CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotoklistremerke
Fotoklistremerke
Fotoklistremerke
Fotoklistremerke
Fotoklistremerke
Fotoklistremerke
Fotoklistremerke
Fotoklistremerker

Fotoklistremerke

Fotoglede til alle anledninger

Bruk fotominnene dine som dekorasjon til festen, på skolebøker og gaver.

 • Blankt eller matt fotopapir
 • Forskjellige størrelser og formater
 • Sett eget preg på klistremerkene med dine bilder, cliparts og tekst
59.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Materiale:

Matt eller blank fotopapir

 • Blank fotopapir: Klare farger med elegant glans som du kjenner fra klassisk fotofremkalling.
 • Matt fotopapir: Refleksjonsfri overflate. Det fine papiret gjør det spesielt velegnet til ujevne overflater.

Mål:

 • Rektangulær:
  • 4 klistremerker (ca. 6x8 cm)
  • 8 klistremerker (ca. 4x6 cm)
  • 16 klistremerker (ca. 3x4 cm)
 • Rund: 8 klistremerker (ca. 4 cm diameter)
 • Kvadratisk: 8 klistremerker (ca. 4x4 cm)
 • Arkets størrelse: ca. 13x18 cm

Designmuligheter:

Mange muligheter: Cliparts, tekster, filtre, layouts

Lag egne klistremerker med foto

Klistremerker - lag dine egne

Lag flotte klistremerker med dine egne bilder! Klistremerkene trykkes på luksusfotopapir, og du kan velge mellom ark med 4, 8 eller 16 klistremerker. Det kan være det samme bildet eller tekst eller forskjellige klistremerker, alt etter hva du skal bruke dem til.

Lag klistremerker med navn eller bilde

Klistremerker kan man alltid bruke, og når du i tillegg kan lage dine egne, kan du ha klistremerker til enhver anledning. Lag klistremerker med logo, med bilde eller tekst. Kanskje du har et søtt eller morsomt bilde av barna eller av deg selv, eller du skal til å rydde opp og organisere og trenger klistremerker med navn eller tekst på.

Klistremerker med navn eller med egne bilder er geniale å bruke til mindre barn. Lag klistremerker med et bilde av barnet og eventuelt navnet, så har du en matboks med navn eller en drikkeflaske med navn, som ikke blir borte på skolen eller i barnehagen.

Klistremerker med logo eller tekst

Hvis du har en bedrift, kan du lage klistremerker med logo og eventuelt et bilde. Klistremerkene kan du sette på brevpapir, på plakater og hva du ellers deler ut av reklame for firmaet ditt. Du kan også sette dem på små kort eller goodiebags, hvis du deler det ut som reklame for bedriften din.

Kanskje du skal feire en stor fest i løpet av året, hvor du skal invitere til 30-40-50-60 årsfest, eller kanskje du skal lage barnedåpsinvitasjoner? Sett klistremerkene på innbydelsene og kortene du skal lage i år, så blir de kjempefine og mer personlige.

Morsomme klistremerker til barna

Klistremerker kan man alltid bruke! Særlig barna er fan av klistremerker, og hvem av oss har ikke som barn satt klistremerker rundt omkring og noen ganger også på steder de kanskje egentlig ikke skulle være. Bruk klistremerkene på en pedagogisk måte: Som belønning til barnet som holder på å lære å sove i egen seng eller tisse på potte, eller hva enn det øves på. Lim et stort ark papp opp på barnerommet og ha en god bunke klistremerker liggende. Når barnet har vært flink, kan det velge et klistremerke og sette det på. Det kan godt bli populært i og med at du kan designe klistremerker med bilder av det barnet liker aller best.

Lag klistremerker med egen tekst

Det er mange morsomme og gode muligheter med klistremerker med dine egne bilder på. Men selv om man sier at et bilde sier mer enn 1000 ord, er det tider hvor man trenger et par ord isteden. Det kan du også gjøre her, hvor du også kan lage dine egne klistremerker med tekst. Hva det skal stå, bestemmer du helt selv.

Er det et ordspråk eller en talemåte du liker særlig godt og som du kunne tenke deg å sette opp rundt omkring? Det kunne også være en søt liten setning barna dine skal huske på og som du med klistremerkene kan sette opp rundt omkring, så de ser det flere ganger daglig. Det kunne være på speilet på badet, på forsiden av en skolebok, eller på melkekartongen i kjøleskapet.

Sånn fjerner du klistremerker

Nå er det nok de færreste som får laget sine egne klistremerker for bare å fjerne dem igjen. Men på et eller annet tidspunkt skal de jo sikkert bort, og hvordan er det man gjør det lettest mulig? Se her:

 • Regel nr. 1 gjelder nok mest for dem som har barn: Før du i det hele tatt går i gang med å gi de små lov til å sette opp klistremerker, kan dere snakke om hvor man kan sette dem. Da kan du unngå å fjerne masse klistremerker som plutselig sitter steder som ikke er så hensiktsmessige
 • Når klistremerket skal fjernes igjen, kan du gjøre følgende: Fukt en bit av kjøkkenrullen med matolje og gni det godt på klistremerket. Etter kort tid kan du trekke det av, og hvis det ikke slipper helt, gnir du litt mer på
 • Når du har fjernet så mye du kan, kan du bruke litt rødsprit til å fjerne limrestene

God fornøyelse!