CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Foto og postkort anledningskort
Foto og postkort anledningskort

Personlige postkort

Vis dine kjære at du tenker på dem: Send et postkort du selv har designet med dine egne bilder.

 • Tre papirkvaliteter
 • Fargede konvolutter
 • Effektlakk
fra 129.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Formater:

 • Postkort: 14,8 x 10,5 cm
 • Postkort XL: 21 x 10,5 cm

Materiale og trykk:

 • Kraftig papp med laminering
 • Trykk på begge sider

Innhold:

Sett med 10 stk.

Oversikt over alle postkort

Velg det ønskede formatet

Vi sender disse enkeltkortene for deg

Velg mellom 2 varianter!

Personlige postkort

Kortet til alle anledninger

Postkort med dine egne bilder

Lag selv personlige postkort med dine egne bilder trykket på. Det er så koselig både å skrive og motta postkort. De fleste av oss sender postkort når vi er på ferie, og det er en veldig fin og koselig tradisjon vi vil holde fast i, selv om mange postkort sendes elektronisk i dag. Derfor er det noe spesielt ved å tømme postkassen og få øye på et blankt, fargestrålende postkort med en koselig hilsen.

Men... Noen ganger kan vi ikke finne et motiv vi liker i stativet med postkort. Det er de vanlige apene med solbriller og medlemmer av kongefamilien, men hvis man gjerne vil sende et personlig postkort med et spesielt bilde på, kanskje til og med med et av ens egne bilder, kan man det? Ja, det kan du her hos CEWE. Design selv postkortene dine og last opp ditt eget bilde. Voilá, så har du et postkort med det perfekte motivet, klart til å skrive en personlig hilsen på.

Foruten å bruke feriebildene dine på et postkort, finnes det mange bildeprodukter du kan gjøre personlige med dine flotte, unike bilder. Bruk reiseopplevelsene dine på alt fra puslespill og krus med bilde til fotokalendere.

Lag postkortet ditt på nettet

Lag dine personlige postkort på nettet direkte på hjemmesiden vår. Sånn gjør du det:

 • Klikk på Utform her
 • Velg kategori i menyen til venstre og velg eventuelt en designmal
 • Last opp bildet ditt og legg til eventuell tekst. Dette er det enkleste hvis du skal sende den samme hilsenen til mange. Ellers kan du også lage et postkort uten tekst og skrive det for hånd når du mottar det
 • Legg i handlekurven og bestill

Du kan også lage dine egne kort med bilder. Skal du holde en stor fest som bryllup eller konfirmasjon, kan du lage dine bryllupsinvitasjoner eller konfirmasjonsinnbydelser raskt og enkelt hos CEWE.

Send postkort til bursdager og andre merkedager

Har du en god venninne som snart har bursdag, og som bor langt borte? Hvis dere ikke har mulighet for å sees, kan du sende henne et postkort istedenfor den vanlige tekstmeldingen. Det er mer personlig å få et kort, og hvis du lager et flott, søtt eller morsomt postkort med et bilde du har av dere to eller et annet fint minne dere deler, vil hun virkelig bli glad og overrasket.

Du trenger faktisk ikke en spesiell anledning for å sende et postkort. Når er det ikke koselig å motta en hilsen fra en man er glad i? Har du vært på en spesiell begivenhet, for eksempel bryllup, hvor du har tatt et fint bilde til bryllupsalbumet, eller har du morsomme bilder fra et utdrikningslag, kan du bestille et sett postkort med det fineste eller morsomste bildet derfra. Send kortet med et 'Takk for sist' eller en annen hilsen for å vise at du hadde det fint i selskapet og festen. Hvem blir ikke glad for det?

Du kan også lage postkort med flere bilder. Når du designer postkort i fotoprogrammet vårt, kan du velge om du vil lage 10 like postkort eller 10 forskjellige. Du laster bare opp det eller de bildene du vil ha trykket på postkortet og bestiller.

Se også vår foto app til postkort samt mange andre av de spennende fotoproduktene våre. Med appen kan du lage postkort uansett hvor du er.

Hvilke bilder kan du bruke på postkortene dine?

Postkort du selv har designet med dine egne bilder kan bli små kunstverk som fortjener å henges opp. Du kan nærmest velge fritt fra alle hyller når du skal velge hvilket bilde som skal være på kortet ditt. Se gjennom bildene dine på telefonen eller på kameraet ditt og velg et spesielt motiv som betyr noe for mottakeren av kortet. Du kan også gå ut og ta bilder i byen, gå ut i naturen eller ta bilder av deg selv, familien eller venninnene alt etter hvem som skal ha kortet og i hvilken anledning. Dessuten kan du velge mellom to størrelser postkort, vanlig og XL.

Bruk postkortene dine med personlige bilder til invitasjoner til bursdagsfeiring eller andre spesielle begivenheter, eller bare til en spesiell hilsen til en du er glad i.

God fornøyelse!