Fotokalender > Avtalekalender

Planleggingskalender

Terminkalender
FAMILIEKALENDER A4

FAMILIEKALENDER A4

Den eksklusive familiekalenderen med spalter, gir deg det optimale grunnlag for en god planlegging.

fra 169,00 kr*
FAMILIEKALENDER A3

FAMILIEKALENDER A3

Denne er ideell for å ha kontroll over hele familien. Det som er spesielt med A3-formatet, er at det tilbyr masse plass til bilder av de du er glad i.

fra 249,00 kr*
TOSIDET VEGGKALENDER A3

TOSIDET VEGGKALENDER A3

Familiekalenderen i kvalitetsprint er den ideelle muligheten til å få overblikk over avtaler og hendelser for alle medlemmene i familien, på samme tid.

fra 199,00 kr*
TOSIDET VEGGKALENDER A2

TOSIDET VEGGKALENDER A2

Ideel til å skape oversikt over flere personer.

fra 289,00 kr*
Tremånederskalender i A3-format

Tremånederskalender i A3-format

Med en tremånederskalender får du overblikk over 3 måneder på en kalenderside. Du kan velge mellom utallige layouter og designer, sånn at du får en kalender som fremhever bildene dine på beste vis.

fra 249,00 kr*
TREMÅNEDERSKALENDER A2

TREMÅNEDERSKALENDER A2

En alletiders hjelper i hverdagen. Din individuelle tremånederskalender med personlige bilder og fint design vekker garantert oppmerksomhet.

fra 289,00 kr*
STUDIEKALENDER A5

STUDIEKALENDER A5

Det praktiske A5-format gir deg overblikk over uken på hver dobbeltside. På denne måten kan du både holde styr på skolen og fritiden.

fra 219,00 kr*
SPIRALKALENDER A5

SPIRALKALENDER A5

En fin spiralkalender med helt personlige minner, blir et blikkfang i A5-format.

fra 219,00 kr*
BURSDAGSKALENDER

BURSDAGSKALENDER

Med masse plass til notater minner denne kalenderen deg om alle de viktigste bursdager, jubileer og andre merkedager. Utform din favoritt ut i fra tallrike stilarter.

fra 109,00 kr*
BURSDAGSKALENDER STOR

BURSDAGSKALENDER STOR

Med vår store bursdagskalender vises yndlingsbildene dine på silkematt digitaltrykk og stilfullt design på hver eneste side. Utform her
209,00 kr*
BURSDAGSKALENDER A3

BURSDAGSKALENDER A3

Gjør din hverdag mer fargerik: i en håndvending kan du designe en dekorativ bursdagskalender i høy kvalitet - helt etter din egen smak!
fra 199,00 kr*
BURSDAGSKALENDER A2

BURSDAGSKALENDER A2

Gjør din hverdag mer fargerik: i en håndvending kan du designe en dekorativ bursdagskalender i høy kvalitet - helt etter din egen smak!
fra 289,00 kr*

En planleggingskalender med bildene dine på


Har du også mange avtaler å huske på? Kanskje er du i tillegg sjefen for familien? For veldig mange mennesker er det viktig å planlegge aktiviteter og avtaler slik at man får så mye ut av tiden sin som mulig. Lag en personlig planleggingskalender med dine egne bilder trykt direkte på sidene, slik at du alltid får et godt overblikk over alt det du skal. Da blir det litt morsommere å ha det travelt.


Planleggingskalendere til ethvert behov


En god fotokalender er den ideelle følgesvend året rundt. Lav din egen fotokalender og hold øje med dine aftaler samtidig med, at du nyder dine yndlingsmotiver. Du kan bestille mange forskellige slags kalendere hos os, se et udpluk her:

Den ideelle følgesvennen året rundt, er en god fotokalender. Lag en egen fotokalender og hold et øye med avtalene dine samtidig som du nyter favorittmotivene dine. Du kan bestille mange forskjellige slags kalendere hos oss, se et utvalg her:Lag planleggingskalenderen din online


Fellesnevneren for alle våre flotte planleggingskalendere er at de blir trykt i det designet du har valgt, og med dine egne bilder som blir trykt direkte på sidene. Dessuten har du mulighet til å velge hvilken måned og år kalenderen skal starte med. Dermed kan du bestille en kalender når som helst på året, uten at du ender opp med en kalender hvor noen av månedene allerede har gått.

Du kan lage og bestille en planleggingskalender gjennom det gratis fotoprogrammet vårt, som du kan laste ned her eller du kan lage kalenderen direkte på hjemmesiden vår.


Lag en egen kalender til planlegging av årets store og små begivenheter


Det er mange ting vi skal huske på til både arbeidet og privaten. Husker du at du skal på det kurset i tre dager neste måned? Eller at Tante Grete har jubileum i mai? Det er jo også alle de løse avtalene, slik som en time til tannlegen, eller til ørelegen med barna, foreldremøter, styremøter og personalmøter. Med en helt egen, spesialdesignet planleggingskalender får du et raskt overblikk over hverdagen, og med alle de forskjellige formatene vi tilbyr er det garantert en som passer deg og dine behov.


100 % fornøydgaranti på CEWE kalender


Med fornøydgarantien vi tilbyr, er du alltid sikret et produkt som du er fornøyd med. Mottar du et produkt du ikke er helt fornøyd med, så har du mulighet for å få gjenprodusert ordren din eller få kjøpsprisen i retur. Les mer om vår fornøydgaranti.

Har du spørsmål til bestilling av planleggingskalenderen, fornøydgarantien, eller noe annet så er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservicen vår. De kan kontaktes på tlf: 66 82 26 60 eller via mail: support@cewe.no.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.