CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Praktisk informasjon til våre kunder i Østlandsområdet, klikk her

Kundeservice
66 82 26 60
Flerdelt veggdekorasjon veggbilder Flerdelt veggdekorasjon veggbilder Flerdelt veggdekorasjon veggbilder Flerdelt veggdekorasjon veggbilder Flerdelt veggdekorasjon veggbilder Flerdelt veggdekorasjon veggbilder

Flerdelt veggdekorasjon

Svært allsidig

Med flerdelte veggdekorasjoner kan du lage en kreativ bildevegg med opp til ni av dine fineste bilder.

  • Bildene dine i imponerende komposisjon
  • Ett eller flere motiv
  • Et stort utvalg av layouts og materialer
98.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Produktvarianter:

  • Plakat XXL
  • Fotolerret
  • Hard skumplate
  • Alu-plate
  • Akrylglass
  • Galleritrykk

Din flerdelte veggdekorasjon som kunstverk

Oppdag komposisjonsmulighetene!
Flerdelt veggdekorasjon ett motiv

Flerdelt med ett motiv

Flerdelt veggdekorasjon finnes i mange formatkombinasjoner – med to, tre eller fire deler.

Arranger flere motiver på en stilig måte

La deg inspirere!
Flerdelt veggdekorasjon flere motiver

Flerdelt med flere motiver

Har du to eller flere bildemotiver som du vil kombinere? Oppdag mulighetene med flerdelt veggdekorasjon!

Bruk bildene dine som flotte og personlige veggdekorasjoner

Her kan du lage helt unike og personlige veggdekorasjoner, enten med dine egne bilder eller med motiver fra bildegalleriet vårt.

Veggdekorasjoner er en stor del av utsmykkingen i hjemmene våre. De fleste henger plakater, bilder eller malerier på veggen, men det finnes faktisk mange andre muligheter også.

En litt utradisjonell måte å vise de flotte bildene dine på, er ved å få dem trykket direkte på en hard skumplate. Bildet får et anderledes og spennende uttrykk, maleriet veier nesten ingenting og er dermed enkelt å sette opp. Og motivet, det velger du selv.

Dekorer veggene dine med egne bilder printet på hard skumplate

Dekorer veggene med dine egne, flotte bilder. Finn de flotteste bildene eller de søteste bildene av barna og lag en flott og personlig veggdekorasjon.

Det er mange muligheter for å tilpasse bildet ditt, for eksempel kan du velge mellom mange ulike størrelser. Dermed er det også formater som passer godt til barneværelsene.

Formatene er fra 20 x 30 cm. og opp til 100 x 150 cm. Hvis man velger de små støreslene kan det være veldig dekorativt med en flerdelt veggdekorasjon, hvor bilder er fordelt på flere deler.

Hvordan skal din personlige veggdekorasjon se ut?

Kanskje har du rikelig med bilder av barna hengene over hele huset? Eller kanskje du synes at dine egne bilder hører hjemme i en fotobok eller et tradisjonelt album? Da er du kanskje interessert i å lage ditt eget kunstverk ved å få et av våre flotte og stemningsfylte bilder trykt på skumplaten.

Vi har et stort bildegalleri hvor du gratis og uforpliktende kan se gjennom et hav av motiver for å finne det du liker best og som passer din stil, innredning og lommebok. Tilpass veggdekorasjonen din med kanter og tekt om du vil, så det blir helt unikt.

Veggdekorasjon til stue eller soverom

Med alle mulighetene som fins av motiver, størrelser og materialer, kan du lage din egen veggkunst, så den er tilpasset det rommet den skal henge i og din personlige smak. Se også vårt store utvalg av plakater og fotolerreter, hvor du også kan lage flotte veggdekorasjoner med dine egne bilder, eller du kan velge mellom mange flotte bilder fra vårt motivgalleri.