt og tar ikke lang tid å lage en personlig kalender med dine egne bilder hos oss:

 1. Velg de formatet som passer til deg og ditt behov.

 2. Klikk på knappen "Design her".

 3. Lag en designerkalender (med en av våre mange design) eller en standardkalender (med en tom layout).

 4. Velg startmåneden og startåret.

 5. Last opp og sett inn dine bilder. Du kan også skrive en tekst.

 6. Klikk på "Legg i varekurv" når du er fornøyd med ditt design.

 7. Opprett en profil/Logg inn og gjennomfør din bestilling.

Du mottar din ordre i løpet av 7-12 hverdager.

Når du kjøper en kalender i vanlige butikker har du ikke muligheten til selv å velge startmåneden og startåret. Når du lager en fotokalender hos oss bestemmer du selv hvilken måned og hvilket år den skal starte, og dermed kan den starte når det passer deg. Da slipper du å få en kalender som inneholder måneder som allerede har passert.

Fotokalender 2023

Du kan naturligvis også velge å lage en helt ny kalender for 2023 eller 2024, og f.eks. gi den i julegave. Det er alltid en suksess hos besteforeldre, eller andre nære familemedlemmer. Prøv å lage en fotokalender som gave til mormor og vent på reaksjonen – vi tør vedde på at den blir både entusiastisk og gledelig! Men kommer tanken om en kalender i løpet av 2023, kan du heldigvis enkelt justere måneden kalenderen starter på, så bildekalenderen for eksempel går fra midten av 2023 til midten av 2024.

En bildekalender er gaven til en du er glad i

En bildekalender er den perfekte gaveidé til en du er glad i. Ikke nok med at du fritt kan velge startmåneden og startåret på din kalender, men med dine beste bilder blir det også en veldig personlig gave. Det er en hjemmelaget gave mottakeren kan bruke og hygge seg med et helt år fremover.

Hvis du ønsker å samle flere av dine bilder i et album, kan du enkelt lage en personlig fotobok med dine egne bilder og tekster. CEWE FOTOBØKER er også den perfekte fotogave!

Er du på utkikk etter en billig fotokalender?

Hos CEWE.no legger vi først og fremst vekt på å produsere kalendere med bilder trykt i den aller høyeste kvaliteten, snarere enn å presse prisen ned så lavt som mulig. Likevel starter prisene på våre fotokalendere på kun 44 kr.

Det er en årskalender med bilder som er vår aller billigste, mens veggkalendere med et stort bilde for hver måned, starter ved 345 kr. Du kan alltids besøke hjemmesiden vår, og se alle de forskjellige typene, samt se mer om prisene.

Inspirasjon – velg ut bilder til fotokalenderen

Det er veldig individuelt hvilke kriterier man har for fotoutvelgelsen. Noen mennesker går for nydelige landskapsbilder, så naturen kan pryde veggen hele året. Andre går for øyeblikksbilder fra sosiale situasjoner som bursdager, barnas lek og familiemiddagen rundt den rødrutede duken på ferien. Dette er selvfølgelig avhengig av en rekke faktorer, som din personlige smak og hvem fotokalenderen er til.

Lager du en bildekalender til foreldrene dine av barnebarna, velger mange ofte et bilde av det barnet som har bursdag den måneden det gjelder. Går du sammen med dine søsken om en felleskalender av alle barnebarna, er dette også en god måte å fordele bildene av hvert barn likt. Da kan de øvrige månedene være fellesbilder av barnebarn og besteforeldre, og f.eks. et bilde av hvert søskenpar. Da burde alle være glade.

Få mer inspirasjon til hvordan du lager en ukekalender, en hjemmelaget kalender eller en evighetskalender.

Bilder til kalenderen din måned for måned

Opplagte idéer når du skal velge bilder til din personlige fotokalender og gå gjennom året fotografisk:

Januar – Barna på akebrett i snøen eller et skibilde fra bakken i Østerrike

Februar – Fastelavnsutkledde barn eller en soloppgang over trærne med frost

Mars – Barna med luer og votter i hagen eller de første krokusene i hagebedet

April – Familien på gåtur i skogen eller flotte påskeliljer

Mai – De første måltidene på terrassen i vårsolen eller det blomstrende kirsebærtreet i hagen

Juni – Kanskje den første strandturen eller et naturbilde med full blomstring

Juli – Flotte bilder fra sommerens reiseopplevelser: familien på sykkeltur eller et vakkert fjellbilde fra Alpene

August – Barna som bygger sandslott på stranden eller norsk idyll med nydelige kornåkrer

September – Sensommerbilder og isspising på havnen eller septemberhimmelen når den er aller mest blå

Oktober – Barna som samler kastanjer og bygger dyr eller skogen i vakre høstfarger

November – Opplagt til innendørsbilder fra hyggestunder eller et bilde av tente stearinlys i vinduet

Desember – Barna som pynter juletreet, eller hva med et bilde av granskogen dekket med snø?

Forside – Glem ikke å velge ut et yndlingsbilde til forsiden på kalenderen. Gjerne med alle barna på når du lager din egen kalender

Lag fotokalendere i forskjellige størrelser

Hos CEWE har vi et stort utvalg av kalendere, både når det gjelder design, layout og størrelser. Velg stilen som passer best til deg eller de personene som skal ha fotokalenderen. Mange velger en veggkalender, så du kan henge den opp. Det er ofte både flottest og mest praktisk hjemme. Men vil du ha en personlig kalender på arbeidspulten, er en bordkalender opplagt.

 • En bilde-veggkalender fra CEWE kan fås i A5, A4, A3 og A2, samt formatene Kvadratisk og XXL.

 • Kvadratisk har i cm målene: ca. 30,5 cm x 30,5 cm.

 • Mens XXL har målene: ca. 32 cm x 62,5 cm.

Er du i tvil om målene på ”A-formatene”? De er som følger:

 • A5: 14,8 cm x 21 cm

 • A4: 29,7 cm x 21 cm

 • A3: 42 cm x 29,7 cm

 • A2: 59,4 cm x 42 cm

Finn den riktige kalenderen til julen 2022

Er det i år du vil skjemme bort deg selv eller noen av vennene dine eller familie med en personlig julekalender? Da kan du vurdere å lage en sjokoladejulekalender med et av dine egne bilder på forsiden. Du kan lage en kalender med kinder til barna dine eller en godteri-julekalender hvor du selv kjøper og fyller oppi akkurat det du vil. Hvis det er til kjæresten din, er en Ferrerokalender perfekt som julekalender til voksne.