Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Avtalekalender

Finn din favoritt blant de forskjellige kalenderne.

Til produktoversikt

Avtalekalender til veggen

Slik skaper du mer oversikt i hverdagen

Planleggingskalender til bordet

Velg den som passer til din smak og ditt behov

Planleggingskalender når du er på farten

Den praktiske kalenderen i A5-format

Oversikt over alle papirkvaliteter

Fra digitaltrykk til fotopapir: velg mellom fire papirtyper
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Standard digitaltrykk Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten standard digitaltrykk med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Digitaltrykk hgv kalender Digitaltrykk hgv kalender Høyglanspapir Strålende farger, flott glans

Høyglans digitaltrykk med 250 g/m² får fargene på bildene dine til å lyse og beskytter med en høykvalitets UV-lakkering.

Digitaltrykk premium matt cewe kalender Digitaltrykk premium matt cewe kalender Premium matt digitaltrykk Fine farger og elegant preg

Med Premium matt digitaltrykk får bildene dine et ubestrøket, litt grovt naturpapir på 260 g/m² med myke farger og kontraster.

Fotopapir cewe kalender Fotopapir cewe kalender Fotopapir Levende farger, høy glans

Fotopapiret på 230 g/m² som er fremkalt med sølvhalogenid-metoden, gir svært mange detaljer og god dybdeskarphet.

Hvordan ønsker du å bestille din avtalekalender?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!
Vi anbefaler

CEWE Fotoverden fotoprogram

  • Mange designmuligheter
  • Enkel installasjon på din PC eller Mac
  • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

CEWE Fotoverden App

  • Design når som helst og hvor som helst
  • Rask nedlasting av appen
  • Lagre prosjekter i appen

Nettleser

  • Rask og enkel bestilling
  • Ingen installasjon nødvendig
  • Virker på alle enheter

En avtalekalender med bildene dine på

Har du også mange avtaler å huske på? Kanskje er du i tillegg sjefen for familien? For veldig mange mennesker er det viktig å planlegge aktiviteter og avtaler slik at man får så mye ut av tiden sin som mulig. Lag en personlig planleggingskalender med dine egne bilder trykt direkte på sidene, slik at du alltid får et godt overblikk over alt det du skal. Da blir det litt morsommere å ha det travelt.

Avtalekalendere til ethvert behov

En god fotokalender er den ideelle følgesvend året rundt. Lav din egen fotokalender og hold øje med dine aftaler samtidig med, at du nyder dine yndlingsmotiver. Du kan bestille mange forskellige slags kalendere hos os, se et udpluk her:

Den ideelle følgesvennen året rundt, er en god fotokalender. Lag en egen fotokalender og hold et øye med avtalene dine samtidig som du nyter favorittmotivene dine. Du kan bestille mange forskjellige slags kalendere hos oss, se et utvalg her:

Lag avtalekalenderen din online

Fellesnevneren for alle våre flotte planleggingskalendere er at de blir trykt i det designet du har valgt, og med dine egne bilder som blir trykt direkte på sidene. Dessuten har du mulighet til å velge hvilken måned og år kalenderen skal starte med. Dermed kan du bestille en kalender når som helst på året, uten at du ender opp med en kalender hvor noen av månedene allerede har gått.

Du kan lage og bestille en planleggingskalender gjennom det gratis fotoprogrammet vårt, som du kan laste ned her eller du kan lage kalenderen direkte på hjemmesiden vår.

Lag en egen kalender til planlegging av årets store og små begivenheter

Det er mange ting vi skal huske på til både arbeidet og privaten. Husker du at du skal på det kurset i tre dager neste måned? Eller at Tante Grete har jubileum i mai? Det er jo også alle de løse avtalene, slik som en time til tannlegen, eller til ørelegen med barna, foreldremøter, styremøter og personalmøter. Med en helt egen, spesialdesignet planleggingskalender får du et raskt overblikk over hverdagen, og med alle de forskjellige formatene vi tilbyr er det garantert en som passer deg og dine behov.

100 % fornøydgaranti på CEWE kalender

Med fornøydgarantien vi tilbyr, er du alltid sikret et produkt som du er fornøyd med. Mottar du et produkt du ikke er helt fornøyd med, så har du mulighet for å få gjenprodusert ordren din eller få kjøpsprisen i retur. Les mer om vår fornøydgaranti.

Har du spørsmål til bestilling av planleggingskalenderen, fornøydgarantien, eller noe annet så er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservicen vår. De kan kontaktes på tlf eller via mail.