Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Få inspirasjon til veggpynten din

Har du gått tom for idéer til boliginnredningen? Men synes du samtidig at det burde skje noe nytt? Her hos CEWE kan du lage veggpynt enten med dine egne bilder eller med bilder fra motivgalleriet vårt.

Utsmykk veggene dine med flotte motiver

Du kjenner oss kanskje fra CEWE FOTOBOKEN, hvor du kan lage din egen fotobok på nettet. Kanskje vet du også at vi i tillegg tilbyr mange andre fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder. Men visste du at vi har et stort fotogalleri med massevis av motiver du fritt kan bruke til å lage din egen veggpynt? Det har vi, og det er inndelt i kategorier, så det er enkelt å navigere i.

Se her hvor enkelt det er

Det er enkelt og greit å lage din egen veggpynt med motiver fra galleriet vårt. Alt skjer på nettet, så du kan lage det hjemme i fred og ro. Se her hvordan du gjør det:

  • Klikk på ’Gå til motivgalleri’ her på siden
  • Velg kategori og deretter motiv
  • Velg hvilket materiale du vil ha bildet ditt trykket på
  • Velg format
  • Se produktet ditt i forhåndsvisningsfunksjonen for å sikre deg at alt er som det skal være.
  • Ferdiggjør bestillingen din og gled deg til å motta en ny, vakker veggdekorasjon i høy kvalitet.

Bildet ditt blir levert til deg eller til nærmeste posthus innen 4-8 hverdager.

Lag svart-hvitt-bilder, naturbilder og mange andre typer veggdekorasjoner

Velg mellom over 20 forskjellige kategorier av flotte og stemningsfulle motiver til veggdekorasjonen din. Motivet er utgangspunktet ditt, og når du først har valgt bildet som skal få pryde veggene dine, kan du tilpasse det så det blir en personlig og unik pynt av veggene dine.

Hvis du laster ned vårt gratis fotoprogram, kan du med dine egne bilder få et hav av muligheter for å lage personlig kunst til veggene. I programmet har du har blant annet følgende muligheter:

  • Få bildet ditt trykket på forskjellige spennende materialer. Du kan blant annet velge om du vil ha bildet ditt trykket på en Dibond-plate/aluplate, så det får et spennende og matt uttrykk. Eller hva med et trykk på tre? Ellers er det jo også den evig populære og klassiske plakaten, som kan trykkes i forskjellige kvaliteter og størrelser
  • Se også mulighetene for å lage svart-hvitt-bilder med egne bilder eller med et motiv fra galleriet vårt
  • Lag bildet ditt i den størrelsen og på det materialet du liker best. Finn eventuelt en flott bilderamme for å fullbyrde helhetsinntrykket til din nye veggdekorasjon

Med veggbilder fra CEWE er du sikker på å få produkter som ikke henger i andre hjem, men er ditt design alene. Vi produserer i beste kvalitet og vil gjerne ha glade kunder. Derfor har du full fornøydgaranti hos oss.

Super kundeservice og 100% fornøydgaranti

Hvis du på noen måte har problemer med å få laget eller bestilt veggdekorasjonen din, kan du kontakte vår kundeservice. Her sitter superflinke og dedikerte medarbeidere klare til å hjelpe deg med stort og smått, og de kan kontaktes på både telefon og e-post.