Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

CEWE FOTOBOK er best i test

Hos CEWE lager du en fotobok i høyeste kvalitet

Fotobøker i høyeste kvalitet

Når våre produkter og tjenester blir testet av uavhengige institutter og magasiner, kommer CEWE stadig på topp. Det betyr at du får den beste fotoboka med fremragende bildekvalitet.

Test av fotobøker

Våre, og våre konkurrenters fotobøker har blitt testet ofte de siste årene, og vi har vunnet i mange kategorier. Våre fotobøker vant testene blant annet innenfor følgende kategorier:

 • Bildekvalitet. Kvaliteten på bildene i en CEWE FOTOBOK er uovertruffen og fargegjengivelsen og skarpheten i fargene er nærmest perfekt.
 • Gode detaljer i bildene, slik som lysstyrke, hudtoner og fargegraderinger
 • Fotoprogrammet vårt er svært brukervennlig, har et vell av designmaler og vi får stor ros for bilderedigeringsprogrammet vårt.
 • Flotte og robuste innbindinger
 • Kompetent kundeservice, som snakker norsk

CEWE er Europas ledende produsent av fotobøker

CEWE er Europas ledende fotoprodusent med base i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mer enn 50 års erfaring med å fremkalle bildene dine, og årlig fremkaller vi over 3 milliarder bilder. Vi kan det vi driver med. Vi har 11 produksjonssteder i Europa med topp moderne utstyr, som vi bruker til bildefremkalling.

Vi ønsker at du skal ha glede av din CEWE FOTOBOK resten av livet, og derfor benytter vi kun det beste, høyteknologiske fotoutstyret til å lage bildeprodukter til deg. Vi tester og kvalitetskontrollerer fotobøkene våre selv, for å kunne levere det beste av det beste.

Lag den beste fotoboken

Lag Europas mest populære fotobok

Her kan du starte på fotoboken din

Fotobok test - Vi vinner gang på gang!

CEWE er nr. 1 i Europa! År etter år vinner vi tester for vår fotoservice og våre fotobøker. Det gjør oss utrolig glade og stolte, for det gjør at vi kan tilby deg den beste opplevelsen med å lage fotobøker.

Elektronikkbransjen har kåret kategorien Stor Fotokalender til Årets bildeprodukt 2022/2023. En perfekt gave, som også er et kunstverk på veggen i størrelser fra 30x40 cm og oppover.

CEWE har igjen vunnet TIPA-prisen! I 2022 vinner vi for det personlige etuiet til CEWE FOTOBOK i kategorien Best Photo Service Worldwide.

I 2021 har vi vunnet prisene ”Best Photo Service Worldwide” for veggkalender i A2 med gulltrykk og ”Best Retail Finishing System Worldwide” for våre CEWE Fotosenter.

CEWE Fotoverden-appen har vunnet prisen "EISA Photo Service 2021-2022". EISA fremhever den enkle prosessen, hvor appen kjapt transformerer bildene dine til en CEWE FOTOBOK.

I 2020 vant CEWE i kategorien «Beste fototjeneste» – igjen! Produktet som tok oss helt til topps denne gangen var CEWE FOTOBOK med kunstskinn og lerrets-omslag.

"Med CEWE fotoverden-appen får du tilgang til det største utvalget i bransjen.

30 utgivere av anerkjente fotomagasiner fra hele verden har valgt ut vinnere av TIPA World Awards 2019. CEWE stakk av med seieren i kategorien «Verdens beste fototjeneste» med våre kreative hexxas!

Appen vår CEWE FOTOBOK Pure lar deg enkelt lage en fotobok med bilder fra mobilen. Denne appen ble dessuten stemt frem som «Beste produkt» i kategorien «Beste fototjeneste» 2018-2019 av EISA.

CEWE Japan Photo ble tildelt tittelen «Best i vår bransje» i en test av kundetilfredshet i 2012, utført av Norsk Kundebarometer. Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI.

CEWE ble nok en gang best i test i en test utført av Digital FOTO (14/2018). « Det svært høye generelle nivået på papirbilder, plakat og bok gjør at vi ville føle oss trygge på å bestille også andre varer fra CEWE.»

CEWE vant en TIPA World Award i kategorien «Beste Photo Print Service». Det var CEWE FOTOBOK-omslag med effektlakk som sørget for seieren.

Fotokalender fra CEWE kom best ut i en test av fotogaver til jul (TV 2 hjelper deg 16.11.2017). «De har den beste kalenderen og øvrige fotoprodukter. Det er CEWE Japan Photo* som kommer ut som den beste her og leverer det beste produktet», sier Thorenfeldt.

Komputer for Alle testet i 2017 forskjellige fotobøker. Holdningen deres var klar: "Fotoboken gjør det godt på alle parametre: Fargene er rene og klare, omslaget er pent og programmet er enkelt å bruke."

Tidsskriftet "FOTOTEST" testet CEWE og syv andre utbydere på trykkvalitet, forarbeidingskvalitet, utformingssoftwarens brukervennlighet og funksjonalitet. Forsendelse og emballasje ble også testet.

CEWE FOTOBOK gikk av med seieren i en test utført av Digital FOTO (12/2017). I testen kommer det frem at CEWE FOTOBOK har den beste bildekvaliteten, samt en brukervennlig programvare.

Fotokalender på fotopapir ble kåret «Best i test» i en fotokalendertest utført av nettstedet tek.no i november 2014. «Imponerende. Bildene er pent justert, akkurat slik vi ville gjort det selv. Pene, riktige farger med futt i, akkurat passe lysstyrke.»

CEWE fotokalender fikk terningkast 6 i en test utført av nettavisen VG (november 2014). «Testens peneste resultat! Bildene er så godt som optimalt justert, kvaliteten på kalenderen virker solid og god og de har testens beste utvalg i design.»

Brukerne av Prisjakt.no har stemt frem sine favorittbutikker, og CEWE ble stemt frem som Årets butikk i kategorien «Foto og video»!

CEWE vinner TIPA Awards

I tillegg til diverse tester har vi også vunnet den prestisjefylte, internasjonale TIPA World Award hele fire ganger:

TIPA står for Technical Image Press Association. Hvert år deles det ut priser i forskjellige kategorier, og CEWE har vunnet flere ganger, blant annet innen kategorien Best Photo Service Worldwide.

Prisvinnende bestillingsprogram gjør fotoboken din til en lek

For å lage din fotobok bør du laste ned fotoprogrammet vårt som du installerer på datamaskinen din. Dermed er hele CEWEs fotoverden med alle dens kreative designmuligheter åpen for deg, Utover å være testvinner i diverse fotobok tester er også fotoprogrammet vårt blitt testet. Vi har blant annet vunnet på følgende:

 • Fotoprogrammet vårt er på norsk og er blant annet med mange av de funksjonene du kjenner fra Word. Dermed er den enkel å finne frem i for mange.
 • Programmet inneholder hundrevis av flotte maler du fritt kan bruke til å designe fotoboken din med.
 • Programmet tilbyr også mange forskjellige, flotte innbindinger, papirtyper og formater.

Verdens beste fotobok

Uavhengige internasjonale tester beviser igjen og igjen at CEWEs bildeprodukter er i toppklasse. Ved hjelp av vår gratis programvare kan du enkelt lage den beste fotoboka, helt slik du vil ha den.

Hvorfor er CEWE FOTOBOK verdens beste fotobok?

Den beste fotoboken er et fotoalbum med minner fra gode stunder som du nyter å bla i. Bildene kan være uerstattelige minner fra noen av de beste begivenhetene i livet. Derfor er kun den beste fotobok god nok til å danne rammen om dem. Les her hvorfor du skal velge en CEWE FOTOBOK:

 • Du velger design og utforming helt fra bunnen av, samt innbinding og papirkvalitet.
 • Vi leverer alltid fotobøker i superflott kvalitet.
 • Hos oss får du 100 % fornøydgaranti.
 • Vårt gratis fotoprogram er noe av det beste som finnes på markedet.
 • Sist, men ikke minst, vi er best i test år etter år!

Vårt gratis fotoprogram hjelper deg med å lage den beste fotoboken

Med fotoprogrammet vårt kan du lage den beste fotoboka, ved å legge til forskjellige grafiske virkemidler. Se noen av designmulighetene her:

 • Vakker og uttrykksfull innbinding av fotoboken din med skrift i gull eller sølv
 • Morsomme og dekorative illustrasjoner til enhver begivenhet
 • Hundrevis av stilarter, bakgrunner, rammer, kanter og skygger
 • Mulighet for å skrive direkte i boken, sette inn snakkebobler eller tekstfelter

Få flere designtips til fotoboka di her. Se også hvilken stil fotograf og content creator Leonora Grigat foretrekker i sine fotobøker.

Lag din egen testvinnende fotobok

Har du fått mot til å lage din egen fotobok? Det er garantert også en som passer til deg! Du lager den beste fotoboka online på våre hjemmesider, via fotoprogrammet vårt, eller i  foto appen. Så trykker og leverer vi den. Les mer om formater her og til hvilke anledninger du kan lage en fotobok. Få også tips til hvordan du lager din egen fotobok.

Vår app, CEWE-appen, har vunnet prisen EISA Photo Service 2021-2022. Hvert år tildeler The Expert Imaging and Sound Association (EISA) den ettertraktede EISA Award til de beste produktene innen forskjellige kategorier. Appen vår vant en pris i kategorien Fotografi, blant annet for å raskt gjøre bildene dine om til en CEWE Fotobok, en prosess som er enkel og effektiv. Les mer om de tre bestillingsmulighetene og se hvilken bestillingsmetode vi anbefaler for deg.

Den beste fotoboken er den som passer til deg

Har du en ordentlig god fotobok, som samler bildene fra de aller beste stundene sammen med venner og bekjente? Hvis du ikke allerede har én eller et par stykker, så bør du jo absolutt ha det! CEWE hjelper deg å få nettopp den beste fotoboken for deg.

Mange av våre kunder sverger til vår populære fotobok i formatet Stor. Den har et klassisk A4-format som gjør at den kan brukes til svært mange anledninger. Andre kunder sverger derimot til våre store og flotte XXL–format, som også fås i panoramautgaven XXL Panorama. Dette store formatet er helt perfekt til en bryllupsbok. Andre igjen foretrekker heller å lage flere små fotobøker i formatene Kvadratisk eller Mini og Liten.

Tips: Fotobøker er supre gaver!

Kanskje er du også interessert i dette?

Her er litt mer inspirasjon og nyttige tips til deg, som skal begi deg ut på din beste fotobok.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
 • Unik velkomstfordel
 • Kreative tips og idéer
 • Få enda mer inspirasjon
 • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.