Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Tekstiler

Design førsteklasses tekstiler med bildene dine. Stilig, personlig og høy kvalitet!

Til produktoversikt

Hvordan ønsker du å bestille din fotogave?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE app

 • Lett adgang til mobilbilder
 • Velg mellom våre mest populære fotogaver
 • Bestill raskt og enkelt, når og hvor du vil
Vi anbefaler

Design fotogaver online

 • Finn dine favoritter blant alle fotogaver
 • Lag ditt eget design, f.eks. på puslespill
 • Jobb med fotogavene fra forskjellige enheter

CEWE Fotoprogram

Dine bilder på tekstiler

Trykk på klær

Her hos CEWE.no kan du lage flere forskjellige slags trykk på klær. Du kan få trykket ditt eget bilde på T-skjorter og forklær eller lage handlenett og puter med bilder for bare å nevne et par stykker. Det er en gøy og kreativ måte å bruke bildene sine på, og det er ideelle gaveidéer. I stedet for å fremkalle bildene dine eller å sette dem inn i en fotobok, kan du lage søte og kreative stofftrykk. Les her og se om ikke det også er noe for deg.

Trykk på klær DIY style

Det stofftrykket du kan lage her hos oss med dine egne bilder er ikke som det du selv lagde med barnehagen for noen år siden… Det er fortsatt trykk på klær DIY, men på en helt annen måte.

Du kan lage forskjellige typer trykk på klær. En fotogave som alltid faller i god jord er en lekker pute med bilde, som du kan lage her i forskjellige størrelser og formater. Da kan du både lage en flott pute med ditt eget bilde til sofaen eller en lekker pute med et bilde av hele familien til barnerommet. Det kan også være en god gave med en deilig myk pute til det lille barnet med et bilde på av moren og faren hans. Her kan du se 3 av våre veldig populære stoffprodukter:

 1. Hjertepute med fyll er opplagt å gi i valentinsgave eller kjærestegave. Vis kjærligheten din med en koselig hjerteformet klemmepute med et fint bilde av dere to trykket på.

 2. T-skjorte med trykk er en evig klassiker innen tekstiltrykk. Du kan få laget T-skjorter med bilder av hva som helst du har et bilde av.

 3. Forkle med bilde. Forklær trenger ikke være kjedelige, og kjøkkentjenesten kan fort bli festlig med et lekkert forkle med et flott eller morsomt bilde og en gøyal tekst trykket på.

Du kan faktisk lage fotogaver til hele familien hvis du er litt kreativ og har noen kule eller morsomme bilder. Her kan du se en liste over gaveidéer til alle familiemedlemmer som du kan lage som trykk på klær, eller andre fotoprodukter hvor du kan bruke dine egne bilder.

 • Gave til mamma: Et fint handlenett med bilde av hele familien
 • Gave til din bedre halvdel: Han skal da ha et lekkert kokkeforkle til når han lager mat til hele familien! Forklærne våre er laget i tykk og lekker bomull og trykket på tekstilet er i en flott og holdbar kvalitet. Finn et fint bilde av deg selv eller av ham i en morsom situasjon og legg eventuelt til et par morsomme ord. Så er gaven til ham i hus!
 • Bursdagsgave til en stor jente: Hun kan få et premium handlenett med et bilde av venninnen eller yndlingsponnien
 • Dåpsgave: Den lille nye kan få en søt og myk bamse som har en T-skjorte på med bilde. Det kan være et bilde av den lille selv eller av mamma og pappa. En veldig søt gave som vil bli verdsatt både mens barnet er lite, men også når han blir større.

Sånn får du bildet ditt trykket på klær og de andre fotoproduktene våre I stedet for å overføre trykket til tekstil som etter hvert er en litt gammeldags måte å lage trykk på tekstil, lager du rett og slett bare alt på nettet.

 • Finn produktet du gjerne vil lage
 • Last opp bildet du gjerne vil ha trykket på T-skjorta, puta eller hva du ellers vil lage
 • Rett til og bruk eventuelt de mange mulighetene for å leke med farger, designs og clip arts

Så enkelt er det!

Bestill trykk på tekstil her

Du kan bestille alt på nettet, så enklere kan det faktisk ikke bli. Du kan lage alt hjemme fra sofaen når det passer deg, og produktet ditt kommer med posten. Det er hele 3 forskjellige måter å bestille fotoproduktene våre på; her på hjemmesiden vår, via foto-appen vår eller i vårt gratis fotoprogram.

God fornøyelse!