Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Fotokalender slider Fotokalender slider

Kalenderbok med egne bilder

Kombiner de beste bildene med huskelister, avtaler eller dagboksnotatene dine

Til produktoversikt

Kalenderbok for 2024 med egne bilder

Hold styr på avtaler og lekser med en kalenderbok for 2024 og se på dine favorittbilder hver dag. Velg mellom våre mange forskjellige design eller lag helt selv. Du kan selv sette startmåned og lage en bok fra midten av 2023 til 2024.

Hvordan ønsker du å bestille din fotokalender?

Se hva forskjellen er mellom å bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

 • Alle funksjoner og designmuligheter
 • Mulighet for å legge til trelist og gaveinnpakning
 • Velg mellom alle våre design og tilpass evt. farger
Vi anbefaler

CEWE app

 • Lett adgang til mobilbilder
 • Bestill raskt og enkelt, når og hvor du vil
 • Velg mellom våre mest populære formater

Design fotokalender online

 • Finn din favoritt blant alle våre kalendere
 • Mulighet for at legge til trelist og gaveinnpakning
 • Jobb på fotokalenderen din fra forskjellige enheter

Lag en helt personlig kalenderbok med dine egne bilder

Med en kalenderbok med dine egne bilder på har du alltid noen koselige minner å se på når du skriver avtaler inn i kalenderen. Lag en fotokalender 2024 i et praktisk A5-format som passer perfekt i vesken eller skolesekken.

Personlig kalenderbok til planlegging

Har du begynt på studier, skal du snart på skolebenken eller er du bare en aktiv person med mange avtaler? Da må du ha god oversikt over alle tingene du skal, så du ikke glemmer noe i farten. Det er en veldig god idé å skrive inn avtaler og arrangementer, møter, bursdager osv. i en personlig kalender, eller å plotte dem inn i kalenderen på telefonen din. Den siste muligheten med telefonen er det etter hvert veldig mange som benytter seg av, og det er veldig lurt. Særlig fordi telefonen nok er den tingen vi alle oftest har tilgjengelig. Men ærlig talt… Det kan godt være det er kjempesmart med en elektronisk kalender, men det er altså ikke noe som slår en old school kalenderbok! Se her hvorfor du bare er nødt til å ha en.

Hva skal jeg med en kalenderbok?

For det første er denne kalenderboken i en veldig praktisk størrelse, nemlig A5. Den passer ned i enhver veske, selv din lille stilige, og den er samtidig ikke så liten at man ikke kan se hva som står. For det andre er det nok plass til å skrive hva du skal huske, både på studiet eller jobben og i fritiden. Dessuten er denne kalenderboken superlekker, da den er designet av deg og med dine egne, fine bilder av venner og familie trykket på forsiden og baksiden samt på flere sider inne i kalenderen.

Den klassiske Mayland-kalenderen eller en kalenderbok du har designet selv

Mayland-kalenderboken kjenner nok alle til - den er pålitelig og god som den alltid har vært. Men hvis du gjerne vil ha en lekker og unik kalender du har designet selv, må du lage en fotokalender 2024 fra CEWE.

Få mer tid med en god kalenderbok!

Det høres nesten for godt ut til å være sant, eller? Men sannheten er at jo større overblikk du har over de tingene du skal, jo bedre overblikk har du også over når du ikke skal noe. Og det er vel nesten som å få litt mer tid, sant?

Hvordan lager du en A5 kalenderbok med dine egne bilder?

Lag din A5 kalenderbok for 2024 online. Da kan du lage den akkurat når det passer deg. Slik gjør du det:

 • Finn først bildene du vil ha trykket på de 28 bildesidene i kalenderen samt på forsiden og baksiden. Lagre bildene i en mappe, så de er enkle å finne når du skal sette dem inn i kalenderen
 • Velg nå den typen kalender du vil lage. Det er noe for enhver smak innen studiekalendere, og du kan også lage forskjellige typer planleggingskalendere samt bordkalendere og veggkalendere.
 • Design selv hele kalenderboken din eller velg en av designmalene. Trekk inn bilder, legg til farge, rammer, tekst, pynt osv.
 • Legg kalenderboken din i handlekurven og velg hvilken av de mange typene frakt du foretrekker.
 • Bestill!

Husk at du selv kan bestemme startmåned på fotokalenderen/ kalenderboken din. Dermed kan du lage en kalenderbok som begynner på hvilket som helst tidspunkt av året. Dessuten er det også en perfekt gaveidé hvor du ikke trenger å ta hensyn til når på året mottageren har bursdag.

Nå er du klar til å motta din helt egen, personlig designede A5 kalenderbok med dine egne bilder trykket på omslaget og på de 28 sidene inne i selve kalenderen. Dermed har du både et godt redskap til å planlegge tiden din, men du har også en slags minifotobok, da det er 28 sider i kalenderboken hvor dine egne beste bilder er trykket på. Du vil garantert bli kjempeglad for den!

Se også våre andre kalendere

Hvis du liker å være kreativ med de fine bildene dine, har du rik mulighet for det her hos CEWE. Du kan lage de alltid populære fotobøkene, eller du kan fremkalle bilder på forskjellige måter. Du kan for eksempel lage bildeforstørrelser, plakater og fotogaver samt mye mye mer, alle med dine egne beste familiebilder og bilder av venner og bekjente.

God fornøyelse!