Om oss
CEWE
Hos CEWE elsker vi bilder! Bilder gir oss en unik mulighet for å fortelle og gjengi våre personlige, unike historier. Uansett om det er bilder av de små hverdagsøyeblikkene, feriebilder, bilder fra begivenheter eller profesjonelle studie- og landskapsbilder, så er de alle med til å hjelpe oss med å gjenoppleve store og små opplevelser i livene våre. Derfor fortjener bildene dine å bli trykket på produkter i høyeste kvalitet.

Som Europas førende produsent av personlige fotoprodukter er det viktig for oss at bildene dine alltid blir trykket på kvalitetsprodukter. Det er uansett om du bruker bildene dine i en CEWE FOTOBOK, om de blir til et CEWE VEGGBILDE, om du lager invitasjoner med CEWE CARDS eller dokumenterer året i en CEWE KALENDER. Som en del av å garantere en alltid høy kvalitet, tilbyr vi deg 100 % fornøydgaranti på fotoproduktene dine. Det betyr at hvis den minste ting ved et fotoprodukt er annerledes enn du forventer, kan du bestille fotoproduktet på nytt eller få pengene tilbake. Les mer om vår 100 % fornøydgaranti her.

Suksessen vår bunner ikke bare i fokuset vårt på høy kvalitet og kundetilfredshet, men også i vår evne til å tilpasse oss en verden som er i konstant forandring. For å kunne sikre en alltid høy kvalitet, er innovasjon et viktig nøkkelord for oss. Vi jobber innovativt med alt fra å utvikle nye produksjonsmaskiner til å introdusere nye fotoprodukter og designmuligheter.

Vi er bevisste om at det som produsent av fotoprodukter følger et stort ansvar. Ikke bare overfor kundene våre, men også overfor verden rundt oss. Vi produserer alle varemerkene våre 100 % klimanøytralt og kompenserer for CO2-utslipp. Les mer om vår bæredyktighetsstrategi her. Vi tar også vårt sosiale ansvar seriøst ved å støtte flere prosjekter, hvor hovedfokuset vårt er på sårbare barn og familier. Les mer om vår tilgang til sosialt ansvar her.
CEWE-konsernets historie
CEWE ble grunnlagt av Heinz Neumüller i 1961 i Oldenburg, Tyskland. Som 28-åring begynte Heinz å jobbe i sin svigerfars fotoatelier og -butikk, Wöltje, i Oldenburg, hvor han bidro til å gjøre butikken til en suksess. Heinz grunnla CEWE som en forlengelse av Wöltje. Han valgte å hylle sin svigerfars store jobb ved å bruke initialene hans til å navngi sin nye bedrift: Svigerfarens navn, Carl Wöltje, ble til C(E)W(E). Butikken Wöltje ligger fortsatt i Oldenburg, hvor den i 2012 kunne feire sitt 100-årsjubileum, mens CEWE-konsernet i 2011 kunne feire sitt 50-årsjubileum. I dag har CEWE 14 høyteknologiske produksjonsfasiliteter og ca. 3.900 medarbeidere fordelt på 26 europeiske land.

På 1990-tallet opplevede fotobransjen veldig store forandringer, da kundene gikk fra å ta analoge bilder til å ta flere og flere digitale bilder. Hos CEWE var vi raske til å tilpasse oss de nye tidene. Allerede i 1991 kunne kundene våre få de analoge bildene sine lagt over på en foto-cd, og i 1997 kunne de for første gang bestille bildene sine digitalt over internett. Det var også i 1991 at vi i en butikk i Oldenburg satte opp verdens første fotostasjon.

I løpet av de seneste årtiene har det igjen skjedd et kjempehopp innen fotobransjen. Det har blitt vanlig ikke bare å ta bilder med digitalkameraer og speilreflekskameraer, men også med smarttelefoner, som i dag er i stand til å ta bilder i høy kvalitet. Siden produktet CEWE FOTOBOK ble lansert i 2005, har vi produsert mer enn 55 millioner eksemplarer og vunnet utallige priser og tester for den høye kvaliteten og de innovative designmulighetene som effekttrykk til forsiden på fotoboken. Produktet CEWE FOTOBOK og fotoprogrammet er under konstant utvikling, så du kan få akkurat den fotoboken du drømmer om. I dag kan du derfor velge mellom tallrike formater og seks forskjellige papirtyper. CEWE FOTOBOK er FSC®-sertifisert, som er din garanti for at din CEWE FOTOBOK blir klimanøytralt produsert.

Siden CEWE FOTOBOK kom i 2005, har vi utvidet produktsortimentet vårt med mange flere fotoprodukter. Senest introduserte vi i 2017 den innovative CEWE FOTOBOK Pure, og i 2018 kom CEWE FOTOBOK Kids, som er til familiens yngste medlemmer. De tre andre merkevarene CEWE VEGGBILDER, CEWE KALENDER og CEWE CARDS har alle den samme høye kvaliteten som CEWE FOTOBOK.

Les mer om CEWE-konsernet her.
CEWE Danmark

50 år med danskernes billeder


I mere end et halvt århundrede har CEWE Danmark hjulpet danskerne med at forevige deres bedste øjeblikke på billeder, og samtidig har vi i mange år også været Danmarks største fotoservice.

CEWE Danmark startede som en familievirksomhed. S-Foto, som vi hed dengang, blev grundlagt i Skødstrup ved Aarhus i 1967 af Orla Stegger. Dengang var fotobranchen i en rivende udvikling, og fra 1960erne kunne kunderne for første gang bestille farvebilleder. I 1976 købte sønnen Peter Stegger S-Foto af sine forældre og fortsatte familieforetagendet.

S-Foto kæmpede i starten med at finde sit fodfæste blandt de mange andre dygtige fotoforretninger. Derfor kiggede Peter Stegger efter nye markeder og nye måder at vise danskerne, at dét at fotografere og få sine billeder fremkaldt er for alle, og derfor skal være lettilgængeligt. Han begyndte derfor at samarbejde med supermarkederne. Kunderne kunne her indlevere deres film, som blev hentet af S-Foto, fremkaldt i produktionen i Skødstrup og herefter kørt tilbage til butikken. Enkelt, nemt og bekvemt for kunderne. Blandt S-Fotos store kunder var kæderne, der hørte under Dansk Supermarked (i dag Salling Group). De samme kæder, der stadig er vores samarbejdspartnere den dag i dag – mere end 50 år efter.

Peter Stegger solgte i 1993 S-Foto til CEWE, der dengang hed CeWe Color. Nu blev S-Foto en del af en virksomhed, der havde stort fokus på innovation, hvilket var med til at fremtidssikre S-Foto, som i 1995 officielt skiftede navn til CEWE COLOR DANMARK, der i dag bare hedder CEWE Danmark.

I 1990'erne udvidede CEWE Danmark og kom til også at omfatte Norge og Sverige med hovedkontor i Danmark. Inden for de senere år er også Finland kommet til. I 2005 blev CEWEs populære CEWE FOTOBOG lanceret. Fotobøger var stadig et meget nyt produkt dengang, og en af de store opgaver for CEWE Danmark var at introducere fotobøger til det nordiske marked. Det er ganske passende, at CEWE FOTOBOG nr. 50 mio. også blev solgt i 2017, samme år som CEWE Danmarks 50-års jubilæum.

I 2006 flyttede CEWE Danmarks produktion fra Skødstrup til Tyskland, og efterfølgende har det danske kontors rolle primært været at håndtere salg, kundeservice og marketing. I 2016 rykkede CEWE Danmark efter 49 år teltpælene op fra den gamle gård i Skødstrup og flyttede ind i nye, store kontorlokaler i Åbyhøj. I 2017 blev Japan Photo i Norge og Sverige til CEWE Japan Photo, som sammen med CEWE Danmark, CEWE Norge og CEWE Sverige i dag danner den nordiske virksomhed CEWE Scandinavia.

Kontakt

Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig alle hverdage og søndage.
Se åbningstider her.

CEWE Danmark
Søren Frichs Vej 38 K
8230 Åbyhøj

 

Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.