Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotokonkurranser

Elsker du å fotografere? Har du tatt et fint bilde? Eller vil du utfordre deg selv og ta et bilde innenfor en forhåndsbestemt kategori? Delta i en av våre fotokonkurranser!

Oversikt over gjennomførte konkurranser og vinnere

Fotokonkurranser for amatørfotografer og profesjonelle

Visste du at vi ofte arrangerer fotokonkurranser? Det gjør vi og der har du alltid mulighet for å vinne flotte premier. Konkurransene er for både amatørfotografer og profesjonelle, så alle kan delta. Last opp ditt blinkskudd og vinn flotte premier!

Er du en kløpper til å fotografere? Har du tatt et flott bilde? Eller kunne du tenke deg å utfordre deg selv og ta et bilde innenfor en forutbestemt kategori? Da burde du delta i en av fotokonkurransene våre!

Hos CEWE.no kan du løpende delta i forskjellige fotokonkurranser hvor du kan vinne massevis av lekre premier. Konkurransene våre er delt inn i kategorier med tilhørende underkategorier. Tidligere har vi for eksempel hatt nordiske fotokonkurranser med forskjellige temaer.

Hva kan man vinne?

Premiene kan være store og små, alt ettersom hvilken type konkurranse som avholdes og dens omfang. Du kan vinne alt fra deilig sjokolade, billetter til arrangementer og parker til våre flotte fotoprodukter, gavekort og fotoutstyr…

Konkurransen vår har som regel et bestemt tema og er ofte inndelt i kategorier og noen ganger også med underkategorier. Så om du har et vinnerfoto, så send bildet inn og du er med i konkurransen.

Slik deltar du i fotokonkurransen vår

Fotokonkurransene våre henvender seg til alle som liker å ta gode bilder. Meld deg på vårt nyhedsbrev, og hold øye med oss på Facebook, Instagram og her på siden. Så går du ikke glipp av muligheten for å være med. Du melder deg på ved å laste opp bildet ditt til hjemmesiden vår, enklere blir det ikke!

Visste du at det er CEWE som står bak verdens største fotokonkurranse?

Det er det! i 2017 lanserte vi ’Our world is beautiful’ , en åpen, internasjonal fotokonkurranse, hvor nesten 200.000 vakre, morsomme og stemningsfulle bilder fra hele Europa var med i konkurransen om flotte og verdifulle premier. Gikk du glipp av konkurransen? Hold øye med oss for vi vil arrangere den igjen! En ny runde med ’Our world is beautiful’ er på vei. Det er verdens største fotokonkurranse og lanseres her. Skal du være med?

Vil du være med i vår neste fotokonkurranse?

Hva synes du er det beste motivet? Delta i våre konkurranser og finn ut av om andre er enig med deg. Og hvem vet, kanskje er det din tur til å vinne?

Så hold øye med nyhetsbrevet vårt. Her informerer vi om konkurranser, i tillegg til nyheter, tips og fotoinspirasjon mm., og samtidig kan du være så heldig å motta rabattkoder til våre lekre fotoprodukter som for eksempel fotobøker og fotokalender. Det er enkelt å delta: Gå inn på den aktuelle fotokonkurransen og last opp bildet ditt. Bildet skal godkjennes før det offentliggjøres.

Fotokonkurranser med forskjellige temaer, for eksempel barn, kjæledyr og mye mer

Fotokonkurransene våre er alle med ulike temaer. Det kan for eksempel være beste utsikt, Farger eller Vær. Vi har også hatt en fotokonkurranse med temaet ’Ferie’. Også her kan det være alt mellom himmel og jord, så lenge det holder seg innenfor temaet. For eksempel en flott utsikt fra en teltåpning, et spesielt vakkert naturbilde eller en fin stund på dekket av seilbåten.

Så hold øye med hjemmesiden vår for å se når neste konkurranse løper av staben. Vi har flere på tegnebrettet, blant annet med kategoriene Barn, Dyr og Hverdagsøyeblikk.

Finn oss også på Facebook, Instagram og meld deg på nyhetsbrevet vårt. Så er du sikker på å få info om fotokonkurransen vår. Finn dine beste blinkskudd frem eller gå på jakt etter de gode motivene. Last opp bildet og vær med i utvekslingen av morsomme, vakre, fine og rare bilder og meningene bak dem.