Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Inspirasjon til veggbilder

Få en drøss med gode tips og ideer til hvordan du kan pynte hjemmet med personlige veggbilder.

Få inspirasjon til veggpynten din

Har du gått tom for idéer til boliginnredningen? Men synes du samtidig at det burde skje noe nytt? Her hos CEWE kan du lage unik veggpynt med dine egne bilder.

Vår store materialguide

Hvilket materiale skal du lage veggbildet ditt i? Les vår guide og finn ut hva som passer best for ditt behov.

Stort utvalg veggbilder

Velg blant vårt store utvalg av materialer og lag personlig kunst du kan pynte veggene hjemme med.

Mer inspirasjon til veggbildene

Utsmykk veggene dine med flotte motiver

Du kjenner oss kanskje fra CEWE FOTOBOKEN, hvor du kan lage din egen fotobok på nettet. Kanskje vet du også at vi i tillegg tilbyr mange andre fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder. Men visste du at vi har et stort utvalg av flotte materialer du kan lage personlige veggbilder i?

Se her hvor enkelt det er

Det er enkelt og greit å lage din egen veggpynt med et bilde du har tatt selv. Alt skjer på nettet, så du kan lage det hjemme i fred og ro. Les her hvordan du gjør det:

  • Velg hvilken type veggbilde du vil lage
  • Velg format
  • Last opp bildet du vil bruke
  • Se produktet ditt i forhåndsvisningsfunksjonen for å sikre deg at alt er som det skal være
  • Ferdiggjør bestillingen din og gled deg til å motta en ny, vakker veggdekorasjon i høy kvalitet

Lag sort-hvitt-bilder, naturbilder og mange andre typer veggdekorasjoner

Hvis du laster ned vårt gratis fotoprogram, kan du med dine egne bilder få et hav av muligheter for å lage personlig kunst til veggene. I programmet har du har blant annet følgende muligheter:

  • Få bildet ditt trykket på forskjellige spennende materialer. Du kan blant annet velge om du vil ha bildet ditt trykket på en bilde på aluminiumsplate, så det får et spennende og matt uttrykk. Eller hva med et trykk på tre? Ellers er det jo også den evig populære og klassiske plakaten, som kan trykkes i forskjellige kvaliteter og størrelser
  • Se også mulighetene for å lage sort-hvitt-bilder med bildene dine
  • Lag bildet ditt i den størrelsen og på det materialet du liker best. Finn eventuelt en flott bilderamme for å fullføre helhetsinntrykket til din nye veggdekorasjon

Med veggbilder fra CEWE er du sikker på å få produkter som ikke henger i andre hjem, men er ditt design alene. Vi produserer i beste kvalitet og vil gjerne ha glade kunder. Derfor har du full fornøydgaranti hos oss.

Super kundeservice og 100% fornøydgaranti

Hvis du på noen måte har problemer med å få laget eller bestilt veggdekorasjonen din, kan du kontakte vår kundeservice. Her sitter superflinke og dedikerte medarbeidere klare til å hjelpe deg med stort og smått, og de kan kontaktes på både telefon og e-post.