Konfirmasjon > Morsdag

Morsdagsgave

Foldekort

Foldekort

fra 21,00 kr*
Design online både foto og personlig tekst på ytter- og innersiden.
Velg mellom forskjellige papirkvaliteter.
Ta vare på dine erindringer fra morsdag
fra 0,79 kr*
Uansett om det er standard- eller luksuskvalitet:
Vi fremkaller dine bilder på den beste kvalitet.
Ta vare på dine erindringer fra morsdag.
Velegnet året rundt

Familiekalender

fra 169,00 kr*
Vår familiekalender trykket i høy kvalitet,
med sine flerspaltede kolonner og variabel startmåned,
er det optimale grunnlag for din planlegging.

Fotolerret

fra 169,00 kr*
Ekte lerret trykket og montert på en stabile treramme:
På denne måten omdanner dine beste bilder
ditt hjem til et lite galleri.
Kjære lesere,

Som mor til to barn
er morsdag for meg et
spesielt høydepunkt på året.
Enhver mor eller bestemor gleder seg over
oppmerksomheten de får på denne dagen.
Våre kreative produkt- og
lag-selv-ideer kan du se under.

Personlig liker jeg veldig godt bildelottoet.

Mitt tips: Brug tegninger eller små kjærlighetserklæringer. Det vil være et nydelig alternativ.La deg inspirere!

Med vennlig hilsen fra Sandra Klusman, CEWE fotoredaktør

Flott og bløt: Fotopute
fra 329,00 kr*
Flott og bløt:
Ditt yndlingsmotiv blir trykket
på begge sider av puten.

Fås i 5 forskjellige størrelser

Glassfoto
fra 229,00 kr*
Et 19 mm tykt stykke glasskunst
med dybdevirkning.

Velg mellom to størrelser.

Et hjerte med spesielt innhold

Krystall fotohjerte

299,00 kr*
For spesielle bilder:
Med en spesiell lasermetode overføres
ditt motiv på krystallglasset.
Et flott kunstverk ut av flere bilder

Fotolerret som collage

fra 169,00 kr*
Ved bruk av våre maler, kan du på null komma niks lage
et fotolerret som collage med dine beste bilder.
Vårt Tips: Bruk malte selvportretter.
Dette vil gjøre din collage enda mer kreativ!
Mal til lag-selv-blomster

Lag-selv-blomster

Selvom de ikke lukter, er det likevel sjarmerende: Lag unike blomster til mor ut av farget papir, muffinsformer og personlige bilder. De kan så limes på et stykke kartong eller på andet materiale etter eget valg.

Fotohjerter

Barn synes det er gøy
å lage personlige gaver selv.
For eksempel små bilder i hjerteform
opphengt på grener. Det er fin dekorasjon.

Bildelotto

149,00 kr*
50 kort med dine 25 yndlingsbilder,
tegninger eller små tekstbeskjeder:
Nyt det på en hyggelig ettermiddag.

Morsdagsgave – se idéer til morsdagen her


Leter du etter en gave til morsdagen? Da har du kommet til riktig sted! Her hos CEWE kan du lage vakre og personlige fotogaver, og du kan også finne andre morsomme og sprø idéer til morsdagsgave. Les videre og se hva vi har å tilby.


Idéer til morsdagsgave


I mange familier får mamma en flott bukett blomster eller litt lekker sjokolade til morsdagen. Og hvem setter ikke pris på en vakker bukett til stua og noe søtt å kose seg med?

Men kunne det ikke også være fint å overraske henne med noe hun ikke pleier å få? Tenk hvis du kunne finne en perfekt gave som hun vil sette pris på i mange år fremover. Det vil nok gjerne de fleste, men hva skal man finne på? Det kan godt være litt vanskelig å få den gode idéen til morsdagen som ikke er lik den hun fikk i fjor. Og året før det igjen.

Få inspirasjon og gode idéer til morsdagsgaver på denne siden. Du kan blant annet lese litt om våre flotte CEWE FOTOBØKER og andre av idéene våre til morsdagsgaver, som fotokalendere og skreddersydde veggbilder som du selv designer med utgangspunkt i dine egne bilder.


Lag en CEWE FOTOBOK til morsdagen


Mamma er den beste i verden for alle barn. Derfor har hun fortjent den mest perfekte gave! Lag en fotobok med tekst til moren din, som viser henne hvor mye du setter pris på at hun alltid er der for deg. Fotoboken trykkes i kjempegod kvalitet og fargene er vakre og strålende. Designet står du for, så fotoboken blir i den stilen du vil ha. En fotobok med bilder av mor og barn er en fin og personlig gave, og den vil gi både et smil og kanskje også en liten tåre i øyekroken til enhver mor.


Morsdagen i bilder


Vis hvor mye moren din betyr for deg i bilder. Vi har mange forskjellige produkter du kan lage med dine egne bilder, så gaven til morsdagen blir personlig og noe helt spesielt. Lag for eksempel en søt og stemningsfull kalender med dine egne bilder trykt direkte på sidene. Det kunne være en planleggingskalender, som fås i mange forskjellige utgaver. Med en kalender får moren din et godt overblikk over avtaler og arrangementer samtidig som hun får noen flotte bilder av dere sammen, av barnebarna og av hva du ellers har av gode og stemningsfulle bilder.

Kanskje det også kunne vært en idé å lage en personlig veggdekorasjon som morsdagsgave? Trenger hun noe nytt på veggene hjemme? Er du litt lei av å se på tomrommet over sofaen hennes eller den tomme veggen i gangen? Lag et nydelig bilde hun kan henge på veggen. Ta et fint bilde av hele familien, og lag en stemningsfull veggdekorasjon. Du kan bruke et bilde du tar for anledningen, ett du allerede har, eller du kan gå en tur og ta et flott naturbilde. I fotoprogrammet vårt kan du lage alt fra svart-hvitt-veggbilder til fotocollager. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned fotoprogrammet og laste opp bildet ditt. Da er du klar til å leke med design, farger og pynt for å lage den beste morsdagsgaven.

Du kan også helt enkelt fremkalle bilder. Sett dem i en flott ramme og gi det til mamma i morsdagsgave i stedet for den vanlige esken med sjokolade. Bruk for eksempel et par blinkskudd av barna eller av deg og mamma sammen i et spesielt øyeblikk hvis du har det.


Morsdag


Der er alltid en anledning for å fortelle dem vi er glad i hvor mye de betyr for oss. Men morsdagen er noe helt spesielt for både barn og mødre i alle aldre.

Tradisjonen med å hylle moren sin stammer fra USA, og er over 100 år gammel. Dagen feires i mange forskjellige land rundt omkring i verden og faller på litt forskjellige tidspunkter. I Norge er morsdagen alltid den andre søndagen i februar. Tradisjonen tro har blomsterhandlerne det travelt denne dagen, siden en vakker bukett nesten alltid har vært brukt som den perfekte morsdagsgaven.

Men blomster visner, så gi heller moren din et varig minne om deres gode stunder sammen. En fotobok kan hun kikke i når som helst, og dere kan også sammen kose dere med å se bilder, mimre og tale om de morsomme og koselige episodene og begivenhetene dere har bilder av.


Husk også gaven til pappa


Pappa skal da ikke glemmes, så husk også å fortelle faren din hvor mye du setter pris på ham når det er hans tur til å bli feiret. Farsdagen er den andre søndagen i november. Vi har også mange gode gaveidéer til farsdagen, som for eksempel musematter med bilde av de små på, krus med bilde med et foto av hele familien på eller en lekker fotonøkkelring.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.