CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Flerdelt veggdekorasjon veggbilder
Flerdelt veggdekorasjon veggbilder
Flerdelt veggdekorasjon veggbilder
Flerdelt veggdekorasjon veggbilder
Flerdelt veggdekorasjon veggbilder
Flerdelt veggdekorasjon veggbilder

Flerdelt veggdekorasjon

Imponerende anvendelig

Med våre flerdelte veggbilder lager du vakre kunstverk eller fine collager med opp til ni deler.

  • Presenter bildene dine på en imponerende måte
  • Ett motiv fordelt over flere deler, eller flere ulike motiver
  • Mange forskjellige layoutmaler som tilvalg
  • Velg mellom flere spennende materialer
fra 438.00 kr *

Tilfredse kunder betyr alt for oss! Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti på CEWE-produktet ditt.

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Produktvarianter:

  • Fotoplakat
  • Fotolerret
  • Bilde på skumplate
  • Bilde på aluminiumsplate
  • Bilde på akrylglass
  • Galleritrykk

Ett bilde fordelt over flere deler. Velg mellom 5 materialer i forskjellige layouter og størrelser.

Oppdag komposisjonsmulighetene!
Flerdelt veggdekorasjon ett motivFlerdelt veggdekorasjon ett motiv

Flerdelt med ett motiv

Flerdelt veggdekorasjon finnes i mange formatkombinasjoner – med to, tre eller fire deler.

Arranger flere motiver på en stilig måte

La deg inspirere!
Flerdelt veggdekorasjon flere motiverFlerdelt veggdekorasjon flere motiver

Flerdelt med flere motiver

Har du to eller flere bildemotiver som du vil kombinere? Oppdag mulighetene med flerdelt veggdekorasjon!

Bruk bildene dine som flotte og personlige veggdekorasjoner

Trenger du litt inspirasjon til veggdekorasjonene dine? Ender du ofte med å henge opp det samme som hang der før fordi du ikke har inspirasjon til noe annet? Eller tyr du til et par plakater som alle de andre også har hengende? Da er det kanskje på tide å prøve noe nytt. Hos CEWE kan du lage personlige veggdekorasjoner som du har utformet og pyntet akkurat som du vil. Du trenger som utgangspunkt bare ha det gode motivet – et av dine egne bilder – så har vi resten, og da kan et veldig godt samarbeid begynne.

Veggdekorasjoner til stua med dine egne bilder

Vi tilbyr mange muligheter for å velge motiver, størrelse og materiale til din veggdekorasjon, for eksempel foto på lerret, så du kan lage din egen kunst tilpasset det rommet den skal henge i. Dermed kan du lage veggdekorasjoner til stua, til alle soverom og til kjøkken og gang etter din helt personlige smak. Alle veggdekorasjonene lager du på hjemmesiden vår, så vi sparer deg også for en tur til Ikea. Se her hvordan du kan dekorere veggene dine:

• Bruk dine egne bilder. Finn fram dine flotteste og mest stemningsfulle bilder som du kunne tenke deg å få opp på veggen. Det kunne for eksempel være bilder av barna eller flotte naturbilder du har tatt på en ferie eller på en tur i skogen.

• Når du først har motivet du gjerne vil bruke til veggdekorasjonen din, velger du materiale og størrelse. Du kan få trykket bildet ditt på forskjellige typer materialer, som tre og metall. Les mer om det i neste del.

• Vær sikker på at du velger den riktige størrelsen til bildet ditt. Vi tilbyr veggbilder fra 20 x 20 cm og opptil over 1 meter x 1 meter. Mål på veggen din hvor mye eller lite det egentlig er. Tegn det eventuelt opp med en svak blyantstrek du kan viske ut etterpå. Da får du et mer realistisk bilde av hvor mye din nye veggdekorasjon vil fylle.

Hvis du trenger litt inspirasjon til veggdekorasjonen din, kan du ta en kikk i motivgalleriet vårt. Her finner du veldig mange bilder delt inn i kategorier. Dermed er det enkelt å finne hvis du leter etter et bestemt motiv. Du kan også klikke litt rundt og la deg inspirere til din egen veggdekorasjon.

Lag veggdekorasjoner i tre, metall og mange andre materialer

Veggbildene dine kan ha et helt spesielt uttrykk alt etter hvilket materiale du velger å få det trykket på. Du kan blant annet velge mellom følgende spennende muligheter:

• Veggdekorasjon i tre. De siste årene har det blitt veldig moderne å invitere naturen inn i innredningen og pynten av hjemmet. Velg å få veggdekorasjonen din trykket på tre hvis du er glad i et litt rustikt utseende. • Veggdekorasjon i metall. Bildet ditt trykket på en metallplate gir et stemningsfullt og litt rått uttrykk. Alu-platene våre er lette og holdbare og gir en veldig flott effekt. • Flerdelt veggdekorasjon gir også en spennende effekt i innredninger. • Veggdekorasjon i eget design: Alle veggdekorasjonene kan lages med dine egne bilder eller et bilde fra motivgalleriet vårt. I fotoprogrammet vårt kan du prøve deg fram med å sette bildet ditt på forskjellige materialer for å se hvilket som passer deg best. Du kan nemlig se en forhåndsvisning før du legger inn ordren.

Design din egen veggdekorasjon

Veggdekorasjonene lage du på hjemmesiden vår eller via fotoprogrammet vårt. Se her hvordan du gjør det:

• Kikk gjennom bildene dine og finn det du vil bruke til å designe din egen veggdekorasjon med • Last opp bildet du har valgt • Velg hvilket materiale det skal trykkes på • Velg størrelse • Bruk våre gratis redskaper til å pynte bildet ditt med skygger, tekst osv. Det er så mange muligheter for å designe veggdekorasjonen din så den blir noe spesielt og veldig personlig • Legg produktet ditt i handlekurven og gjør ferdig bestillingen din. Bildet blir sendt til produksjon med en gang og er klart for levering innen 4-8 hverdager • Husk at vår hyggelige og flinke kundeservice alltid sitter klare til å veilede deg hvis du skulle trenge hjelp

Søte veggdekorasjoner til barna

Du kan designe veggdekorasjoner til hele familien eller til hele huset. Barna vil vel også gjerne ha noe fint å se på når de er på rommene sine, kanskje de til og med vil være med på å lage bildene eller bare bestemme motivene. Hva ville de si til søte veggbilder av familiens kjæledyr? Eller med bestevennen? Eller hele familien samlet? Når du nå er i gang med å innrede rom til barna, kan du ta en kikk på fotogaver som også passer til ethvert barnerom. Det kan for eksempel være en pute med bilde, puslespill og bamser med deres egne bilder på. Tror du kanskje det ville være populært hos de små med et bildelotto på av deres venner, familie og hverdagsstunder? Og tror du ikke en pute med bilde av familiens nye hundevalp ville smelte et lite jente- eller guttehjerte? Det tror vi nok det ville!

Hos CEWE kan du lage personlige veggdekorasjoner med dine egne bilder

Ferdige veggdekorasjoner er fine – men kanskje ikke så personlige. Har du noen gang sett en stor, flott fotoplakat med et bilde du har tatt selv på Ikea? Eller veggbilder designet så de passer til akkurat din stue eller soverom? Nei, ikke sant? Lag dem her, så får du pyntet hjemmet ditt akkurat sånn du vil.