Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Slik overfører du bildene dine fra mobil

Slik lager du superenkelt en fotobok på datamaskinen, når bildene ligger på mobilen.

Slik overfører du bildene dine fra mobil til PC

Har du alle bildene dine på mobilen, men vil gjerne lage fotoboken din i softwaren på datamaskinen? Det er ingen grunn til å styre med kabler eller andre tidkrevende måter å overføre bildene dine på. CEWE myPhotos overfører raskt og enkelt, og løser samtidig problemer med HEIC-filer og andre formater som ikke kan leses. Du slipper å bruke tid på knotete forarbeid, du kan gå rett i gang med å lage fotoboken din! Installer vår app via App Store eller Google Play.

Slik gjør du det, enkelt og raskt:

1.

Installer vår gratis app CEWE myPhotos via App Store eller Google Play.

2.

Logg inn med epostadressen du vanligvis bruker som din CEWE-konto, eller opprett en ny hvis dette er første gangen du bruker softwaren på datamaskinen din.

3.

Når du åpner appen på mobilen din vil alle bildene dine vises. Her kan du velge hvilke bilder du vil laste opp. Klikk på markøren øverst i høyre hjørne for å begynne å markere de bildene du ønsker, helt opp til 10 GB.

4.

Du kan velge alle bildene fra en gitt periode eller gjøre det enkelt og bare markere de du ønsker å bruke i fotoboken.

5.

Du kan sortere dem inn i egne "Album" eller "Hendelse"/ "Begivenhet" med bildene du vil ha i fotoboken.

6.

Når du er ferdig med å laste opp bildene i appen, åpner du softwaren på dataen din for å lage din CEWE FOTOBOK. Velg CEWE myPhotos som bildekilde, så får du tilgang på alle bildene du nettopp lastet opp!

Enkel overføring av mobilbilder fra iPhone til PC

Unngå problemer med HEIC-format ved overføring fra iPhone til PC

Å overføre mobilbilder til dataen via kabel kan by på forskjellige utfordringer. Har du for eksempel en PC vet du nok at den ikke alltid samarbeider så godt med en iPhone. Bilder med mye bevegelse (livephotos) blir fort til en million enkeltbilder, eller kjempekorte videosnutter. Dette er fordi Apple har et eget format for sine mobilbilder som heter HEIC. Dette er det stort sett bare andre Apple-enheter som kan lese og må konverteres gjennom egne programmer til jpg-format.

Med CEWE myPhotos blir disse filene konvertert automatisk for deg slik at du slipper å bruke tid på å kjøre hvert enkelt bilde gjennom et eget program, du kan bare gå rett til å legge dem inn i fotoboken din.

Enkel deling av bilder

Skal du lage en fotobok fra familieferien? Eller kanskje fra helgeturen med gjengen? Da er det enkelt å dele album, slik at alle kan tilføye sine egne bilder og du kan samle alle blinkskuddene i den samme fotoboken.