Mobildeksler

Vårt store produktsortiment

Deksler til mobil

Et helt nytt univers med deksler til over 200 smarttelefoner

Hardcover

HARDCOVER

Robust deksel som gir god beskyttelse til mange forskjellige smarttelefonmodeller (blant annet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
279,00 kr*
Silikondeksel

SILIKONDEKSEL

Fleksibelt deksel som holder lenge. Silikonet garanterer dessuten at mobilen din ligger enda sikrere i hånden. Fås til over 200 smarttelefonmodeller.
279,00 kr*
Smarttelefon luksusdeksel

SMARTTELEFON LUKSUSDEKSEL

Vårt luksusdeksel til smarttelefon beskytter mobilen din på en unik og stilfull måte. Dekslet er laget så det passer til flere smarttelefonstørrelser, samtidig som kunststoffet sikrer at telefonen holder seg på plass i dekslet.
fra 339,00 kr*
Lædercover

LÆRDEKSEL

Beskyttende og enestående med fin struktur. Design ditt individuelle smarttelefondeksel, som består av lærfibre og fin ull, med et av yndlingsbildene dine.
279,00 kr*
Toughcover

TOUGHCOVER

Kombinerer det beste fra luksusdekselet og silikondekselet. Toughcoveret gir optimal beskyttelse mod støt og riper. Fås til utvalgte smarttelefon-modeller
369,00 kr*
Træcover

TREDEKSEL

Bildet ditt trykt på tre kombinert med et spesielt stabilt kunststoffdeksel. Tredekslet er både stilfullt og praktisk på samme tid.
279,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheter og sikker beskyttelse til smarttelefonen din!
339,00 kr*
Sideflip-etui

SIDEFLIP-ETUI

Få lavet et sideflip-etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
399,00 kr*
Downflip-etui

DOWNFLIP-ETUI

Etui i kvalitetskunstlæder med praktisk ”downflip”-funktion og magnetisk lukning. Dit foto trykkes i høj kvalitet og med ridsefast tryk. Fås til mere end 160 modeller.
339,00 kr*
Tre slim cover

TRE SLIM COVER

Naturlig utseende til smarttelefonen din! Dette spesielt lette og robuste dekslet av tre beskytter smarttelefonen din. Det er både praktisk og elegant på samme tid.
449,00 kr*

Hos CEWE.no kan du superenkelt designe et helt eget, flott og individuelt deksel, hvor du bruker et eget bilde. Dekselet beskytter telefonen på en personlig og unik måte.

Kjempestort utvalg på mobildeksler til mobil

Hos CEWE.no kan du velge mellom ni forskjellige typer deksler, både luksusdeksler, mobilfordraler (hva er fordraler?, og deksler til iPad®. Felles for dekseltypene er at de alle kan designes med ett eller flere av dine private bilder.

Alt etter hvilket type deksel du velger, så fås modellen i opp til 200 forskjellige telefonmerker. Derfor finnes det helt sikkert også et deksel etter din smak som passer til den telefon du har.

Enkelt å designe og bestille

Våre deksler er enkle å designe med bilder som du selv velger. Det skjer med fem enkle trinn:

  • 1. Velg et deksel og klikk på ”Utform her”
  • 2. Velg ditt mobilmerke og ”godkjenn”
  • 3. Last opp og tilføy ett eller flere bilder i venstre side av programmet. En smiley vurderer om bildet er i god nok kvalitet til å bli printet
  • 4. Sjekk dekselet med preview-funksjonen og klikk på ”Legg i varekurv”, når du er fornøyd
  • 5. Gjennomfør din bestilling.
  • 6. Når du er tilfreds med udseendet, tryk på ”Læg i varekurv”

Du mottar ditt nye deksel innen 6-11 hverdager.

Stort utvalg av fotoprodukter

Er du på utkikk etter en anden type gave? Da kan du ta en kikk på hele vår kategori om fotogaver. Utenom deksler til mobil og iPad, så kan du for eksempel lage et fotopuslespill. Vårt puslespill fås med alt fra 112 til 1500 brikker, så det er noe til alle aldre. Vår fotogavekategori byr også på kjøleskapsmagneter og klistremerker, og du kan til og med lage en flott fotokopp til kaffen din. Ta en kikk på kategorien for å få inspirasjon til din neste fotogave.

Når du har spørsmål

Kontakt vårt kundeservice dersom du har spørsmål omkring bestilling av dekselet vårt, eller til andre av fotoproduktene. De kan besvare spørsmålene dine, hjelpe med bestilling og mye mer. Vårt kundeserviceteam kan kontaktes på hverdager, bortsett fra helligdager, via mail på support@CEWE.no
Riktig god fornøyelse

Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.