CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Webinar

Lær deg hvordan du lager en personlig CEWE FOTOBOK, få smarte tips og svar på spørsmålene dine.

Meld deg på her

Meld deg på vårt neste webinar

Et online minikurs i CEWE FOTOBOK og fotoprogrammet, som du laster ned på datamaskinen din

Tema – Etter festen 23.05.2024 - kl. 20:00-21:00

Et inspirerende og lærerikt webinar med fokus på en fotobok etter den store festen. Enten om dette er ett bryllup, en konfirmasjon eller noe helt tredje.

Book din plass

Tema: Feriebilder 20.06.2024 - kl 20:00 - 21:00

Slik bruker du feriebildene og kommer godt i gang med din første fotobok.

Book din plass

Bli en designmester på våre webinarer

Våre kursledere viser deg hvordan du designer og bygger opp dine personlige fotobøker på aller beste måte i vårt design- og bestillingsprogram - CEWE Fotoverden.

Det finnes webinarer på ulike nivåer, både for nybegynnere og avanserte fotobokskapere. I løpet av året tilbyr vi også webinarer for å lage CEWE FOTOBØKER med ulike tema som kan være aktuelle. 

Du kan delta via datamaskin, kontroller bare at lyden fungerer innen webinaret starter. På våre webinarer kan du til og med stille spørsmål om våre produkter, designmuligheter og CEWE Fotoverden.

La oss guide deg på veien til vakre og personlige fotobøker!

Onlinekurs fra CEWE

Delta gratis på våre populære fotobokwebinarer

CEWE FOTOBOK - nivå 1

Slik kommer du i gang

Vi går gjennom og tipser om ulike bokformat og papirvalg. Vi viser også hvordan du legger til og plasserer bilder, tekster og andre designelementer, samt hvordan du lagrer prosjektet ditt på den smarteste måten i CEWE Fotoverden.

Dette webinaret er tilpasset deg som ikke har laget noen CEWE FOTOBOK ennå, men alle er velkommen til å delta. 

Kom i gang med din første CEWE FOTOBOK!

Meld deg på her

CEWE FOTOBOK - nivå 2

Ta dine fotobøker til et nytt nivå

Når du har kommet i gang med din første fotobok og vil ta designet ditt til et nytt nivå, da bør du delta på dette webinaret.

Vi viser deg hvordan du legger til ulike bakgrunner, lager egne layouter og gjør sidene i din CEWE FOTOBOK flotte med masker, rammer og ulike cliparts. Vi går til og med i dybden med smarte tips på hvordan du jobber med tekst.

Bli en mester på fotobokdesign!

Meld deg på her

Forbered deg til webinaret

Last ned fotoprogrammet og gjør deg litt kjent før webinaret

Få beskjed om neste webinar rett i innboksen

Velkomstfordel
  • Få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.

Delta på webinar i CEWE FOTOBOK

Lær å designe en lekker fotobok på våre online webinarer

Vi tilbyr webinarer om hvordan du lager din egen CEWE FOTOBOK på ulike nivåer.

  1. CEWE FOTOBOK - nivå 1 hjelper deg med å komme i gang med vårt brukervennlige CEWE Fotoprogram, hvor du kan finne mengder av designmuligheter å bruke i fotoboken til - som for eksempel ferdige fotobokmaler, cliparts og automatiske designforslag.
  2. På CEWE FOTOBOK - nivå 2 går vi enda dypere, for deg som allerede har laget en fotobok eller to, slik at du blir en mester på å designe fotobøker etter å ha deltatt på et webinar hos oss.

Hva er et webinar eller online kurs?

Et webinar er et slags kurs du deltar på online, som et online seminar. Du kan delta på et webinar eller online kurs nesten uansett hvor du befinner deg, så lenge du har nettilkobling. Finn frem laptopen, legg deg til rette i sofaen og nyt en kopp kaffe eller te samtidig som du deltar i et av våre webinarer.

Å delta på et online kurs gjør også at du sparer inn på reisetiden og at du slipper å ta med deg laptopen til et annet sted. Et webinar er ekstra smidig hvis det foregår på en dato du ikke har mulighet til å dra hjemmefra uansett.

En vesentlig forskjell på et standard online kurs og et webinar, er at online kurs som regel kan tas til det tidspunktet du selv ønsker, mens et webnar foregår live, og du må delta i det oppgitte klokkeslettet. Hos CEWE praktiserer vi webinarer til fastsatte tidspunkt. Da kan du også interaktere med kursholder direkte.

Dette innebærer et fotobok-webinar

Uansett hvilket nivå på webinaret du velger, får du mange tips til vakre og stilige måter å designe fotoboken på når du deltar, og du kan selvsagt stille spørsmål underveis i webinaret til våre eksperter.

Forberedelser før webinar i CEWE FOTOBOK

Det eneste du trenger å forberede før du deltar på våre webinarer, er å sjekke at du har lyd i headsettet eller høyttalerne dine. Du kan også gjerne lese gjennom vår guide for å lage din første CEWE FOTOBOK.

Når er våre online webinarer?

På denne siden finner du alle våre webinarer som er aktuelle nå og en liten tid fremover. Klikk på det webinaret og tidspunktet du vil delta på. Når vi planlegger nye online kurs, kommer de til å dukke opp med nye datoer her på siden.

Etter kurset i CEWE FOTOBOK

Ta en titt og bli inspirert av alle de forskjellige tema du kan lage en CEWE FOTOBOK om. Bare fantasien setter grensen!