Feriebilder i CEWE FOTOBOK

ferie fotobok

Sett inn bildene deres i en flott og personlig CEWE FOTOBOK og få en unik bok med alle de beste ferieopplevelsene

Dere får:


  • En flott og personlig fotobok med alle ferieminnene.
  • 100 % fornøydgaranti på ferieboken.
  • Det betyr, at hvis dere ikke blir fornøyde med det endelige resultat, så har dere muligheten til at få en helt ny bok, eller kjøpsprisen i retur.
  • Mulighet for å designe fotoboken etter deres egne ønsker med vår gratis, prisbelønnede bestillingsprogramvare.

Læs mere om CEWE FOTOBØGERNE

CEWE FOTOBOK MINI

CEWE FOTOBOK MINI

fra 89,00 kr*
CEWE FOTOBOK LITEN

CEWE FOTOBOK LITEN

fra 79,00 kr*
CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

fra 129,00 kr*
CEWE FOTOBOK KVADRATISK

CEWE FOTOBOK KVADRATISK

fra 159,00 kr*
CEWE FOTOBOK STOR

CEWE FOTOBOK STOR

fra 169,00 kr*
CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL

fra 449,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL

CEWE FOTOBOK XXL

fra 599,00 kr*
FORNØYDGARANTI

FORNØYDGARANTI

 

Lag en fotobok med de beste feriebildene deres

Forestill deg at dere akkurat har kommet hjem fra årets sommerferie. Kanskje har dere vært på ferie på hytten, stranden i syden eller hatt en kjempedeilig ferie hjemme. Uansett hvor dere har vært har dere helt sikkert tatt frem digitalkameraet og tatt noen flotte feriebilder.

Desverre ender de digitale fotografiene ofte opp med å bli liggende på datamaskinen når ferien er over. Bruk i stedet feriebildene deres til å designe et flott og veldig personlig fotoalbum. Dere kan fylle albumet med alle favorittbildene og få et unikt minne fra ferien. Med en CEWE FOTOBOK er det gjort veldig enkelt for deg å samle alle dine beste ferieminner i en ekte bok.

Sånn designer og bestiller dere boken med bildene fra ferien deres

Det er enkelt å lage et helt eget, unikt og personlig fotoalbum hos oss:

1. Last ned bestillingsprogramvaren til datamaskinen.
2. Velg den boken dere ønsker å designe.
3. Sett inn de valgte feriebildene deres og skriv eventuelle personlige tekster. Hvis dere ønsker det kan dere benytte dere av programvarens utallige bakgrunner, rammer m.m.
4. Gjennomfør bestillingen når dere er fornøyde med resultatet deres.
5. Etter 6-9 hverdager mottar dere et unikt og personlig fotoalbum i posten.

CEWE FOTOBOK fås i mange forskjellige størrelser, innbindinger og papirtyper. På den måten kan dere alltid lage et fotoalbum med ferieminnene deres akkurat i det formatet dere ønsker.

Vi har 100 % fornøydgaranti på CEWE FOTOBØKENE. Om dere ikke skulle være fornøyde med det ferdige resultatet har dere muligheten til å lage en ny bok. På den måten er dere alltid sikre på at deres helt personlige fotoalbum med feriebilder blir best mulig.

Gi ferieminnene i gave

En bok med bilder fra ferien er også en god gaveidé!

Har du/dere vært på ferie med familien? Eller med vennene? Da er det en kjempegod idé å lage en CEWE FOTOBOK med alle de beste bildene fra ferien. Gi boken i gave ved en spesiell anledning, så kan dere se tilbake på de gode opplevelsene sammen.

Dere kan lage et personlig fotoalbum for hver ferie dere har vært på, f.eks. siste skiferie, juleferie eller høstferie. Dere kan også samle bildene fra alle feriene fra det siste året i et album og på den måten ha alle feriene samlet på et sted.

Uansett om dere velger å lage en CEWE FOTOBOK til dere selv eller gir den i gave, så er dette et veldig personlig og unikt fotoalbum som garantert vil spre glede i mange år fremover.

Mange muligheter for bruk av bilder

Om dere ikke ønsker å lage et fotoalbum med feriebildene deres, kan dere i stedet designe et eller flere av våre andre fotoprodukter med bildene deres på. Vi har noe for enhver smak! Velg for eksempel en av våre flotte veggkalendere og gjør den personlig med opplevelsene deres, eller ta en titt på en av våre mange fotogaver!

 

Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.