Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Slik fikk Maria sitt drømmebryllup

Maria og Mathias giftet seg i september 2020 og på tross av endrede planer og nasjonale restriksjoner lyktes de i å holde det bryllupet de begge hadde drømt om. Den store dagen har de foreviget i en lekker og personlig fotobok.

Den store dagen i en fotobok

Da Maria og Mathias ble forlovet i november 2019 begynte de straks å planlegge den store dagen. De ville gjerne gifte seg før det var gått et år og de måtte derfor effektivt spikre alle detaljene. Men som vi alle vet ble det snudd opp ned på fjorårets arrangementer og fester. I stedet for å se på det som en hindring, og utsette bryllupet ble de enige om at de likevel ville holde drømmebryllupet og heller justere seg fortløpende etter restriksjoner og veiledninger. Med en god dose optimisme og en skarp sans for planlegging, kunne Maria og Mathias gi hverandre sitt ja med venner og familie til stede. Bildene fra bryllupet, og forberedelsene på forhånd, har de samlet i en nydelig fotobok.

Marias 3 beste tips

Vi ba Maria om hennes 3 beste tips for å lage en fotobok av bryllupsbildene sine.

1. La bildene tale for seg selv: Maria ønsket et rent og flott uttrykk i boken og derfor valgte hun utelukkende å bruke bilder. På den måten kommer bildene til å tale for minnene, helt på egenhånd.

2. Bland bildene: I Marias fotobok vil du finne en god miks av bilder, som gjør boken både personlig og morsom. For Maria var det viktig at den besto av alle de klassiske fotografbildene av henne og den nye ektemannen på forskjellige lokasjoner, ispedd bilder hun har tatt med mobilen og fra en selfiestasjon de hadde satt opp til bryllupsfesten.

3. Husk på de små detaljene: Maria sto for mange selvlagde elementer til den store dagen, bordkort, velkomstskilt og borddekking, for å nevne noe. Derfor var det viktig for henne at de små detaljene også fikk en plass i fotoboken.

Stjel ideen!

Synes du også at Maria og Mathias har laget en nydelig fotobok, er det bare å stjele idéen deres og design din egen fotobok om livets store begivenheter.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.