Fotogaver > Krus

Kopp med bilde

Fotogaver krus

Lad opp ditt gode humør!

Dine morsomste øyeblikk trykket på krus

PORSELENSKRUS

PORSELENSKRUS

Frokost, lunsj, ettermiddagskaffe: Med porselenskruset du selv har utformet, sitter dine nærmeste alltid sammen med deg ved bordet. Elegant porselen av høyeste kvalitet gjør hver slurk til en nytelse.

fra 189,00 kr*
CAFFE LATTE KRUS

CAFFE LATTE KRUS

Det 320 ml store caffe latte kruset blir flott med din hjelp: Velg et fotomotiv etter eget valg. Dette smeltes sammen med kruset ved hjelp av panoramatrykket.

fra 149,00 kr*
CAFFE LATTE KRUS - STOR

CAFFE LATTE KRUS - STOR

De store lattekruset gjør kaffeopplevelsen spesiell. Kjegleformen og bilde i panoramformat, setter motivet i fokus. Det er ideelt om morgenen, til hverdag eller når det skal slappes av. 

fra 179,00 kr*
KRUS STANDARD

KRUS STANDARD

Dette keramikkruset har ditt bilde trykket på, kombinert med flotte utformingsmaler.
Egnet til venstre- og høyrehendte.

fra 99,00 kr*
KRUS MED BILDE I PANORAMAFORMAT

KRUS MED BILDE I PANORAMAFORMAT

Et flott blikkfang - ikke bare ved frokostbordet. Du kan utsmykke kruset med ditt beste bilde. Det er flott design, og bildet trykkes i et stort panoramaformat. 

fra 119,00 kr*
KRUS MED FARGE INNVENDIG

KRUS MED FARGE INNVENDIG

Dagen starter alltid bra med et så fargerikt krus! Du kan nå velge mellom fem farger innvendig. 

fra 129,00 kr*
TRYLLEKRUS

TRYLLEKRUS

Bildet ditt blir synlig så snart den svarte koppen fylles med varm væske! Bildet forsvinner når koppen blir kald. 

fra 169,00 kr*
TRYLLEKRUS MED BILDE I PANORAMAFORMAT

TRYLLEKRUS MED BILDE I PANORAMAFORMAT

Utrolig! Når du heller varm væske i tryllekruset, blir ditt utvalgte bilde synlig hele veien rundt. Når kruset blir kaldt igjen, forsvinner bildet.

fra 179,00 kr*
EMALJEKOPP

EMALJEKOPP

Sammen med ditt eget personlige motiv har emaljekruset potensial for å bli den nye yndlingskoppen din!

fra 199,00 kr*
DRIKKEFLASKE I ALUMINIUM

DRIKKEFLASKE I ALUMINIUM

Drikkeflaske i aluminium med eget bilde - en praktisk flaske til skolen, sport og fritid. Flasken kommer med smart karabinkrok og to forskjellige lokk.

fra 169,00 kr*

Trykk på krus – lag ditt eget krus med bilde


Vi kjenner alle de ferdiglagede krusene man kan kjøpe i diverse butikker med morsom og søt tekst på. Krusene har ofte en tekst trykket på, hvor det står Verdens beste mamma, Cecilies kaffe, Firmaets festløve og lignende morsomme tekster. Her hos CEWE kan du gå skrittet videre og lage ditt eget krus i god kvalitet. Krusene har bildet ditt på og eventuelt en liten tekst. Da blir de enda mer personlige, og det er ingen tvil om hvilket krus som tilhører hvem.


Start dagen med en kopp morgenkaffe i ditt personlige fotokrus


Du er garantert en god start på dagen når du drikker en kopp kaffe eller te av ditt eget krus med bilde på. Da får du sikkert et smil om munnen, og du kan sende en god tanke til den som er på bildet.

Les med her om hva vi tilbyr av personlige fotokrus.


Vi har et stort utvalg av fotokrus – bruk dem til alle anledninger


Hos oss finner du et stort utvalg av krus med trykk og bilder. Vi lager alt fra krus med innvendig farge, til kaffelatte-krus og tryllekrus som skifter farge. Krusene kan brukes daglig, så husk å få dem ut av kjøkkenskapet og inn på bordet. Bruk også krusene til dette:

  • • Ta med kruset på jobb. Da ser du daglig dine barns glade ansikter eller din bedre halvdels søte smil, hvis det er bilder av dem du har valgt til kruset.

  • • Lag et krus til hvert familiemedlem med hans eller hennes bilde på. De kan enten selv være med på å velge hvilket bilde de gjerne vil ha trykt på, eller du kan overraske dem med et søtt eller morsomt bilde de ikke har sett før av dem selv, av den nye hundevalpen eller av hele familien

  • • Gi et krus med bilde i gave til besteforeldrene, til din bedre halvdel eller til en god venninne. Finn et motiv du vet vekker glede og minner hos dem, og den perfekte gaveidéen er i boks!

Du bestemmer helt selv hvilket bilde du vil ha trykt på kruset ditt. Det kan være et bilde av personen som skal bruke kruset eller et flott natur- eller feriebilde. Bruk ditt beste blinkskudd og bli glad hver gang du ser på kruset. Det et enkelt og greit å lage, se her hvordan du designer ditt eget krus med bilde:

  • • Velg kruset du vil lage
  • • Last opp bildet ditt til kruset
  • • Tilpass og legg til eventuell tekst
  • • Bestill kruset ditt

Fotokruset blir levert til deg eller utleveringsstedet du har valgt i løpet av få hverdager.

Hvis du tør å utfordre dine kreative evner litt mer, burde du prøve å laste ned vårt gratis fotoprogram. Her kan du lage forskjellige flotte, personlige, søte og morsomme fotogaver samt mange andre produkter du kan designe selv med dine egne bilder.

I tillegg til personlige fotokrus har vi også gode idéer til farsdagsgaver og eksempler på gaver til morsdagen. Du kan for eksempel lage flotte fotobøker med tekst og bilder, fremkalle bilder, lage fotokalendere med dine egne bilder og mye annet. Fotoproduktene våre er personlige gaver som alltid treffer blink. De flotte fotobøkene er så smått ved å erstatte de tradisjonelle fotoalbumene, og fotokalenderne kan lages med hvilken som helst startmåned, så du kan lage dem året rundt. Design personlige fotokrus og fotogaver hos CEWE, og bestill dem på hjemmesiden eller i fotoprogrammet vårt.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.