CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Cewe cards
Cewe cards
Cewe cards
Cewe cards

Bordkort

Lag den perfekte dekorasjonen for festen din!

Uansett om det er til bursdag, bryllup eller jubileum: Personlige bord- og menykort er dekorative på det fine festbordet.

  • Stort designutvalg som passer for mange anledninger
  • Bordkort kan trykkes med gjestenavnene
  • Eksklusivt digitaltrykk
  • Beskyttende laminering
  • 100 % fornøydgaranti
fra 129.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Format:

5 x 10 cm

Materiale:

300 g/m² - papp

Innhold:

Sett med 10 stk.

Bordkort for festbordet ditt

Skap feststemte omgivelser med personlige borddekorasjoner til ditt bryllup, konfirmasjon, dåp eller annen festlighet. Velg mellom flere design eller lag ditt helt eget uttrykk. Gjør kortene ekstra personlige ved å laste opp dine egne bilder.

Bordkort til bryllup, konfirmasjon, dåp og andre store feiringer

Personlige bordkort med bilde på gjør festbordet enda mer personlig og unikt. Bruk f.eks. et bilde av brudeparet eller dåpsbarnet på - og sett prikken over i-en i borddekningen.

Bordkort til dåp

Bordkort til dåp

Skal du arrangere dåp eller navnefest? Det er garantert ikke vanskelig å finne et søtt bilde av barnet for å bruke på personlige bordkort. Kanskje du skal bruke det samme bildet som på invitasjonene til dåpen? Eller har du kanskje tatt et nytt, nydelig bilde? Du kan for eksempel fotografere barnet i dåpskjolen eller dåpsantrekket i god tid innen den store dagen, så du får bordkortene med dette bildet til dåpen eller navnefesten. Finn en mal du liker og lag bordkortene selv til feiringen. Kanskje du vil bruke en mal med søte, små føtter på, kanskje liker du noe mer nøytralt, eller kanskje noe morsomt? Lag de etter din egen smak og slik at de passer til resten av borddekkingen til dåpen, og sørg samtidig for en personlig touch med eget bilde.

Bestill her
Bordkort til bryllup

Bordkort til bryllup

Til bryllupet kan du lage bordkort med samme design, for å skape en rød tråd. Vil du gjøre det skikkelig gjennomført, kan du bruke samme mal også på både invitasjonene og takkekortene etter bryllupsfesten. På både bordkort og menykort kan du sette inn et vakkert bilde av dere to, kanskje fra forlovelsesfotograferingen eller er koselig bilde dere har sammen fra en fantastisk reise. Kortene kan du designe og lage akkurat som du selv vil, så du kan få et helt unikt uttrykk med bruk av egne bilder, cliparts og tekst.

Tips: La de samme fargene gå igjen på alt fra invitasjoner til bordkort, som i blomster og brudepikekjoler - for et helhetlig og vakkert uttrykk. Få mer inspirasjon til bryllup.

Bestill her
Bordkort til konfirmasjon

Bordkort til konfirmasjon

Hvor skal grandtante Kari sette seg? Og hva med onkel Ole og familien? Bordkort til konfirmasjonen er alltid en god idé! Pynt bordkortene med et flott bilde av konfirmanten som feirer sin store dag, eller pynt kortene med fine cliparts som blader, blomster, eller noe som interesserer hovedpersonen. Kanskje noen fotballer, katter eller en gamingkonsoll - du står fritt til å lage bordkort og menykort akkurat som du og konfirmanten ønsker. Lag også konfirmasjonskort som invitasjoner og takkekort etter konfirmasjonen i samme stil, så blir gjestene imponerte. Få mer inspirasjon til konfirmasjonen.

Bestill her

Lag personlige bordkort til bryllup og mer helt selv

Lag personlige bordkort helt selv

Skal du arrangere dåp, konfirmasjon eller bryllup? Elegante og unike bordkort og menykort vil hjelpe deg med å sette ditt personlige preg på borddekkingen og festens utsmykking. Prøv vårt designprogram og se hva du har av muligheter til å være kreativ med våre vakre kort av høy kvalitet med dine egne bilder. Du kan også lage invitasjoner og kort med bilder til enhver begivenhet med vårt designprogram.

For å skape den perfekte rammen om den store festen deres, kan dere lage bordkort og menykort i samme utforming og dermed skape en gjennomgående stil til borddekkingen. I designprogrammet kan du legge inn alle individuelle navn og få flotte bordkort til hver enkelt gjest. Husk også å lage takkekort til konfirmasjonen hos CEWE etter selskapet.

Unike bordkort til årets store fester

Design vakre bordkort til bryllupet, konfirmasjonsfesten eller dåpen. Feirer du et jubileum eller annen festlighet med mange gjester, kan det også vært en god idé med bordkort. Til bryllupet kan du sette inn et bilde av det vakre brudeparet på menykortet, på bordkortet til konfirmasjonen kan du sette inn et bilde av den flotte konfirmanten og på samme måte et søtt bilde av dåpsbarnet når dere skal lage bordkort til dåpen.

Ønsker du en renere look uten bilder på bordkort har vi også et utvalg med nydelig grafikk uten bilde som vil passe til de fleste tema og farger. Du har også muligheten til å starte med blanke ark og lage ditt helt eget design. Velg blant alle typer farger, fonter og grafikk for å skape noe helt i tråd med ditt tema, enten det er bryllup, dåp, firmafest eller noe helt annet.

Bruker man fremdeles bordkort?

Ja, det gjør man faktisk til de fleste store fester. Det er likevel en liten tendens til at man i noen litt mer uhøytidelige sammenkomster er gått vekk fra bordkortet og lar folk sette seg hvor de har lyst. Men til de store festene som brylluper, konfirmasjoner og dåp er det fremdeles vanlig å lage en bordplan og sette både bordkort og menykort på bordet.

Du har også muligheten til å stille opp alle bordkortene på ett samlet sted, og la gjestene selv finne sitt navn og plassere bordkortet der de vil sitte. Så har gjestene likevel et fint minne å ha med hjem om dere ikke ønsker fast bordplassering.