Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotokonkurranser

Elsker du å fotografere? Har du tatt et fint bilde? Eller vil du utfordre deg selv og ta et bilde innenfor en forhåndsbestemt kategori? Delta i en av våre fotokonkurranser!

Aktuelle fotokonkurranser 2024

Fotokonkurranser for amatørfotografer og profesjonelle

Visste du at vi ofte arrangerer fotokonkurranser? Det gjør vi og der har du alltid mulighet for å vinne flotte premier. Konkurransene er for både amatørfotografer og profesjonelle, så alle kan delta. Last opp ditt blinkskudd og vinn flotte premier!

Er du en kløpper til å fotografere? Har du tatt et flott bilde? Eller kunne du tenke deg å utfordre deg selv og ta et bilde innenfor en forutbestemt kategori? Da burde du delta i en av fotokonkurransene våre!

Hos CEWE.no kan du løpende delta i forskjellige fotokonkurranser hvor du kan vinne massevis av lekre premier. Konkurransene våre er delt inn i kategorier med tilhørende underkategorier. Tidligere har vi for eksempel hatt nordiske fotokonkurranser med forskjellige temaer.

Hva kan du vinne i konkurransen vår?

Premiene kan være store og små, alt ettersom hvilken type konkurranse som avholdes og dens omfang. Du kan vinne alt fra deilig sjokolade, billetter til arrangementer og parker til våre flotte fotoprodukter, gavekort og fotoutstyr…

Konkurransen vår har som regel et bestemt tema og er ofte inndelt i kategorier og noen ganger også med underkategorier. Så om du har et vinnerfoto, så send bildet inn og du er med i konkurransen.

Slik deltar du i fotokonkurransen vår

Fotokonkurransene våre henvender seg til alle som liker å ta gode bilder. Meld deg på vårt nyhedsbrev, og hold øye med oss på Facebook, Instagram og her på siden. Så går du ikke glipp av muligheten for å være med. Du melder deg på ved å laste opp bildet ditt til hjemmesiden vår, enklere blir det ikke!

Visste du at det er CEWE som står bak verdens største fotokonkurranse?

Det er det! I 2017 lanserte vi "Our world is beautiful", en åpen, internasjonal fotokonkurranse, hvor nesten 200.000 vakre, morsomme og stemningsfulle bilder fra hele Europa var med i konkurransen om flotte og verdifulle premier. Gikk du glipp av konkurransen? Hold øye med oss for vi vil arrangere den igjen! En ny runde med "Our world is beautiful" er på vei. Det er verdens største fotokonkurranse og lanseres her. Skal du være med?

Fotokonkurranse 2024

CEWE Photo Award 2024 vil også bli lansert i 2024. Her er litt om 2023: Fotokonkurransen CEWE Photo Award 2023 feirer skjønnheten i verden med slagordet "Our world is beautiful". Det er helt gratis å delta i verdens største fotokonkurranse, og du kan vinne fete premier. Du kan levere inn opptil 100 bilder innenfor ti kategorier: Sport, Mat & Matlaging, Arkitektur & Teknologi, Hobby & Fritid, Natur, Landskap, Mennesker, Dyr, Luftfoto og Reise & kultur. Da finner du garantert en kategori som passer deg og dine bilder. Ikke nok med at du kan dyrke fotointeressen og premieres for det – for hvert bilde du sender inn til konkurransen, donerer CEWE 10 eurocent til SOS-barnebyer.

Hovedpremien i denne fotokonkurransen er en reise til valgfri destinasjon, fotoutstyret du trenger for å dokumentere turen og CEWE fotoproduktene du trenger for å forevige minnene etterpå. De øvrige vinnerne premieres med fotoutstyr og fotoprodukter i varierende verdi. Et nytt innslag i denne konkurransen er at vi månedlig utpeker tre vinnere som får hvert sitt gavekort på CEWE fotoprodukter. Ler mer om premiene her.

Finn frem kameraet og delta i fotokonkurransen allerede i dag, eller bruk all tiden frem til mai 2023 til å bidra med dine beste bilder. Se også alle de flotte bildene som strømmer inn til konkurransen og les mer om CEWE Photo Award her.

Vil du være med i vår neste fotokonkurranse?

Hva synes du er det beste motivet? Delta i våre konkurranser og finn ut av om andre er enig med deg. Og hvem vet, kanskje er det din tur til å vinne?

Så hold øye med nyhetsbrevet vårt. Her informerer vi om konkurranser, i tillegg til nyheter, tips og fotoinspirasjon mm.

Det er enkelt å delta: Gå inn på den aktuelle fotokonkurransen og last opp bildet ditt. Bildet skal godkjennes før det offentliggjøres.

Fotokonkurranser med forskjellige temaer, for eksempel Barn, Hverdagsøyeblikk og mye mer

Fotokonkurransene våre er alle med ulike temaer. Det kan for eksempel være Beste utsikt, Farger eller Vær. Vi har også hatt en fotokonkurranse med temaet Ferie. Også her kan det være alt mellom himmel og jord, så lenge det holder seg innenfor temaet. For eksempel en flott utsikt fra en teltåpning, et spesielt vakkert naturbilde eller en fin stund på dekket av seilbåten.

Så hold øye med hjemmesiden vår for å se når neste konkurranse løper av staben. Finn dine beste blinkskudd frem eller gå på jakt etter de gode motivene. Last opp bildet og vær med i utvekslingen av morsomme, vakre, fine og rare bilder og meningene bak dem.