Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotobok: Inspirasjon og tips fra Charlotte Hjørnevik

Charlotte Hjørnevik, som har Instagram-kontoen charlotte.hjornevik, lagde i 2020 en nydelig CEWE FOTOBOK, hvor hun samlet de beste bildeminnene fra året som har vært. I den forbindelse spurte vi henne, om hun ikke kunne tenke seg å dele sine beste tips med oss – og det ville hun gjerne.

I denne artikkelen skal du få se Charlottes flotte fotobok, som du kan la deg inspirere av. Så vil du få Charlottes 5 beste tips som kanskje kan være nyttige når du selv skal gå igang med din egen fotobok.

Tips 1: Ta deg god tid

Sett av godt med tid når du skal lage en fotobok, og kos deg med oppgave, er Charlottes klare oppfordring. Noe av det hun setter spesielt stor pris på når hun designer en CEWE FOTOBOK, er at hun kan lagre fotoprosjektet underveis og komme tilbake til det senere. Vær ute i god tid med årets mest personlige julegave

Tips 2: Miks store bilder og detaljbilder

Charlotte Hjørnevik forteller at hun begynner å tenke på fotoboka allerede når hun tar bildene. Hun syns det er superfint å ha “tema-sider” i fotoboka, hvor hun har med både store bilder og bilder av mindre detaljer.

Tip 3: Bruk tekst i boka

Charlotte og familien har mange gode stunder hvor de blar i fotobøkene sine. Når man bruker både tekst og overskrifter blir det lettere å huske detaljer fra de forskjellige begivenhetene.

Tips 4: Gi favorittbildet god plass

La favorittbildet komme til sin fulle rett ved å gi det en helside i fotoboka.

Tips 5: Eksperimenter med stilarter

Bruk gjerne forskjellige layouts og stilarter, det gjør fotoboka mer spennende.

De beste julegavene er de du lager selv

Mer inspirasjon

Fotograf Leonora Grigat har delt noen av sine beste tips til hvordan å ta gode portrettbilder av barn. Les hennes tips her!