Kundeservice
66 82 26 60

Den enkleste måten å få et personlig preg på interiøret er ved hjelp av dine egne bilder. På veggen blir de til fantastiske blikkfang, og lar deg drømme deg bort til øyeblikket bildet ble tatt. Og så er det jo ganske stas å skape sin egen veggkunst, eller hva?

Dekorer hjemmet med minner og opplevelser

Fotograf og influenser Anne Marthe Widvey har laget en helt nydelig bildevegg i stua, og dekorert soverommet med sine egne bilder. I denne artikkelen kan du se resultatet og få noen gode tips dersom du også ønsker å dekorere hjemmet med personlige bilder.

Byttet ut kjøpeplakater med egne bilder

Tidligere var bildeveggen til Anne Marthe fylt opp med «kjøpeplakater». Nå har hun byttet ut disse med bilder hun har tatt selv, og alle bildene er fra en minnerik ferietur hun hadde med kjæresten sin. Og vi kan vel alle være enige om at resultatet er virkelig fint!

4 tips for å lage en flott bildevegg

  1. Velg gjerne ut bilder i forskjellige utsnitt for å gjøre bildeveggen enda mer spennende og dynamisk: Nærbilder av detaljer, store oversiktsbilder og portretter.
  2. Finn gjerne et tema: Det kan f.eks. være en farge som går igjen i bildene, bilder fra en ferietur, eller bilder i forskjellige utsnitt fra favorittstedet ditt.
  3. Å bruke bilder som harmonerer med fargene i det øvrige interiøret skaper en fin helhet.
  4. Pass på å ha noenlunde lik avstand mellom bildene.

Energigivende bilder på soverommet

På soverommet har Anne Marthe Widvey valgt å dekorere veggen med to romantiske bilder fra naturen. De skaper et rolig og behagelig blikkfang – perfekt for hjemmets trygge havn. Du velger selvsagt helt selv hvilke bilder du vil bruke, men et godt tips er å velge noen som skaper ro og harmoni. Bilder fra naturen, som hav, fjell og planteriket, er perfekte motiv for soverommet.

Kom i gang med din egen veggkunst

Hos oss finner du et stort utvalg materialer og formater, slik at du kan lage flotte veggbilder til hjemmet. Våre Premium forstørrelser er perfekt for deg som allerede har rammer, og som ønsker å bytte ut bildene. Dersom du også trenger rammer, kan du også velge å bestille forstørrelsene dine med dette – eller du kan gå for våre andre flotte materialer som fotolerret, alu-plate eller galleritrykk.

Se hele vårt store utvalg veggbilder her