Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julen hos CEWE fra A-Å

Få oversikt over julesesongen hos CEWE med vår kreative oversikt fra A-Å. Her får du både fun facts og masse praktisk info om julen, slik at du enkelt kan lage og bestille årets mest personlige julegaver.

App har vi selvfølgelig! Lag enkelt julegavene dine direkte fra mobilen – når du vil, og hvor du vil. Søk etter ”CEWE” der du laster ned appene dine.

Best i test! År etter år vinner vi tester for våre fototjenester og fotobøker.

CEWE Fotoprogram er stedet hvor du har aller flest designmuligheter og valg til fotogavene dine. Last ned programmet allerede nå!

Designmaler finner du til mange av våre bildeprodukter – de gjør designprosessen enda enklere og raskere og du kan velge mellom mange forskjellige maler.

Europas mest populære fotobok! Vi er stolte av at CEWE FOTOBOK er den mest populære fotoboken i Europa.

Fancy, fin og flott – det uttrykket får fotoboken din når du dekorerer den med effektlakk. På den måten kan du enkelt gi julegaven en eksklusiv og unik look!

Gaver fra hjertet er julekonseptet vårt – fordi dine nærmeste fortjener kun det beste.

Hjemmelagde julegaver er de aller beste! Du har lagt tid, tanker, energi og kjærlighet i å lage fotogaven din, og det kan mottakeren helt sikkert merke.

Instagram er et perfekt sted å følge med på, om du vil ha masse julegaveinspirasjon, delta i konkurranser m.m. – søk etter cewe.no.

Julekalendere, også kjent som adventskalendere, hører til i desember. Lag din egen adventskalender med bilde og gled deg til små overraskelser hver dag frem til jul.

K står for kvalitet! Vi bruker kun materialer av høyeste kvalitet når vi produserer bildeproduktene dine.

Legger du merke til at rød ikke bare er fargen i logoen vår, men også er en gjennomgående farge i vår visuelle kommunikasjon om julen?

Magasinet er fylt med juleinspirasjon. Les det online, eller gled deg til å få det i en fysisk utgave når du mottar ordren din fra oss.

Nyhetsbrevene fra oss gir både inspirasjon, fototips og ideer til personlige julegaver. Meld deg på brevene nå!

Online design av julegavene dine kan du enkelt gjøre direkte på nettsiden vår – der kan du også gå på oppdagelsesferd i vårt store juleunivers.

Produsere klimanøytralt er akkurat det vi gjør! Vi engasjerer oss i bærekraftige løsninger og tar vårt sosiale ansvar seriøst.

Quizer, skrapespill og gavevelgere er noen av alle spillene du kan prøve hos oss i julesesongen. Psst, det er mange gode premier å vinne.

R står for reise. En fotobok er perfekt til å samle alle reisebildene og lage en fin julegave fylt med minner.

Serviceinnstilt kundeservice har vi alltid, og vi gleder oss til å hjelpe deg med spørsmålene dine!

Tilfredse kunder betyr alt for oss! Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti på CEWE-produktet ditt.

Unike julegaver er akkurat det du kan forvente med fotogaver fra CEWE.

Veggbilder er et av våre populære julegaveprodukter. Hva med å gi besteforeldrene et veggbilde av barnebarna til jul?

Webinarer holder vi jevnlig. På våre gratis webinarer får du masse tips, triks og gode råd til hvordan du kan bygge opp din CEWE FOTOBOK. Meld deg på nå!

XMAS kaller vi julesesongen internt på kontoret.

Yearbook er den engelske betegnelsen for årbok – en åpenbar julegaveidé eller fin aktivitet i juleferien!

Zwoosh, det går kjapt når vi skal levere fotogavene dine. Vi har alltid rask levering sånn at du kan få ordren din i hånden innen kort tid!

Ærverdig. Det kan din CEWE FOTOBOK XL bli med et flott personlig etui som omslutter den. Sett kronen på verket med et personlig etui som er laget av kraftig kartong, og som omgir boken på fineste måte. Da blir julegaveopplevelsen enda bedre!

Ønsker er det mange av til jul – overrask en som du er glad i med en helt personlig gave, som mottakeren kanskje ikke visste at var et ønske, men som verdsettes stort.

Åh, vi elsker julen! Faktisk så mye at kontoret er fylt med julepynt allerede fra oktober, og at du får spørsmål om du liker jul på jobbintervju hos oss. Hver fredag har vi jule-dresscode på kontoret, hvor vi møter opp i myke julegensere, julehårpynt og mye mer!

Våre mest populære julegaver

Skal noen av disse gavene under juletreet ditt også? Se våre populære tips til julegaver:

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.