Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Drikkebeholdere slider

Kopper og krus

Gi unike gaver som er til for å nytes: Velg et design, og utform kopper og krus av høy kvalitet med bildene dine!

Til produktoversikt

Hvordan ønsker du å bestille din fotogave?

Enten på PC-en, i app på mobilen eller i nettleseren: Velg blant våre bestillingsmuligheter!

Nettleser

 • Rask og enkel bestilling
 • Ingen installasjon nødvendig
 • Virker på alle enheter
Vi anbefaler

CEWE Fotoverden fotoprogram

 • Mange designmuligheter
 • Enkel installasjon på din PC eller Mac
 • Lagre prosjekter lokalt på datamaskinen

Krus med bilde – personliggjør etter eget ønske

Ditt personlige fotokrus med eget bilde på

Trykk på krus – lag ditt eget krus med bilde

Vi kjenner alle de ferdiglagede krusene man kan kjøpe i diverse butikker med morsom og søt tekst på. Krusene har ofte en tekst trykket på, hvor det står Verdens beste mamma, Cecilies kaffe, Firmaets festløve og lignende morsomme tekster.

Her hos CEWE kan du gå skrittet videre og lage ditt eget krus i god kvalitet. Krusene har bildet ditt på og eventuelt en liten tekst. Da blir de enda mer personlige, og det er ingen tvil om hvilket krus som tilhører hvem.

Start dagen med en kopp morgenkaffe i ditt personlige fotokrus

Du er garantert en god start på dagen når du drikker en kopp kaffe eller te av ditt eget krus med bilde på. Da får du sikkert et smil om munnen, og du kan sende en god tanke til den som er på bildet.

Les med her om hva vi tilbyr av personlige fotokrus.

Vi har et stort utvalg av fotokrus – bruk dem til alle anledninger

Hos oss finner du et stort utvalg av krus med trykk og bilder. Vi lager alt fra krus med innvendig farge til kaffelatte-krus og tryllekrus som skifter farge. Krusene kan brukes daglig, så husk å få dem ut av kjøkkenskapet og inn på bordet. Bruk også krusene til dette:

 • Ta med kruset på jobb. Da ser du daglig dine barns glade ansikter eller din bedre halvdels søte smil, hvis det er bilder av dem du har valgt til kruset.
 • Lag et krus til hvert familiemedlem med hans eller hennes bilde på. De kan enten selv være med på å velge hvilket bilde de gjerne vil ha trykt på, eller du kan overraske dem med et søtt eller morsomt bilde de ikke har sett før av dem selv, av den nye hundevalpen eller av hele familien
 • Gi et krus med bilde i gave til besteforeldrene, til din bedre halvdel eller til en god venninne. Finn et motiv du vet vekker glede og minner hos dem, og den perfekte gaveidéen er i boks!

Du bestemmer helt selv hvilket bilde du vil ha trykt på kruset ditt. Det kan være et bilde av personen som skal bruke kruset eller flotte natur- eller feriebilder.

Bruk ditt beste blinkskudd og bli glad hver gang du ser på kruset. Det et enkelt og greit å lage, se her hvordan du designer ditt eget krus med bilde:

 • Velg kruset du vil lage
 • Last opp bildet ditt til kruset
 • Tilpass og legg til eventuell tekst
 • Bestill kruset ditt

Fotokruset blir levert til deg eller utleveringsstedet du har valgt i løpet av få hverdager.

Hvis du tør å utfordre dine kreative evner litt mer, burde du prøve å laste ned vårt gratis fotoprogram. Her kan du lage forskjellige flotte, personlige, søte og morsomme fotogaver samt mange andre produkter du kan designe selv med dine egne bilder.

I tillegg til personlige fotokrus har vi også gode idéer til farsdagsgaver og eksempler på gaver til morsdagen. Du kan for eksempel lage en flott fotobok med tekst og bilder, fremkalle bilder, lage fotokalendere med dine egne bilder og mye annet. Fotoproduktene våre er personlige gaver som alltid treffer blink.

De flotte fotobøkene er så smått ved å erstatte de tradisjonelle fotoalbum, og fotokalenderne kan lages med hvilken som helst startmåned, så du kan lage dem året rundt. Design personlige fotokrus og fotogaver hos CEWE, og bestill dem på hjemmesiden eller i fotoprogrammet vårt.