Kort og invitasjoner
Populære produkter fra vårt sortiment
Foldekort

Foldekort

Dette settet med ti identiske kort passer til de fleste anledninger enten det er «save the date»-kort, takkekort, julekort eller innbydelse til bursdag eller dåp. Det moderne formatet og papiret i høy kvalitet vil garantert bli godt mottatt av familie og venner.
fra 29,00 kr*

Foto- og postkort

Kombinasjonen av dine bilder og våre designmaler vil bli til flotte og unike fotokort som gjør mottakeren glad. Stort utvalg av forskjellige stilarter.
fra 21,00 kr*

Meny- og bordkort

Med egendesignede menykort og bordkort kan du gi dine venner en minneverdig velkomst til bryllupsfest, bursdag, jubileum og andre anledninger.
fra 89,00 kr*
Bli inspirert

CEWE CARDS med effektlakk

Individuelle kort til enhver anledning

Bryllup

Bryllup

Invitasjon

Bursdag

Konfirmasjon

stor ordrer
Har du en veldig stor ordre?
Har du en ordre på en verdi av minimum 5.000 kr., kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe med en god pris. Send mail til support@cewe.no eller ring på tlf. 66 82 26 60

Flotte kort i elegant format

Det har aldri vært enklere å sende en invitasjon, et takkekort eller lignende med dine personlige bilder og design. Med det elegante formatet 13x18 samt tilhørende utformingsmuligheter får du et kort som passer til de aller fleste anledninger. Se alle våre designmaler her.

 

Enkel og rask bestilling

Alle CEWE Cards kan bestilles vi vårt gratis fotoprogram eller direkte her på nettsiden.

 

Slik bestiller du på nettsiden:

  • 1. Klikk på «Utform her», velg mal eller fortsett uten

  • 2. Velg layout, papirtype, farge og evt. farge på konvolutter

  • 3. Last opp bilder og sett inn med enkel dra-og-slipp-funksjon

  • 4. Legg til tekst

  • 5. Kontroller at du er fornøyd ved å klikke på «Forhåndsvisning»

  • 6. Legg produktet i handlekurven

  • 7. Logg inn og gjennomfør bestillingen

Ordren din kommer i posten i løpet av 5-7 virkedager

Sett inn video

Når du bestiller et av foldekort-formatene har du faktisk mulighet til å sette inn en video om du ønsker det. Videoen legges inn i kortet via av en QR-kode. Ved hjelp av en QR-skanner, som kan lastes ned gratis, kan videoen spilles av på mobiltelefon eller PC. Les mer om video.

100% fornøydgaranti

Vi har 100% fornøydgaranti på alle CEWE Cards. Det betyr at du har rett til å få din ordre produsert på nytt eller få pengene returnert hvis du av en eller annen årsak ikke skulle være fornøyd. Kontakt kundeservice for mer informasjon om fornøydgaranti og for alle spørsmål om CEWE Cards, bestilling eller annet.
Kundeservice er åpent alle hverdager mellom kl. 8.30 og 18.00 og kan nås på e-post. support@cewe.no.

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.