Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fremkall engangskamera og film

Surfer du også på retro-bølgen med engangskamera eller analog film? Da kan du få fremkalt bildene dine hos CEWE. Du får også digitale versjoner av bildene dine - bruk disse til kreative og fine bildeprodukter for å nyte minnene best mulig!
Fremkall engangskamera og film

Slik fremkaller du engangskamera hos CEWE

Ta med deg engangskamera eller filmene til din nærmeste CEWE Japan Photo-butikk, så hjelper vi deg. Bor du ikke i nærheten av en butikk, kan du sende det inn til oss på postordre:

CEWE Japan Photo Postordre

Slimeveien 6B

1275 Oslo

Leveringstiden er ca. 4 uker. Send filmene eller engangskameraet trygt, f.eks. i en boblekonvolutt. Husk å legge ved ditt navn, adresse og telefonnummer. Du får faktura i posten sammen med bildene dine.

Finn nærmeste butikk

Bevar bildene på den beste måten

Når bruker man engangskameraer?

I dag har jo de fleste en telefon som tar veldig gode bilder, derfor er det ikke lenger så vanlig å ta bilder med engangskamera. Men det hender allikevel for eksempel til visse spesielle anledninger at det ligger et engangskamera ved hvert bord. Dermed sier verten eller vertsparet at de håper det vil bli tatt masse bilder av festlighetene, som man kan glede seg over senere. Disse festlige begivenhetene kan for eksempel være:

  • Brylluper. Hvis det er én spesiell anledning det blir tatt mange bilder, er det nok i bryllup. Det blir tatt bryllupsbilder både under forberedelsene, fra utdrikningslag til når den kommende bruden prøver brudekjoler med venninnene, og når menyen prøvesmakes. Det tas bilder ved den kirkelige høytideligheten og når brudeparet kommer ut av kirken. Dessuten knipses det løs under middagen, når det holdes taler og når brudeparet skal opp på stolene og kysse. Og så er det jo ofte også en lang og festlig fest, som kan vare hele natten.
  • Konfirmasjon. I konfirmasjoner er det også rik anledning til å ta bilder. Kanskje nåtidens konfirmanter ikke kjenner så mye til engangskameraer, men de vil nok synes det er en morsom idé hvis det ligger engangskameraer på bordene.
  • Babyshower. Det blir mer og mer populært å ha babyshower i Norge, hvor den kommende moren feires av venninner og familie. Og det er da også en koselig tradisjon med en liten fest hvor det gis gaver til den lille nykommeren som er på vei, og man koser seg med snakk og god mat. Hvis man ber gjestene pent om å legge vekk telefonene og i stedet ta bilder med engangskameraer man har kjøpt for anledningen, blir det nok tatt godt imot.

En av de største fordelene ved å bruke engangskameraer er at alle gjestene til festen fortsatt kan ta masse bilder uten å ta fram telefonen. For de fleste vil nok gjerne at gjestene legger bort telefonen når de er invitert til fest.

Fremkall bilder fra engangskameraet hos CEWE Japan Photo

Når du har brukt engangskameraet ditt, skal bildene derfra fremkalles, og det kan du gjøre i våre CEWE Japan Photo-butikker. Har du ikke muligheten å dra til en butikk, kan du også sende i posten.

Her putter du hele engangskameraet i en god konvolutt sammen med opplysninger om ditt navn, adresse og telefonnummer. Så blir filmen sendt til fremkalling, og du vil få melding når bildene dine er klare til henting.

Hva kan man bruke bildene fra engangskameraet til?

Du kan for eksempel sette dem i glass og ramme til pynt i hjemmet. Da kan du nyte de gode minnene hver gang du kaster et blikk på bildene. Du kan også lage en CEWE FOTOBOK med bildene. Det krever bare at du skanner dem inn så de ligger elektronisk, så kan du lage hele boken direkte på hjemmesiden vår. Google har f.eks. laget en fotoskannings-app.

Fremkall også digitale bilder

Både hos CEWE og hos våre CEWE fotopartnere kan du selvfølgelig også fremkalle digitalbildene dine. Fremkall bilder direkte på hjemmesiden vår eller hos våre CEWE fotopartnere.

Lag plakater, veggdekorasjoner og fotogaver med bildene dine

Husk at du alltid kan skanne de analoge bildene dine og bilder fra engangskameraer. Det gjøres raskt og enkelt med telefonen din. Når du har bildene elektronisk, kan du laste dem opp på hjemmesiden vår. Da har du nøyaktig de samme mulighetene med dem som med digitalbilder.

Nå kan du for eksempel lage flotte og morsomme fotogaver til hele familien, plakater med ditt eget bilde i mange størrelser og kvaliteter, samt mange andre veggdekorasjoner som f.eks. en fotocollage eller bilder i svart-hvitt til veggen. Alt sammen med dine egne blinkskudd.