CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag en fotokalender 2022 til jul

Fotokalender

Fotokalender med bildene dine - laget med kjærlighet

Til produktoversikt
Fotokalender slider

Veggkalender A4

Vår mest populære fotokalender!

Til produktoversikt

Kalenderlist i tre

Gir kalenderen din et minimalistisk design

Vis mer

Elegant gaveinnpakning

Lekker innpakning til veggkalenderen din - fås i 4 formater

Fotokalender slider

Kvadratisk bordkalender

En fotokalender i moderne format

Gå til produkt

Våre fotokalendere

Sett sammen en helt unik kalender med dine egne bilder - enten til deg selv eller som en personlig gave.

Våre mest populære veggkalendere

Utforme bildekalender selv - et helt år fylt med glede

Hvordan ønsker du å bestille din fotokalender?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!

CEWE Fotoverden App

 • Design når som helst og hvor som helst
 • Rask nedlasting av appen
 • Lagre prosjekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoverden fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

Design online

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter

Oversikt over alle papirkvaliteter

Velg mellom fire forskjellige papirtyper
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Standard digitaltrykk Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten standard digitaltrykk med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk hgv kalender Høyglanspapir Strålende farger, flott glans

Høyglans digitaltrykk med 250 g/m² får fargene på bildene dine til å lyse og beskytter med en høykvalitets UV-lakkering.

Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk premium matt cewe kalender Premium matt digitaltrykk Fine farger og elegant preg

Med Premium matt digitaltrykk får bildene dine et ubestrøket, litt grovt naturpapir på 260 g/m² med myke farger og kontraster.

Fotopapir cewe kalender Fotopapir cewe kalender Fotopapir Levende farger, høy glans

Fotopapiret på 230 g/m² som er fremkalt med sølvhalogenid-metoden, gir svært mange detaljer og god dybdeskarphet.

Personlige fotokalendere med bildene dine

Hos oss er det enkelt å lage en personlig fotokalender med bildene dine, og heller ikke spesielt tidkrevende.

Fordeler ved en personlig almanakk

Er du i tvil om du vil lage en kalender selv? Hvis du planlegger å lage en bildekalender men enda ikke har bestemt deg, kan du lese her om masse fordeler ved å lage en fotokalender:

 • En bildekalender er den mest personlige almanakken du kan få. Da kan du nemlig velge ut de mest personlige bildene til hver kalendermåned og få glede av å se på bildet hver dag hele måneden
 • Du kan designe din egen almanakk enten som kalenderbok, veggkalender, bordkalender eller f.eks. planleggingskalender. Du kan også skrive navnedagen din i bildekalenderen, så du får en navnedag-kalender
 • Du lager selv kalenderen din akkurat som du har lyst til ut fra bilder og designmal, og du kan derfor ikke finne en mer personlig kalender i Norge for nettopp deg
 • En personlig almanakk er gaven besteforeldrene blir aller mest glade for. Da fylles kalenderen med bilder av barnebarna selvfølgelig. Ta masse bilder i løpet av året av barna i Norges fine fjell – her kan du virkelig se årstidene skifte fra vårens spede, lyse farger til sommerens grønne farger og modne blåbær. Til sensommerens multer og høstens gul-røde vakre farger. Og til slutt må du ha kalenderbilder fra snøen når dere er på hytta om vinteren. Da har du garantert laget en både norsk og personlig almanakk!

Rabattkode til min personlige almanakk

Vil du ikke gå glipp av rabattkoder til din personlige almanakk med bilder? Da må du melde deg på nyhetsbrevet vårt, hvor vi sender ut aktuelle rabattkoder. Du kan lese mer om hvordan du lager en personlig almanakk med rabatt på siden vår om tilbud.

Lag din egen fotokalender 2021/2022 helt enkelt

Det er enkelt og tar ikke lang tid å lage en personlig kalender med dine egne bilder hos oss: 1. Velg de formatet som passer til deg og ditt behov. 2. Klikk på knappen "Design her". 3. Lag en designerkalender (med en av våre mange design) eller en standardkalender (med en tom layout). 4. Velg startmåneden og startåret. 5. Last opp og sett inn dine bilder. Du kan også skrive en tekst. 6. Klikk på "Legg i varekurv" når du er fornøyd med ditt design. 7. Opprett en profil/Logg inn og gjennomfør din bestilling. 8. Du mottar din ordre i løpet av 7-12 hverdager.

Når du kjøper en kalender i vanlige butikker har du ikke muligheten til selv å velge startmåneden og startåret. Når du lager en fotokalender hos oss bestemmer du selv hvilken måned og hvilket år den skal starte, og dermed kan den starte når det passer deg. Da slipper du å få en kalender som inneholder måneder som allerede har passert.

Kalender for 2022

Du kan naturligvis også velge å lage en helt ny kalender for hele 2022, og f.eks. gi den i julegave. Det er alltid en suksess hos besteforeldre, eller andre nære familemedlemmer.

En bildekalender er gaven til en du er glad i

En fotokalender er den perfekte gaveidé til en du er glad i. Ikke nok med at du fritt kan velge startmåneden og startåret på din kalender, men med dine beste bilder blir det også en veldig personlig gave. Det er en gave mottakeren kan bruke og hygge seg med et helt år fremover.

Hvis du ønsker å samle flere av dine bilder i et album, kan du enkelt lage en personlig fotobok med dine egne bilder og tekster. CEWE FOTOBØKER er også den perfekte fotogave!

Er du på utkikk etter en billig fotokalender?

Hos Cewe.no legger vi først og fremst vekt på å produsere kalendere med bilder trykt i den aller høyeste kvaliteten, snarere enn å presse prisen ned så lavt som mulig. Likevel starter prisene på våre bildekalendere på kun 44 kr.

Det er en årskalender med bilder som er vår aller billigste, mens veggkalendere med et stort bilde for hver måned, starter ved 345 kr. Du kan alltids besøke hjemmesiden vår, og se alle de forskjellige typene, samt se mer om prisene.

Vil du være helt sikker på at du er oppdatert på alle de aktuelle tilbudene på kalendere og andre fotoprodukter? Abonner på nyhetsbrevet vårt, og motta rabattkoder hver gang vi sender de ut.

Inspirasjon – velg ut bilder til fotokalenderen

Det er veldig individuelt hvilke kriterier man har for fotoutvelgelsen. Noen mennesker går for nydelige landskapsbilder, så naturen kan pryde veggen hele året. Andre går for øyeblikksbilder fra sosiale situasjoner som bursdager, barnas lek og familiemiddagen rundt den rødrutede duken på ferien. Dette er selvfølgelig avhengig av en rekke faktorer, som din personlige smak og hvem kalenderen er til.

Lager du en bildekalender til foreldrene dine av barnebarna, velger mange ofte et bilde av det barnet som har bursdag den måneden det gjelder. Går du sammen med dine søsken om en felleskalender av alle barnebarna, er dette også en god måte å fordele bildene av hvert barn likt. Da kan de øvrige månedene være fellesbilder av barnebarn og besteforeldre, og f.eks. et bilde av hvert søskenpar. Da burde alle være glade.

Få mer inspirasjon til hvordan du lager en ukekalender, en hjemmelaget kalender eller en evighetskalender.

Bilder til kalenderen din måned for måned

Opplagte idéer når du skal velge bilder til din personlige almanakk og gå gjennom året fotografisk:

Januar – Barna på akebrett i snøen eller et skibilde fra bakken i Østerrike Februar – Fastelavnsutkledde barn eller en soloppgang over trærne med frost Mars – Barna med luer og votter i hagen eller de første krokusene i hagebedet April – Familien på gåtur i skogen eller flotte påskeliljer Mai – De første måltidene på terrassen i vårsolen eller det blomstrende kirsebærtreet i hagen Juni – Kanskje den første strandturen eller et naturbilde med full blomstring Juli – Flotte bilder fra sommerferien: familien på sykkeltur eller et vakkert fjellbilde fra Alpene August – Barna som bygger sandslott på stranden eller norsk idyll med nydelige kornåkrer September – Sensommerbilder og isspising på havnen eller septemberhimmelen når den er aller mest blå Oktober – Barna som samler kastanjer og bygger dyr eller skogen i vakre høstfarger November – Opplagt til innendørsbilder fra hyggestunder eller et bilde av tente stearinlys i vinduet Desember – Barna som pynter juletreet, eller hva med et bilde av granskogen dekket med snø?

Forside – Glem ikke å velge ut et yndlingsbilde til forsiden på kalenderen. Gjerne med alle barna på når du lager din egen kalender

Lag fotokalendere i forskjellige størrelser

Hos CEWE har vi et stort utvalg av kalendere, både når det gjelder design, layout og størrelser. Velg stilen som passer best til deg eller de personene som skal ha kalenderen. Mange velger en veggkalender, så du kan henge den opp. Det er ofte både flottest og mest praktisk hjemme. Men vil du ha en personlig kalender på arbeidspulten, er en bordkalender opplagt.

En bilde-veggkalender fra CEWE kan fås i A5, A4, A3 og A2, samt formatene Kvadratisk og XXL. Kvadratisk har i cm målene: ca. 30,5 cm x 30,5 cm Mens XXL har målene: ca. 32 cm x 62,5 cm

Er du i tvil om målene på ”A-formatene”? De er som følger:

A5: 14,8 cm x 21 cm A4: 29,7 cm x 21 cm A3: 42 cm x 29,7 cm A2: 59,4 cm x 42 cm

Finn den riktige kalenderen til julen 2021

Er det i år du vil skjemme bort deg selv eller noen av vennene dine eller familie med en personlig julekalender? Da kan du vurdere å lage en sjokoladejulekalender med et av dine egne bilder på forsiden. Du kan lage en kalender med kinder til barna dine eller en godteri-julekalender hvor du selv kjøper og fyller oppi akkurat det du vil. Hvis det er til kjæresten din, er en Ferrerokalender perfekt som julekalender til voksne.