CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag en fotobok med de beste feriebildene deres Feriebilder

Feriebilder

Lag en unik bok med alle de beste ferieopplevelsene

 • Finn frem bildene fra konfirmantens barndom
 • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
 • Gi en konfirmasjonsgave for livet

Få våre tips til konfirmasjonsboken her på siden - eller start med en gang.

fra 89.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, høyglans eller matt
 • Fotopapir blankt, matt eller premium matt

Lag en fotobok med de beste feriebildene deres

Forestill deg at dere akkurat har kommet hjem fra årets sommerferie. Kanskje har dere vært på ferie på hytten, stranden i syden eller hatt en kjempedeilig ferie hjemme. Uansett hvor dere har vært har dere helt sikkert tatt frem digitalkameraet og tatt noen flotte feriebilder.

Desverre ender de digitale bildene ofte opp med å bli liggende på datamaskinen når ferien er over. Bruk i stedet feriebildene deres til å designe et flott og veldig personlig fotoalbum. Dere kan fylle albumet med alle favorittbildene og få et unikt minne fra ferien. Med en CEWE FOTOBOK er det gjort veldig enkelt for deg å samle alle dine beste ferieminner i en ekte bok. Se våre fem beste tips til å lage en flott og sammenhengende reisebok!

Sånn designer og bestiller dere boken med feriebildene deres

Det er enkelt å lage et helt eget, unikt og personlig fotoalbum hos oss:

 1. Last ned bestillingsprogramvaren til datamaskinen.

 2. Velg den boken dere ønsker å designe.

 3. Sett inn de valgte feriebildene deres og skriv eventuelle personlige tekster. Hvis dere ønsker det kan dere benytte dere av programvarens utallige bakgrunner, rammer m.m.

 4. Gjennomfør bestillingen når dere er fornøyde med resultatet deres.

 5. Etter 6-9 hverdager mottar dere et unikt og personlig fotoalbum i posten.

CEWE FOTOBOK fås i mange forskjellige størrelser, innbindinger og papirtyper. På den måten kan dere alltid lage et fotoalbum med ferieminnene deres akkurat i det formatet dere ønsker.

Vi har 100 % fornøydgaranti på CEWE FOTOBØKENE. Om dere ikke skulle være fornøyde med det ferdige resultatet har dere muligheten til å lage en ny bok. På den måten er dere alltid sikre på at deres helt personlige fotoalbum med feriebilder blir best mulig.

Gi ferieminnene i gave

En bok med bilder fra ferien er også en god gaveidé!

Har du/dere vært på ferie med familien? Eller med vennene? Da er det en kjempegod idé å lage en CEWE FOTOBOK med alle de beste bildene fra ferien. Gi boken i gave ved en spesiell anledning, så kan dere se tilbake på de gode opplevelsene sammen.

Dere kan lage et personlig fotoalbum for hver ferie dere har vært på, f.eks. siste skiferie, juleferie eller høstferie. Dere kan også samle bildene fra alle feriene fra det siste året i en årbok og på den måten ha alle feriene samlet på et sted.

Uansett om dere velger å lage en CEWE FOTOBOK til dere selv eller gir den i gave, så er dette et veldig personlig og unikt fotoalbum som garantert vil spre glede i mange år fremover.

Mange muligheter for bruk av bilder

Om dere ikke ønsker å lage et fotoalbum med feriebildene deres, kan dere i stedet designe et eller flere av våre andre fotoprodukter med bildene deres på. Vi har noe for enhver smak! Velg for eksempel en av våre flotte fotokalendere og gjør den personlig med opplevelsene deres, eller ta en titt på en av våre mange fotogaver! Få flere gode idéer til hvordan du kan bruke reiseopplevelsene dine på en personlig måte.