CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Litt mer om å lage en fotobok med de beste feriebildene

Feriebilder i en fotobok

Få våre beste tips til hvordan du lager en helt perfekt fotobok med feriebildene dine

  • Bla deg gjennom tpisene våre til oppbygning og tema
  • Se hvordan du bygger feriefotoboken opp steg for steg
  • Bruk en av de fine bokmalene til fotoboken din med feriebilder

La deg inspirere til din neste feriefotobok med våre tips og idéer - eller start med en gang.

699.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Bruk feriebildene i en fotobok

Du har sikkert mange fine feriebilder og koselige minner liggende på mobilen, PCen eller i skyen. Og akkurat slik som ferien begynner å svinne hen, gjør bildene det også. I stedet bør du bevare og oppleve ferien igjen og igjen! Lag en fotobok med de beste feriebildene dine - Få masse inspirasjon her på siden.

4 idéer til fotoboken med feriebilder

Hvordan skal du bygge opp feriefotoboken? Bli inspirert av våre fire konkrete idéer til forskjellige oppbygninger og tema, så du kan lage akkurat den fotoboken som passer til din ferie eller reise

En fotografisk dagbok fra ferien

Du kan bygge opp fotoboken fra ferien som en dagbok, kronologisk dag for dag. Sett inn de beste feriebildene for hver dag sammen med et tekstfelt, hvor du skriver dagens høydepunkter - eller bare dato og steder, hvis du synes bildene taler for seg selv. Men har du vært på en ferie med mye historisk sightseeing eller mange nye steder, er det kanskje morsomt å skrive ned noen av anekdotene, så du også husker dem mange år frem i tid. Finn en template med tekstfelter eller sett dem inn manuelt (ved å klikke på T-en i menylinjen).

Velg ut de vakreste bildene til en "coffee table book"

Velg de flotteste landskapsbildene, de stemningsfulle bybildene eller de fineste portrett- og familiebildene. Sett dem inn i en av våre store fotobøker som f.eks. CEWE FOTOBOK XXL eller XXL panorama. Velg fotopapir og layflat-innbinding, så ligger boken helt flatt også når den er åpen. Dermed kan du ha fotoboken med feriebildene liggende fremme på et lite bord, eller stå åpen på en hylle - Så er det nesten som å ha bildene hengt opp eller stående i en ramme.

Klassisk reisebok

Lag en klassisk reisebok med feriebildene dine kombinert med tekst, hvor du skriver litt om områdets/stedets historie, krydret med egne opplevelser. På denne måten får du en personlig reisebok med feriebilder og alt det du vil huske fra turen. Du bevarer reiseminnene og har samtidig mulighet til å fortelle venner og familie om reisen på en levende og underholdende måte.

Ferien sett i barnehøyde

Har du barn, er det nesten selvsagt å putte alle feriebildene og minnene i en fotobok, så dere sammen kan bla og snakke om feriens opplevelser i tiden etter. Enten høydepunktet har vært å kaste stein i vannet på stranden, spise en stor is, eller kanskje plaske og leke i bassenget, så har dere og barna skapt uvurderlige minner som er koselig å snakke om. Når høsten kommer snikende og hverdagen tar oss igen, kan dere skape kvalitetstid ved å sitte sammen i sofaen og bla gjennom ferie-fotoboken.

Klar til å begynne på en fotobok med feriebildene?

Steg for steg guide til fotobok med feriebilder

Følg stegene under og lag din egen ferie-fotobok! Vi guider deg gjennom alt fra utvelgelse og sortering av feriebildene, til valg av format og bestillingsmåte.

Sorter feriebildene i CEWE myPhotos

CEWE myPhotos er vår tjeneste (app) for backup og sikker lagring av bilder. Samtidig er det også et perfekt verktøy for å organisere bilder, slik at det blir superenkelt å lage en fotobok. Du unngår problemer med HEIC-format, hvis du har en iPhone, når du overfører bildene. Har du reist med andre på ferien? Så kan du enkelt lage et felles album, hvor hver og en av dere kan legge til bilder fra deres telefoner, så blir alle bildene sortert kronologisk i mappen.

Velg hvordan du vil bestille

Vi har flere måter du kan bestille på. Vi anbefaler fotoprogrammet vårt, som du laster ned på datamaskinen din, siden det gir deg flest maler og designmuligheter. Men du kan også bruke CEWE-appen eller bestille online.

Velg format og papirtype

Vi anbefaler disse størrelsene til feriebildene:

  • CEWE FOTOBOK Stor - Hvis du vil ha god plass til bildene, men uten at den blir alt for stor og tung å sitte med eller ha med i vesken. Dette er en av våre kundefavoritter og et godt allround valg. Kanskje spesielt hvis barna også skal kunne sitte å bla i boken.
  • CEWE FOTOBOK XL (Kvadratisk) eller XXL panorama - Store og flotte formater, som gir feriebildene rikelig med plass, så de virkelig kan komme til sin rett. Spesielt hvis du har tatt flotte landskapsbilder og har sett storslått natur på reisen.

Av papirtyper kan du f.eks. velge digitaltrykk standard, hvor bildene fremstår som i en alminnelig bok. Eller prøv Fotopapir matt, som gir et klassisk bildeuttrykk med layflat-innbinding. Dette er viktig hvis du ønsker å bruke store bilder over to sider og ha boken liggende åpen.

Sett inn bildene dine

Velg CEWE myPhotos som kilde for bilder (hvis det er her du har bildene) og sett dem deretter inn i boken. Har du laget en mappe som inneholder kun de feriebildene du vil ha med i boken, kan du velge å la Designassistenten sette inn bildene dine i et automatisk bokforslag. Du kan alltid justere på forslaget etterpå. Foretrekker du å lage fotoboken selv fra bunnen av, kan du velge en av våre maler og sette inn bilder og tekster i feltene. Eller du kan opprette bilde- og tekstfelter helt fra blanke ark, hvis du foretrekker det.

Bestill

Når du har sett gjennom boken og er fornøyd, gjenstår det bare å velge levering, betale og trykke bestill.

Nyt feriefotoboken din!

Når du mottar fotoboken din med feriebilder, kan du lene deg tilbake og nyte boken - og ferien - i mange år fremover. Uansett om du reiser alene eller har vært på en gruppe- eller familieferie, er det gull verdt å kunne ha noen fysiske minner fra ferien som du kan dele med andre.

Klar til å begynne på en fotobok med feriebildene?

Bruk en bokmal til feriefotoboken

Vi har gjort det enkelt for deg. Når du bruker en bokmal, trenger du bare å sette inn bilder, og vipps så har du en ferdig, lekker bok!