Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotogaveesker

Send esken som en koselig hilsen eller ta den med som vertinnegave.

Fotogaveesker med personlige bilder

En unik gaveidé

Design din egen fotogaveeske

Med de fine fotogaveeskene kan du kombinere en gave med to av dine beste bilder. Gaveeskene designes med ett bilde på fremsiden, og ett bilde på innsiden, som gir litt ekstra wow-effekt når esken åpnes.

Du kan velge mellom den klassiske gaveesken med 16 biter Ferrerosjokolade, eller gå mer kreativt til verks med fyll-selv-esken.

Av kjærlighet til miljøet

Fordi vi er opptatt av bæredyktighet, er innsiden av fotogaveesken laget av 100% biologisk nedbrytbare materialer.

Personlige gaveesker, fylt med sjokolade eller fyll-selv

En fotogaveeske er den perfekte gave til valentinsdagen, til påskeferien eller som vertinnegave.

Gaver fra hjertet

Er du også litt lei av å handle gaver rett fra ønskelista? Det kan jo fort bli litt upersonlig... Sliter du samtidig med at de gode gaveidéene uteblir? De som treffer midt i hjertet til bursdagsbarnet eller konfirmanten? Det krever jo dessverre en viss innsats og kreativitet. Skulle du kanskje ønske at det var lettere å finne på personlige gaver som kan overraske mottakeren og gi glede lenge? Du kan senke skuldrene, du har kommet til rett sted!

Hos CEWE er vi eksperter på gaver fra hjertet, hjemmesiden vår bugner av dem! Ta bare en titt på våre fotobøker, fotokalendere og veggbilder. Det som gjør våre fotogaver så personlige er jo at du selv velger ut bildene som skal brukes i eller på fotoproduktet ditt, så du kan selv bestemme om den skal være morsom, søt, fin eller kjærlig. Uansett hva du går for er vi trygge på at gaven vil gi glede til mottakeren, når de kan gjenoppleve morsomme eller fine, store eller små øyeblikk dere har til felles.

Hva kan du bruke en gaveeske til?

Det fine med fotogaver fra CEWE er at det finnes så mange forskjellige produkter i forskjellige prisklasser og som passer til enhver anledning - forresten er det jo aldri en dårlig idé å gi en gave, anledning eller ei. Gaveesken fra CEWE passer perfekt til alle anledninger, og faller bestandig i god jord hos både store og små. Eller vil du kanskje bare gi en du er glad i en ekstra fin helg? Da kan du gi bort en eske sjokolade, eller noe du velger selv, og stase til esken med bilder fra noen gode opplevelser dere har delt!

Det er lite som gleder mer enn en uventet gave, og når den kommer fra hjertet og er basert på bilder som betyr noe for den som skal få den, vil den ikke bare gi glede her og nå, men også i mange år fremover. Hvis du kanskje ikke er den største romantikeren eller om du bare ser etter en enkel måte å vise følelsene dine på, gi en fotogaveeske som et uttrykk for din kjærlighet til den du gir esken til.

Gaveesker med dine egne bilder

En gaveeske med dine egne bilder er en helt unik gave. Du kjenner sikkert til gaveeskene fra Kicks eller Fredrik & Louisa, fylt med parfyme, kremer og sminke fra velkjente merker. Eskene er ofte dyre og vil glede de fleste mottakere, men hvor er den personlige touch'en? Tenk deg hvis gaveesken du fikk var produsert med bilder fra en god opplevelse du har delt med en god venninne eller med mamma? En slik personlig gave er laget kun for deg og vekker genuine følelser.

Med våre fine gaveesker velger du to av dine favorittbilder, gjerne av et minne dere deler eller personen som skal få esken. Det ene bildet kommer på forsiden av esken, og det andre på innsiden av lokket, så får mottakeren noe flott å hvile øynene på både når esken er lukket, og når den står åpen. I tillegg til bildene rommer gaveesken en søt sjokolade-overraskelse, eller har plass til en gave du selv har kjøpt eller laget.

To forskjellige gaveesker

Du kan velge mellom to forskjellige gaveesker med forskjellig innhold:

  • Gaveeske med sjokolader fra Ferrero: Gaveesken til den voksne som setter pris på en liten sjokoladebit til kaffen. Denne esken er fylt med tre forskjellige Ferrero-sjokolader, blant annet den gullpakkede favoritten Ferrero Rocher. Mottakeren kan nyte i alt 18 biter sjokolade, mens de koser seg med bilder på en silkematt overflate. Denne sjokoladeesken er perfekt til valentinsdagen eller som en gave til mormor.

  • Fyll-selv-gaveeske: Gaveesken for deg som selv vil bestemme innholdet. Det er, faktisk, ikke alltid sjokolade treffer midt i blinken, eller kanskje har du allerede kjøpt en annen gave, og mangler prikken over i-en? Med en fyll-selv-gaveeske får du fortsatt bilder på inn- og utsiden og det er et stort rom til en gave du velger selv, så lenge den holder seg innenfor størrelsen på et A4-ark. Det gjør også gaveesken perfekt for en liten tass som ikke bør druknes i godsaker, eller en som ikke tåler det. Og så har vi hørt at det finnes noen som faktisk ikke liker sjokolade, men vi har ikke fått bekreftet den informasjonen ennå.

Du designer og bestiller gaveesken på våre nettsider, bare trykk på den typen gaveeske du ønsker, og deretter ‘på nett’.

Bæredyktig gaveeske

Fikk vi nevnt at innmaten i esken er 100% biologisk nedbrytbar? Hos CEWE er vi opptatt av bæredyktighet, og produksjonen vår er klimanøytral. Gaveesken har fått FSC®-sertifisering fordi vi lager innsatsen i resirkulert materiale, så du kan kjøpe og gi den bort i gave med god samvittighet.

Hvis du vil gi esken enda lenger levetid kan du gjenbruke bildene ved å klippe dem ut når eska er tømt. Bildene kan du sette i ramme og henge på veggen. Tenker du å fremkalle bilder og er interessert i å gjøre det på en bæredyktig måte kan du ta en titt på vår bilde på naturpapir.

Valentinsgave til ham og henne

Vis din kjæreste, partner, kone eller mann hvor mye de betyr for deg ved å gi dem en gaveeske i valentinsgave! Hvis dere har vært sammen lenge kan du bruke et bilde fra den første tida deres på den ene siden av esken, og et helt nylig bilde på den andre. Det er utrolig fint, og tidvis ganske morsomt, å se hvordan dere har forandret og utviklet dere sammen! Hvis kjærligheten deres er helt ny har du sikkert en hel haug flotte bilder av din utkårede som passer perfekt på gaveesken. Den personlige gaveesken med bilder egner seg godt til alle som elsker å feire kjærligheten på valentinsdagen. Trenger du litt mer inspirasjon til valentinsdagen, kan du ta en titt her og får noen gode idéer til personlige valentinsgaver.

Perfekte anledninger til å gi en gaveeske

Det er ingen som ikke vil sette pris på å få en gaveeske med nøye utvalgte bilder og en søt gave inni. Mamma, pappa, kjæresten, venninnen, besteforeldrene, onkelen, grandtanta og søskenbarnet på Gjøvik vil syns det er en super gave å få! Du trenger bare et par gode bilder for å sette i gang!

Vi mener også bestemt at det knapt finnes en anledning hvor det ikke passer å gi en gaveeske, fordi du setter stemninga med bildene du bruker! Vi kommer nå likevel med noen forslag til spesielt gode anledninger:

  • Valentinsdag: Er du i et forhold ønsker dere kanskje markere kjærligheten dere deler på valentinsdagen. Avslutt en dag i kjærlighetens tegn full av roser, kinobesøk, restaurantmiddag og spaserturer hånd-i-hånd, med et glass vin på sofaen og en fotogaveeske med bilder av de mest romantiske øyeblikkene i historien deres. Prikken over i-en blir den lekre sjokoladen, eller den omtenksomme, personlige og kjærlige gaven du selv har plukket ut, som ligger inni esken.

  • Morsdag og farsdag: Vis mamma og pappa hvor mye de betyr for deg, med en unik gaveeske. Velg ut noen fine bilder av mamma og deg sammen og du har truffet blink med en personlig morsdagsgave. Pappa skal ikke snytes for gave på farsdagen, finn dine to yndlingsbilder av deg og faren din og vis ham at du er glad i ham med en personlig gave.

  • Bursdag: Har du et nært forestående jubileum i familien eller venneflokken? Uansett alder vil en gaveeske med herlige bilder og en overraskelse inni bli tatt godt imot. For hvis man ikke skal gjøres stas på når man har bursdag, når passer det ellers? En fotogaveeske er den perfekte bursdagsgave til den som har alt.

  • Påske: Vil du gi et litt annerledes påskeegg i år? Prøv en personlig gaveeske med bilder på og sjokolade inni, og se hvordan det faller i smak. Vi gjetter på at den vil ha litt lengre levetid enn det vanlige egget som bare blir spist opp og glemt like etterpå, når påska er over.

  • Jul: Selv om flesteparten av oss får i oss nok godsaker i løpet av jula, så kan det jo hende en fotogaveeske fylt med sjokolade kan holde inn i det nye året også? Det er jo tross alt ikke bare en konfekteske, det er også gode minner fra en spesiell opplevelse eller noe(n) som betyr mye for mottakeren. Gi gaveesken til en bestemor som en personlig julegave og besøk henne på nyåret for å hjelpe henne med innholdet, når julematen er sunket og hverdagen har meldt sin ankomst.

Gaveesken er den perfekte vertinnegave

Dropp den vanlige blomsterbuketten som vertinnegave, den som har blitt gitt utallige ganger før og ikke krever noe kreativitet eller omtanke. Bestill heller en gaveeske fra CEWE og bruk morsomme eller fine bilder av vertinnen, eller verten, kanskje fra noe dere har opplevd sammen? Det er en gave som gjør inntrykk, og som man ikke ser så ofte! Og for den som holder en middag med en million ting å holde styr på er det mye mer praktisk og, å få noe som ikke må snittes, vannes og arrangeres. Velger du en gaveeske med sjokolader kan den slitne verten få nyte en rolig stund og en liten premiering for et vel gjennomført arrangement, når gjestene har gått og roen har senket seg.

God fornøyelse med å designe - og ikke minst å gi – din personlige gaveeske!