CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Veggbilder Veggbilder hexxas Veggbilder hexxas Veggbilder

hexxas

Vis frem dine favorittbilder på en kreativ måte

 • Et moderne kunstverk med sekskantede elementer
 • På hard skumplate i to forskjellige størrelser
 • Kombiner og forny som du selv ønsker
 • Populært til reise- og familiebilder
fra 199.00 kr *

Pris pr/stk ved bestilling på 10 hexxas eller over.

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

 • 18 x 15,6 cm
 • 27 x 23,4 cm

Materiale:

 • Trykekt direkte på fem millimeter tykk hard skumplate
 • Trykk med syv farger

Produktfilm

Finn ut mer våre hexxas!

Bli kreativ med hexxas

Utform dine personlige hexxas som du kan sette sammen som du vil!
Cewe veggbilder hexxas produktegenskaper størrelser Cewe veggbilder hexxas produktegenskaper størrelser Oversikt over alle formatene

Arranger et bilde ut fra flere elementer eller kombiner forskjellige hexxas i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm i en kreativ komposisjon.

Cewe veggbilder hexxas produktegenskaper veggoppheng Cewe veggbilder hexxas produktegenskaper veggoppheng Veggoppheng og plassering

Med Y-stykket og magnetopphenget kan du når som helst sette sammen og utvide dine personlige fotofliser til et helhetlig kunstverk.

Cewe veggbilder hexxas produktegenskaper hardskum Cewe veggbilder hexxas produktegenskaper hardskum hexxas på skumplate

Hard skumplate er et materiale av høy kvalitet til en god pris. Materialet er hvitt, stabilt, lett og har en lang levetid. Bildet trykkes direkte på skumplaten med UV-print og i syv forskjellige farger. Overflaten er matt og gir bildet en flott, elegant finish.

Hexxas – stilige og lekre sekskantede bilder

Lag dine nye bilder til veggen i annerledes stilige formater og materialer – Lag hexxas! Skap et blikkfang utover det vanlige med yndlingsmotivene dine. Les her om CEWEs flotte, sekskantede veggbilder, som du kan lage med dine egne motiver på.

hexxas trykket på hard skumplate i to størrelser

Når du lager hexxas-bilder, blir motivet ditt trykket som en bilde på skumplate. Her kan du være sikker på å få et stabilt og holdbart materiale som presenterer bildet ditt på fineste vis. Hexxas-bildet ditt vil få et matt utseende som også er refleksjonsfritt, så du kan henge det hvor som helst i boligen.

Du kan også velge mellom 2 størrelser på dine Hexxas: 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm. Kombiner de 2 størrelsene og gi veggene dine liv og variasjon.

I tillegg til å kombinere de 2 størrelsene, kan du også kombinere materialene, hvis du skal lage en fotocollage eller en flerdelt veggdekorasjon<. Det kan du blant annet gjøre ved å blande dine hexxas med bilder på lerret eller på bilde på aluminiumsplate. Dermed skaper du enda mer dynamikk i dekorasjonen din og gir den et spennende utseende.

Slik kan du bruke dine hexxas

I flere år har heksagoner vært fremme i moderne i boliginnredning, men det har som oftest vært i form av små opphengte hyller eller bokhyller utformet som heksagoner.

Nå kan geometrien for alvor komme inn i boligen din i form av våre stilige hexxas med dine egne bilder trykket på.

Det som er så bra med heksagonenes geometriske form, er at du kan fortsette i det uendelige med å ’bygge ut’ og legge til nye heksagoner til veggen din. Det er fordi formen deres gjør at de passer perfekt inn i hverandre, som du også kan se på for eksempel bikuber, som også består av rekker med sekskanter, som passer helt perfekt inn i hverandre.

I tillegg til fra naturens verden kjenner du også de sekskantede elementene hvis du hekler eller syr tepper eller babyballer i stoff. Her bruker man også prinsippet med å sette flere heksagoner, eller sekskanter, sammen.

Dette kan overføres direkte til vår hexxas, som gjør seg veldig bra med flere satt sammen til en samlet veggdekorasjon. Lag en flott og personlig fotovegg, her gir vi deg litt inspirasjon:

 • Sett dine hexxas i en lang rekke, eventuelt litt fra hverandre
 • Lag en sirkel med dine hexxas. Den blir jo ikke helt rund, men de kantete bildene i en form som ligner en sirkel gir en god kontrast
 • Lag en blomst med én stor hexxas i midten og mindre strålende ut fra den
 • ’Bygg’ både bortover og opp-/nedover, og utvid hexxas-dekorasjonen din når du har lyst

Lag geometrisk fotokunst med hexxas-bilder

Geometriske figurer og elementer er alltid moderne i boliginnredningen, og ved å få trykket bildene dine som geometriske figurer, kan du virkelig understreke din personlige stil og tone.

Dette er en helt ny og kreativ måte å tenke veggpynt på! Med det fleksible opphenget kan du skifte ut og bytte rundt på heksagonene dine akkurat så mye og så ofte som det passer deg. Sett dem i diverse geometriske mønstre og former og lag dermed en dynamisk og personlig fotokunst til hjemmets vegger.

Veggdekorasjonen din med hexxas kan du sette sammen på et utall av måter, den kan utvides nærmest i det uendelige. Det følger med et supersmart oppheng med magnet, så du også enkelt kan flytte om på heksagonene dine hvis du har lyst til å om-arrangere bildene dine og eventuelt ha dem sittende i en annen rekkefølge.

Er du fornøyd med ditt CEWE veggbilde?

Det håper vi veldig at du er. Skulle det motsatte være tilfellet, er det bare å kontakte kundeservicen vår, så hjelper de deg med å finne en løsning. Du har nemlig 100 % fornøydgaranti når du kjøper CEWE veggbilder.

God fornøyelse!