CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Litt mer om å lage en fotobok med de beste feriebildene
Feriebilder

Feriebilder i en fotobok

Feriebildene skal selvfølgelig nytes i en fotobok. Her får du våre beste tips til hvordan du lager en helt perfekt feriefotobok med bildene dine.

  • Bla deg gjennom tipsene våre til oppbygning og tema
  • Se hvordan du bygger feriefotoboken opp steg for steg
  • Bruk en av de fine bokmalene til fotoboken din med feriebilder

La deg inspirere til din neste feriefotobok med våre tips og idéer - eller start med en gang.

fra 349.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

4 idéer til fotoboken med feriebilder

Hvordan skal du bygge opp feriefotoboken? Bli inspirert av våre fire konkrete idéer til forskjellige oppbygninger og tema, så du kan lage akkurat den fotoboken som passer til din ferie eller reise

En fotografisk dagbok fra ferien

Du kan bygge opp fotoboken fra ferien som en dagbok, kronologisk dag for dag. Sett inn de beste feriebildene for hver dag sammen med et tekstfelt, hvor du skriver dagens høydepunkter - eller bare dato og steder, hvis du synes bildene taler for seg selv. Men har du vært på en ferie med mye historisk sightseeing eller mange nye steder, er det kanskje morsomt å skrive ned noen av anekdotene, så du også husker dem mange år frem i tid. Finn en template med tekstfelter eller sett dem inn manuelt (ved å klikke på T-en i menylinjen).

Velg ut de vakreste bildene til en "coffee table book"

Velg de flotteste landskapsbildene, de stemningsfulle bybildene eller de fineste portrett- og familiebildene. Sett dem inn i en av våre store fotobøker som f.eks. CEWE FOTOBOK XXL eller XXL panorama. Velg fotopapir og layflat-innbinding, så ligger boken helt flatt også når den er åpen. Dermed kan du ha fotoboken med feriebildene liggende fremme på et lite bord, eller stå åpen på en hylle - Så er det nesten som å ha bildene hengt opp eller stående i en ramme.

Klassisk reisebok

Lag en klassisk reisebok med feriebildene dine kombinert med tekst, hvor du skriver litt om områdets/stedets historie, krydret med egne opplevelser. På denne måten får du en personlig reisebok med feriebilder og alt det du vil huske fra turen. Du bevarer reiseminnene og har samtidig mulighet til å fortelle venner og familie om reisen på en levende og underholdende måte.

Ferien sett i barnehøyde

Har du barn, er det nesten selvsagt å putte alle feriebildene og minnene i en fotobok, så dere sammen kan bla og snakke om feriens opplevelser i tiden etter. Enten høydepunktet har vært å kaste stein i vannet på stranden, spise en stor is, eller kanskje plaske og leke i bassenget, så har dere og barna skapt uvurderlige minner som er koselig å snakke om. Når høsten kommer snikende og hverdagen tar oss igen, kan dere skape kvalitetstid ved å sitte sammen i sofaen og bla gjennom ferie-fotoboken.

Klar til å begynne på en fotobok med feriebildene?

Steg for steg guide til fotobok med feriebilder

Følg stegene under og lag din egen ferie-fotobok! Vi guider deg gjennom alt fra utvelgelse og sortering av feriebildene, til valg av format og bestillingsmåte.

Steg 1: Sorter feriebildene i CEWE myPhotos

Før du går i gang med fotoboken, er det en god idé å sortere bildene. Her er vår tjeneste CEWE myPhotos perfekt, da CEWE myPhotos gjør det enkelt å lage fotobøker. Du unngår problemer med HEIC-format, hvis du har en iPhone, når du overfører bildene. Har du reist med andre på ferien? Så kan du enkelt lage et felles album, hvor hver og en av dere kan legge til bilder fra deres telefoner, så blir alle bildene sortert kronologisk i mappen.