Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Michelles tips til å lage årbok

Bli klar til å lage din egen årbok for 2021 med 3 nyttige tips

En årbok er den perfekte måten å samle de beste minnene fra året som har vært. Årboken kan man finne fram igjen og igjen, og lager du en årbok hvert år, kan du enkelt reise 5 eller 10 år tilbake i tid og se utviklingen du og familien har vært gjennom.

Selv om pandemien også har satt sitt preg på 2021 har du sikkert ikke tatt færre bilder enn vanlig. Start 2022 med en ny tradisjon og lag en fotobok om 2021 for å gjenoppleve alle begivenhetene. Les videre og finn ut hvordan Michelle Ahrenkilde lagde sin årbok om et helt uforglemmelig år.

Årets minner i en CEWE FOTOBOK

Familien Ahrenkilde hilste for første gang på deres nyfødte sønn i mars 2020. Lillebror Elijas kom til verden og de tre storebrødrene møtte familiens minstemann med store øyne. Instagrammer Michelle Ahrenkilde, som nå er mor til fire gutter, har samlet familiens mange fine opplevelser fra året i en superfin og personlig årbok. Her deler hun sine 3 beste tips til å lage en årbok med oss.

Michelle, som er utdannet blomsterdekoratør, elsker å være kreativ med både blomster og bilder. Hun er glad i å eksperimentere med de forskjellige designmulighetene som finnes i CEWEs fotoprogram. Les videre hvis du også har lyst til å lage en årbok!

Job med din årbok i løpet av året. Se hvordan du gjør det enkelt for deg selv!

Tips 1: Sorter bildene dine i mapper

Før man begynner på selve årboken, synes Michelle det gir et godt overblikk hvis man organiserer alle bildene i mapper. Hvis du samler alle bildene fra januar i én mappe, bilder fra februar i en annen osv. kan man lettere danne seg et overblikk, spesielt hvis du har bilder liggende på forskjellige enheter.

Tips 2: Velg en mal

Med en mal er man raskt i gang med designet av årboken sin. Og som Michelle sier: "Du har fortsatt masse frihet til å slette, flytte rundt eller legge til, men en mal gir deg idéer og er en god starthjelp". Michelle har selv valgt å bruke en av de fine bokmalene som man finner i CEWE FOTOVERDEN. Hun har tatt utgangspunkt i designet ’Moments 2020’, som du finner under kategorien årbok, og som har en kjempefin design, med effektlakk i sølv, på forsiden. Malen har hun selvfølgelig tilpasset så den passer til det antall bilder hun har ønsket per side.

Tips 3: Marker yndlingsbildene dine

Michelles siste tips er å markere de bildene man bare må ha med i årboken sin. Det er de bildene som kan være avgjørende for hvilket format det er lurt å velge til fotoboken. Michelle hadde selv 3 yndlingsbilder som hun gjerne ville bruke på 3 dobbeltsider i fotoboken, derfor bestemte hun seg for at boken måtte ha fotopapir som har lay-flat innbinding. Da kommer disse bildene til sin fulle rett. Vi kaller det layflat-innbinding når bildene dine blir vist på tvers av en dobbeltside. Det er en funksjon ved alle CEWE FOTOBØKER som er laget med papirtypen fotopapir.

Få inspirasjon til å komme i gang med din egen fotobok: Her er fem gode idéer til din årbok!

Din egen årbok for 2021

Med Michelles tips føler du deg forhåpentligvis forbedret til å komme i gang med din egen årbok. Hvis du er klar til å lage årboken for 2021, anbefaler vi at du lager den i vårt fotoprogram. Her finner du masse fine design som passer en årbok godt. Det er også mulig å lage fotoboken online eller via får foto app.

Kos deg med å lage årboken!

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Få 75kr til en CEWE FOTOBOK*
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Inspirasjon og tips
  • Nyheter og produktlanseringer
  • Gode tilbud
* Du mottar verdikoden når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Koden er gyldig 1 gang per kunde og ordre. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Påmelding vellykket
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail.

Trykk på linken i bekreftelsesmailen for å aktivere din påmelding.

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.