Fotokonkurranser

Hvordan skal din CEWE FOTOBOK designes?


Er du en kløpper til å fotografere? Har du tatt et flott bilde? Eller kunne du tenke deg å utfordre deg selv og ta et bilde innenfor en forutbestemt kategori? Da burde du delta i en av fotokonkurransene våre!

Hos Cewe.no kan du løpende delta i forskjellige fotokonkurranser hvor du kan vinne massevis av lekre premier. Konkurransene våre er delt inn i kategorier med tilhørende underkategorier. Tidligere har vi for eksempel hatt nordiske fotokonkurranser med forskjellige temaer.

 

Tidigare fototävlingar och vinnare
CEWE Photo Award
Vinnerne i CEWE Photo Award 2019 er kåret
Med mer enn 448.152 innsendte bilder hadde juryen en stor jobb da de skulle velge ut de 1.000 vinnerbildene i verdens største fotokonkurranse. Gå på oppdagelsesferd i fotogalleriet vårt og opplev hvordan hvert enkelt vinnerbilde på fineste måte fortolker CEWE Photo Awards motto: ”Our world is beautiful”.

CEWE Photo Award starter igjen i mai 2020.
Les mer
Fotokonkurranse - Dine beste mobilbilder
Sven Jostein Kro med "Hjem fra fjellet"
Se vinnere
Fotokonkurransen: Årstidene
Annette Svendsen med "Frederikke og snemand Frost"
Se vinnere
Fotokonkurransen: Oslo Reptilpark
Fotokonkurransen: Oslo Reptilpark
Marius Sund med "Neotropical tree boa"
Se vinnere
Fotokonkurransen: Mobile blinkskudd
Christian Larsen med "Stille udsigt"
Se vinnere
Fotokonkurransen: Aarhus 2017
Henrik Bentsen med "En kærligheds historie"
Se vinnere
Fotokonkurransen: Morgen og kveld
Stian Nesoy med "Puffy"
Se vinnere
Fotokonkurransen: Our world is beautiful
"Cliffs of Kallur" i kategorien "Landscapes"
Se vinnere
Fotokonkurransen: Sommerbilder
1. PLASS Janus Glentved med "Sommerens glædes "
Se vinnere
Fotokonkurransen: Toffifee
Jean Schweitzer med "brother and sister"
Se vinnere
Fotokonkurransen: Sport
Fotokonkurransen: Sport
Se vinnere

Fotokonkurranser for amatørfotografer og profesjonelle


Visste du at vi ofte arrangerer fotokonkurranser? Det gjør vi og der har du alltid mulighet for å vinne flotte premier. Konkurransene er for både amatørfotografer og profesjonelle, så alle kan delta. Last opp ditt blinkskudd og vinn flotte premier!


Hva kan man vinne?


Premiene kan være store og små, alt ettersom hvilken type konkurranse som avholdes og dens omfang. Du kan vinne alt fra deilig sjokolade, billetter til arrangementer og parker til våre flotte fotoprodukter, gavekort og fotoutstyr…

Konkurransen vår har som regel et bestemt tema og er ofte inndelt i kategorier og noen ganger også med underkategorier. Så om du har et vinnerfoto, så send bildet inn og du er med i konkurransen.


Slik deltar du i fotokonkurransen vår


Fotokonkurransene våre henvender seg til alle som liker å ta gode bilder. Meld deg på vårt nyhedsbrev, og hold øye med oss på Facebook, Instagram og her på siden. Så går du ikke glipp av muligheten for å være med. Du melder deg på ved å laste opp bildet ditt til hjemmesiden vår, enklere blir det ikke!


Visste du at det er CEWE som står bak verdens største fotokonkurranse?


Det er det! i 2017 lanserte vi ’Our world is beautiful’ , en åpen, internasjonal fotokonkurranse, hvor nesten 200.000 vakre, morsomme og stemningsfulle bilder fra hele Europa var med i konkurransen om flotte og verdifulle premier. Gikk du glipp av konkurransen? Hold øye med oss for vi vil arrangere den igjen! En ny runde med’Our world is beautiful’ er på vei. Det er verdens største fotokonkurranse og lanseres her. Skal du være med?


Vil du være med i vår neste fotokonkurranse?


Hva synes du er det beste motivet? Delta i våre konkurranser og finn ut av om andre er enig med deg. Og hvem vet, kanskje er det din tur til å vinne?

Så hold øye med nyhetsbrevet vårt. Her informerer vi om konkurranser, i tillegg til nyheter, tips og fotoinspirasjon mm., og samtidig kan du være så heldig å motta rabattkoder til våre lekre fotoprodukter som for eksempel fotobøker og fotokalender. Det er enkelt å delta: Gå inn på den aktuelle fotokonkurransen og last opp bildet ditt. Bildet skal godkjennes før det offentliggjøres.


Fotokonkurranser med forskjellige temaer, for eksempel barn, kjæledyr og mye mer


Fotokonkurransene våre er alle med ulike temaer. Det kan for eksempel være beste utsikt, Farger eller Vær. Vi har også hatt en fotokonkurranse med temaet ’Ferie’. Også her kan det være alt mellom himmel og jord, så lenge det holder seg innenfor temaet. For eksempel en flott utsikt fra en teltåpning, et spesielt vakkert naturbilde eller en fin stund på dekket av seilbåten.

Så hold øye med hjemmesiden vår for å se når neste konkurranse løper av staben. Vi har flere på tegnebrettet, blant annet med kategoriene Barn, Dyr og Hverdagsøyeblikk.

Finn oss også på Facebook, Instagram og meld deg på nyhetsbrevet vårt. Så er du sikker på å få info om fotokonkurransen vår. Finn dine beste blinkskudd frem eller gå på jakt etter de gode motivene. Last opp bildet og vær med i utvekslingen av morsomme, vakre, fine og rare bilder og meningene bak dem.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.